تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 75 از 1081 اولاول ... 2565717273747576777879851251755751075 ... آخرآخر
نمايش نتايج 741 به 750 از 10803

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات Kaspersky || آرشیو شماره 1 ||

حـــــرفـه ای hamilton's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان محترم.
    يك سوالي در زمينه Kaspersky Internet Security 2006 Final براي من پيش آمده.در طول حدود 1 ماهي كه از اين برنامه استفاده ميكنم هيچ حمله اي به كامپيوتر من از طرف اين برنامه ثبت نشده.يعني 0 تا حمله.به نظر شما اين به چه دليله.زماني كه از فايروال Outpost و آنتي ويروس كاسپر در كنار هم استفاده ميكردم روزي نبود كه outpost حمله اي را ثبت نكنه اما KIS چيزي ثبت نكرده تا امروز.گفتم اين موضوع را با دوستان مطرح كنم ببينم قضيه چيه.چون كمي مشكوك ميزنه و براي قدري عجيب شده.ممنون خواهم شد اگر دوستان اطلاعي در اين خصوص دارند ما را هم از آن بهره مند كنند.
    با تشكر.

در آغاز فعالیت ghkmn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

من شنيده بودم مقام اول از ند 32 است راسته یا نه

حـــــرفـه ای Cracki's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    ســـــوئد

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط hamilton
    با سلام خدمت دوستان محترم.
    يك سوالي در زمينه Kaspersky Internet Security 2006 Final براي من پيش آمده.در طول حدود 1 ماهي كه از اين برنامه استفاده ميكنم هيچ حمله اي به كامپيوتر من از طرف اين برنامه ثبت نشده.يعني 0 تا حمله.به نظر شما اين به چه دليله.زماني كه از فايروال Outpost و آنتي ويروس كاسپر در كنار هم استفاده ميكردم روزي نبود كه outpost حمله اي را ثبت نكنه اما KIS چيزي ثبت نكرده تا امروز.گفتم اين موضوع را با دوستان مطرح كنم ببينم قضيه چيه.چون كمي مشكوك ميزنه و براي قدري عجيب شده.ممنون خواهم شد اگر دوستان اطلاعي در اين خصوص دارند ما را هم از آن بهره مند كنند.
    با تشكر.
    Hamilton جان فایروال Outpost Pro از لحاظ دفع حملات خیلی قویتر از آنتی هک کسپر است. بخصوص در حملات
    حرفه ای.

اما ناگفته نمونه که آنتی هک کسپر فقط حملات خیلی قوی رو که بر روی سیستم شما میشه رو بهتون خبر میده اما
    بر عکس فایروال هایی مانند Outpost Pro و یا ZoneAlarm Pro حتی Port Scan ها رو هم بهتون خبر میدن. در اینجا
    آنتی هک کسپرسکای جلوی این گونه حملات رو میگیره اما پیغامی بهتون نشون نمیده.

برای متوجه شده این موضوع بهتره در یکی از سایتهای تست فایروال آنتی هک کسپر رو تست کنید تا ببینید که چه
    جوابی خواهید گرفت.

سایتهای پیشنهادی ...

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

موفق باشید.

آخر فروم باز علیرضا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    تو دنیای خودم !

پيش فرض

سلام
    يكي منو كمك كنه
    با اين همه لينك من بالاخره كدومشو دانلود كنم؟
    آيا نسخه ي internet security اش بهتره؟
    اگه ميشه لطف كنيد لينك دانلود بزاريد.

داره خودمونی میشه wood56's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

با سلام
    من جديدا Kaspersky Internet Security 2006 6.0.0.297 را نصب کردم.
    اما هر وقت که به اینترنت وصل می شوم یه سری سوال از من می پرسد. که من باید یکی از گزینه های terminate, Deney, allow را انتخاب کنم. و یا گاهی از من میخواهد آن را Block کنم.
    لطفا:
    1- در مورد هر یک از این گزینه ها بطور ساده و قابل درک توضیح دهید و کاربرد آن را بگویید.
    2- چطوری میتونم از شر سوالات مداوم خلاص بشم؟( یک بار جواب بدم و دیگه ازم نپرسه)

خیلی ممنونم

حـــــرفـه ای AK1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    جهــــنم سبز

پيش فرض

اين گزينه ها مربوط به فايروال كاسپر مي شه
    از تو مي پرسه كه به اون نرم افزار اجازه اتصال به انترنت بدم يا نه اگه نرم افزار مجاز است گزينه allow رو و اگه نه Deney رو انتخاب كن
    اگه يدفه براي يه نرم افزار دست را صادر كني ديگه درست مي شه دو سه روز طول مي كشه كه نرم افزار مجاز و غير مجاز شناخته بشن

داره خودمونی میشه wood56's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

با سلام مجدد
    دوستان از کمکتون خیلی سپاسگزارم اما دقیقا درخواستم رو یکبار دیگه بیان می کنم.
    1- هر بار که میخوام یه سری از برنامه ها رو فعال کنم(مثلا Yahoo messenger ) از من خواسته میشه تا اون رو Allow یا Deney کنم. این سوال 2 بار پیاپی از من پرسیده میشه . تقاضای من از شما اینه که چطوری میتونم با یک بار جواب دادن به این سوال از شر اون خلاص بشم به عبارتی دیگه در روزها و ساعات بعد که میخوام از این جور برنامه ها استفاده کنم این سوال مکررا از من پرسیده نشه.
    2- از وقتیکه Kasper Sky رو نصب کردم نمیتونم فایلهای Attachment رو در Eamil خودم دانلود کنم. چطوری این مشکل رو حل کنم؟
    3- اگر فرضا من برنامه ای رو که میخواد برای اتصال به اینترنت از من اجازه بگیره Deney کنم. آیا دیگه نمیتونم اون رو به حالت Allow در بیارم؟ در واقع محل دقیق Save این دستورات در کدوم قسمت این برنامه هست؟

دوستان از اینکه با سوالاتم کلافه شدید معذرت میخوام.
    خواهش میکنم راهنماییتون ساده و قابل درک باشه چون من حرفه ای نیستم.

با تشکر فراوان.

حـــــرفـه ای hamilton's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط Cracki
    Hamilton جان فایروال Outpost Pro از لحاظ دفع حملات خیلی قویتر از آنتی هک کسپر است. بخصوص در حملات
    حرفه ای.

اما ناگفته نمونه که آنتی هک کسپر فقط حملات خیلی قوی رو که بر روی سیستم شما میشه رو بهتون خبر میده اما
    بر عکس فایروال هایی مانند Outpost Pro و یا ZoneAlarm Pro حتی Port Scan ها رو هم بهتون خبر میدن. در اینجا
    آنتی هک کسپرسکای جلوی این گونه حملات رو میگیره اما پیغامی بهتون نشون نمیده.

برای متوجه شده این موضوع بهتره در یکی از سایتهای تست فایروال آنتی هک کسپر رو تست کنید تا ببینید که چه
    جوابی خواهید گرفت.

سایتهای پیشنهادی ...

موفق باشید.
    سلام كركي عزيز.
    ممنون از توضيحات جامع شما.من از لينك دومي كه قرار داديد استفاده كردم و تست مورد نظر را انجام دادم.كاسپر اعلام كرد كه يك حمله را دفع كرده است و نتايج تست را به صورت خانه هاي سبز رنگ كامل بدون هيچ رنگ ديگري نشان داد و اعلام موقعيت stealth را داد.
    به نظر شما اين موضوع كفايت ميكنه يا بايد تستهاي ديگري را انجام داد.حقيقتش من outpost را به دليل گرفتن منايع سيستم uninstall كردم و از KIS استفاده كردم كه انصافا اصلا سرعت سيستم را هم كم نكرده و فقط از جهت اطمينان از نظر حفظ امنيت سيستمم اين سوال را از حضور شما پرسيدم.
    اگر مورد ديگري هم هست كه نياز به توضيح داره ممنون خواهم شد كه ما را از اطلاعات جامع خود بهره مند بفرماييد.
    با تشكر از دوست عزيز و دانشمندم جناب كركي عزيز.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

سلام دوستان
    سوالي در مورد آپديت كردن آنتي ويروس كاسپرسكي 2006 داشتم. لطفا كمكم كنيد.
    هنگام آپديت كردن آنتي ويروس حجم آپديت رو 800 كيلوبايت اعلام كرد ولي كلا 218 كيلوبايت دريافت كرد و اعلام كرد كه آپديت با موفقيت انجام شد. (هر بار حجم فايل هاي دريافت شده كمتر از حجم اعلام شده است)
    آيا آپديت ناقص انجام مي شود؟ يا اشكال از نمايش گزارش آنتي ويروس است؟
    و اينكه آيا مي توانيم ديتابيس به روز ورژن 6 را هم مانند ورژن 5 از سايت كاسپرسكي دانلود كنيم؟
    با تشكر

حـــــرفـه ای AK1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    جهــــنم سبز

پيش فرض

من خودم چند بار آپ ديت رو تكرار مي كنم تا بگه ديگه فايلي نيست فكر كنم اين روش دانلود جديد يه مشكلي داره بعضي رو دانلود نمي كنه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •