اسمش GranCoupe هست ،این مدل یه مدل مفهومیه یعنی تولید نمی شه و فقط نحوه طراحی خودرو های آینده رو نشون میده و ممکنه بعدا یه مدل بر پایه این طرح ساخته بشه.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اسمش GranCoupe هست ،این مدل یه مدل مفهومیه یعنی تولید نمی شه و فقط نحوه طراحی خودرو های آینده رو نشون میده و ممکنه بعدا یه مدل بر پایه این طرح ساخته بشه.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تا اونجایی که من میدونم 325 موتوری به حجم 2500 سی سی داره(یک کم بالا و پایین!) ولی 330 حجم موتورش 3000 هستش! هر دو هم تنفس طبیعی هستن! فقط 335 توربو داره اون هم توئین توربو هستش! یعنی توربو دوتایی!دوستان من شنیدم موتور BMW 325 & 330 یکیه فقط 330 توربو داره. درسته؟ اگه درسته شنیدم هزینه نگهداری توربو زیاده دوستانی که تو کار BMW هستن راهنمایی کنن.
حدس و گمانی که کارشناس ها میزنن اینه که بر پایه این مدل احتمالا سری 6 جدید و یا سری جدیدی به اسم 8 تولید میشه! ولی هر چی باشه قطعا رقیب جدی CLS مرسدس بنز و GS لکسوس هستش!اسمش GranCoupe هست ،این مدل یه مدل مفهومیه یعنی تولید نمی شه و فقط نحوه طراحی خودرو های آینده رو نشون میده و ممکنه بعدا یه مدل بر پایه این طرح ساخته بشه.
در مورد ایکس 6که تازه به ایران اومده یه توضیحی میدین ممنون؟
x6 یک شاسی بلند با فرم بدنه کوپه هستش.x6 در پلت فروم x5 ساخته شده و با دو موتور 6 سیلندر و 8سیلندر و یک موتور توربو دیزل و اخیرا هم مدل هیبریدیش هم به تولید رسیده!
![]()
درسته که قیمتش حدود 280میلیونه؟!
البته بعضی جاها نوشته بود با مجوز تردد 1 ساله!!
والا تو خارج که قیمتش از 60 هزار دلار شروع میشه! اما من چندین بار به صورت گذر موقت دیدم!
اما به صورت پلاک شده تا حالا ندیدم و از قیمتش خبر ندارم! البته شاید چند روز دیگه برم تهران و اگه برم از وضعیت چند ماشین از جمله ایکس 6 جویا میشوم!
چه خبره! مگه میخواید گالاردو بخرید!
قیمتش پلاک شده تو بازار تهران 180 تومن بود! اونهایی هم که مجوز تردد 1 ساله دارن گذر موقتن و قیمتشون زیر 100 تومنه!
دقیقا قیمتی که حدس میزدم باشه!قیمتش پلاک شده تو بازار تهران 180 تومن بود!
بعید نیست! البته پوریا فکر میکنی مثلا قیمت بنز ml ه اینج 200 میلیونه تو خارج چقدره!چه خبره! مگه میخواید گالاردو بخرید!
40 هزار دلار!
اگه قیمت ایکس 6 تو ایران 250 میلیون هم بود باز راه داشت! بد میگم؟!
X6 به خدا چند بار تو نیازمندی های همشهری دیدم هفته پیش زده بود حدود280!!
گذر موقت هم حدود 190بود!
X6 خیلی خداست ... جدی میگم خیلی زیبا و قدرتمند هست ممنون از اطلاعاتتون![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)