تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 75 از 210 اولاول ... 256571727374757677787985125175 ... آخرآخر
نمايش نتايج 741 به 750 از 2096

نام تاپيک: راه اندازی شبکه مابین دو کامپیوتر

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    !!Half of the world

پيش فرض

سلام من 2 تا کامپيوتر رو تو خونه lan کردم مشکلی نداريم ولی نميتونيم از فرمان net send استفاده کنيم با اين فرمان هم نميتونيم بريم تو pc های هم username\\ چيکار کنيم؟
    فایروال هاشون رو خاموش کن

اگه نباشه جاش خالی می مونه UP-SNAKE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    IRAN , tehran

پيش فرض

خاموشه از اول

آخر فروم باز dsa dsa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    زعفرانیه

پيش فرض

خب به سیستم ها پسورد و تیک using simple file sharing رو بردار ! و سیستم ها ping کن و یکسری فایل رو رو همدیگر share کن / ریست کن حله !

اگه نباشه جاش خالی می مونه UP-SNAKE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    IRAN , tehran

پيش فرض

رو جفت سيستم ها win 7 نصبه که simple file sharing نداره سيستم ها هم pass ندارن use pass protected هم نيستن تو ping هم مشکل نداريم

اگه نباشه جاش خالی می مونه abolo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام من یک لپتاپ دارم با یک pc من این دو رو شبکه کردم،لپتاپ ویندوز 7 هست و pc اکس پی من الان میتونم بوسیله لپتاپ اظلاعات pc رو کپی کنم ولی تو pc نمیتونم اظلاعات لپتاپ رو کپی کنم و وقتی میخوام رو درایو لپتاپ دابل کلیک کنم ارور میده.

در آغاز فعالیت sir hooman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام
    من کامپیوترم رو با کامپیوتر دوستم شبکه کردم
    سابق وقتی دوستم کامپیوترش رو خاموش میکرد گوشه تصویر مینوشت A network cable is unplugged
    و یک علامت ضربدر قرمز پایین صفحه ظاهر میشد و من میفهمیدم که دوستم کامپیوترش خاموشه
    اما الان که دوستم کامپیوترش رو عوض کرده وقتی کامپیوترش خاموشه میزنه local area connection is now connected Speed 10 mbps
    و وقتی کامپیوترش روشنه میگه local area connection is now connected Speed 1.0 gbps
    اگه دوستان راهی بلدن که دوباره مثل قبل وقتی کامپیوتر طرف مقابل خاموشه اون ضربدر بیاد ممنون میشم چون خیلی مهمه که بتونم با یه نگاه تشخیص بدم که کامپیوتر طرف مقابل روشنه یا نه

اگه نباشه جاش خالی می مونه arman665's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    ویلا

پيش فرض

دوستان سلام
    من دو تا لب تاپ دارم و یک مودم adsl میخوام مودم رو به یکی از لب تاپها وصل کنم و از طریق وایرلس با اون یکی لب تاپم هم از اینترنت استفاده کنم. برای این کار از لب تاپی که adsl داره یک SSID ساختم و WEP پسورد گذاشتم ولی با اون یکی لب تاپ به محض اینکه وایرلسش رو روشن میکنم وصل میشه ولی هیچ پسوردی از من نمیخواد و میزنه کانکت شدی ولی هر کاری میکنم به اینترنت وصل نمیشه ! آی پی رو هم دستی و تو یه رنج تعریف کردم : 192.168.0.1 و 192.168.0.2 و DNS رو هم 4.2.2.4 تعریف کردم و حتی GATEWAY هم برای اولی تعریف کردم (همون IP مودم) ولی بازم وصب نشد !
    فایروالها هم خاموش هستند و هیچ آنتی ویروسی ندارم.
    در ضمن وقتی آی پی تعریف میکنم براشون و پینگ میگیرم request error ... میدند جفتشون !
    ممنون میشم اگه کسی راهی به ذهنش میرسه به من بگه.

آخر فروم باز شـیـفــو's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران | Tehran

پيش فرض

در ويندوز سون 64 بيت لوكال اريا كانكشنش گزينه reapir نداره براي اينكار چيكار بايد كرد
    چون من ايكس پي رو با سون شبكه كردم اما قبلا كه ايكس پي و ايكس پي بود بعد انجام همه كارا يكبار ريپير ميكردم سيستم دوم رو تا مودم اي دي اس الم بهش اي پي بده
    اما الان اين سونه گزينه تعمير يا همون ريپير نداره كه بزنم و از مودم اي پي بگيريه

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    !!Half of the world

پيش فرض

در ويندوز سون 64 بيت لوكال اريا كانكشنش گزينه reapir نداره براي اينكار چيكار بايد كرد
    چون من ايكس پي رو با سون شبكه كردم اما قبلا كه ايكس پي و ايكس پي بود بعد انجام همه كارا يكبار ريپير ميكردم سيستم دوم رو تا مودم اي دي اس الم بهش اي پي بده
    اما الان اين سونه گزينه تعمير يا همون ريپير نداره كه بزنم و از مودم اي پي بگيريه
    توی Cmd بزن
    ipconfig /flushdns
    معادل همونه

آخر فروم باز شـیـفــو's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران | Tehran

پيش فرض

توی Cmd بزن
    ipconfig /flushdns
    معادل همونه
    اصلا اتفاقي نمي افته
    در cmd ميزنم اين دستور پيام موفقيت هم ميده ولي هيچ اتفاقي نمي افته و بعد كه چك ميكنم هيچ اي پي ست نشده در كانكشنم
    در حالكه در ايكس پي وقتي ريپير ميكردم هر بار يك اي پي جديد مودم ميداد به سيستم مثل هر بار كه روشن ميشه
    چيكار كنم اينا شبكه شدن ولي اينترنتشون شبكه نميشه
    كامپيوتر مادر - از طريق كابل شبكه به دومي وصله و خودشو از طريق يو اس بي به نت وصل ميشه - سيستم عامل ايكس پي
    سيستم دوم- سيستم عمال سون64 بيت الان شبكه شدن با دادن اي پي 1912.168.0.2 اما نتشون شبكه نيست
    دفعهاي قبل من فقط به سيستم اول آي پي ميدادم و سيستم دوم كه قبلا ايكس پي داشت repair ميكردم خودش پيدا ميكرد و وصل ميشد اما الان تو سون چون گزينه ريپير نداره موندم اون دستورم كاري نميكنه انگار هيچ اتفاقي نمي افته

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •