833ساعت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اووووووووووووه مگه ميشه؟
اشتباه نميكني؟
يعني اگر در حالت استندباي باشه 34 روز باطري داره؟حتما اشتباه كردي امكان نداره
833ساعت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اووووووووووووه مگه ميشه؟
اشتباه نميكني؟
يعني اگر در حالت استندباي باشه 34 روز باطري داره؟حتما اشتباه كردي امكان نداره
این در صورتیه که فقط سیم کارت توش باشه و هیچ استفاده ای از گوشی نکنی
همه گوشیا بالای 400 ساعت استندبای دارن
سلام بر همه......چه خبر؟؟؟
کی میاد ایران؟؟؟
تو چه کشور هایی ریلیز شد؟؟؟
نه سعید جون این حرفا چیه استندبای گوشی های نوکیا به زور به 250 ساعت میرسه و تو این زمینه سونی اریکسون و بالاخص x1 از همه سرتره
البته این در حلات افلاین هستش برای اکسپریا
و 800 ساعت یه رقم فوق العاده اس
ولی استند بای زیاد به چه کاری میاد وقتی که بالا بودن میزان استند بای
دلیلی بر تاک تایم بالاتر نیست ؟ (نمونه اش ایی 71 نوکیا تاک تایم 10 ساعت و 30 مین
و استند بای 410 ساعت )
از اون لحاظ بـــــــــــــــله ....بهتر بگی 100 تومن بالاتر(اینجا) آخه اینجا ریلیز رسمی نمیشه. فروشنده هم هرچی دلش بخواد میفروشه
حالا انشالا آدم درست و حسابي هم پيدا ميشه
نمايندگي ها هم مگه گرون تر از قيمت شركتي مي دن؟ فك نكنم
ولی در کل گوشی های سونی اریکسون شارژ فوق العاده ای دارن نسبت به نوکیا و نوکیا هنوز هم تو بعضی از مدل هاش نتونسته این مشکل کامل رفع کنه نمونش ان96 که تو ریویوها گفته شده شارژش خوب نیست
ولی در کل شارژ x1 برای ppc ها که مشکل شارژ و باطری دارن عالیه
دقیقا.من تمام برندهارو داشتم هیچ کدومشون مثل سونی ارسکیون شارج نگه نمی داشتن![]()
سلام
ببخشید یکم نامربوط به بحث صحبت میکنیم.
به نظر من مصرف باتری علاوه بر کارایی ها و امکانات گوشی، به تکنولوژی ای هم که برای مصرف به کار گرفته شده بستگی داره.
نمونش همین P990 با این همه امکانات و صفحه نمایش بزرگ و ... ولی مصرفش نسبتا خوبه.
امید وارم X1 بهتر هم بشه.
من به کیبرد کامل علاقه زیادی دارم. واسه همین صبر میکنم تا بشه 100 هزار تومن و من هم یکی بخرم. (البته اگه بتونم تا اون موقع 100 تومن جم کنم)
![]()
فیلم محتوای جعبه Xperia در یکی از کشورها ... نمیدونم کجاست..
خیلی خوشکله ... امکاناتش رو هم که نگو ...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)