تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 75 از 1045 اولاول ... 256571727374757677787985125175575 ... آخرآخر
نمايش نتايج 741 به 750 از 10449

نام تاپيک: ▓ Microsoft Word سوالات، مشكلات و مباحث در اینجا ▓

حـــــرفـه ای wordist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ‡‡‡ Icy Heart ‡‡‡

پيش فرض

درود

Wordist عزيز تست كردم تغييري نكرد و مشكل همجنان پابرجاست
    سلام دوست عزيز

ولي من اين مورد رو در چند تا سيستم امتحان كردم و صددرصد جواب ميده

احتمالا ممكنه اسامي رو انتخاب (Select) نكرده‌اي

بازم تلاش كن و اول اسامي رو انتخاب كن و سپس دوباره از مسيري كه گفتم sort كن من بهت اطمينان قطعي ميدم كه روشي غير از اين نداره

ايني كه مي‌بيني اونو آخر مياره مال اينه كه « ال » را جزء كلمه به حساب نمياره و چون با حرف ي بعدش شروع ميشه اونو آخر مياره من مطمئنم دليلش فقط و فقط همينه حالا اگه از « ال » صرف‌نظر كني (Ignore alef lam) اونو درست Sort ميكنه

خوش باشي
    Last edited by wordist; 22-09-2007 at 07:36.

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ‡‡‡ Icy Heart ‡‡‡

پيش فرض

درود‌

زمانيكه در فارسي نويس مريم نسخه 3 كلمه يا عبارت طولاني تري را بخواهم ببين دو كلمه ياعبارت فارسي تايپ كنم به مشگل بر مي خورم
    يعني قبول نمي كند بعد از نوشتن كلمه انگليسي دوباره فارسي تايپ كنم. آيا در نسخه 4 اين مشكل وجود دارد. دوستان اگر از نسخه 4 استفاده مي كنيد
    و اين مشكل را نداريد يك ندا بدهيد

با سپاس فراوان
    بدرود
    سلام

دوست عزيز اگه فارسي نويس مريم رو فقط براي ورد استفاده مي كني به نظر من بسيار كار اشتباهيه چرا كه خود Xp فارسي داره و كافيه اين نرم‌افزار رو روش نصب كني كه جاي حروفش درست بشه

من چندين ساله دارم ازش استفاده ميكنم و مشكلي هم نداشتم ، هيچ مشكلي

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    البته در حين نصب اگر CD ويندوز را مي خواهد Cancel را بزنيد و بعد Yes را كليك كنيد

در اخر سيستم درخواست راه‌اندازي دوباره را مي كند

پس از راه‌اندازي دوباره حروف ي ، پ ، ژ ، نيم‌فاصله و خلاصه همه چيز درست شده است

(توضيح: نيم فاصله جهت كلماتي مانند مي‌باشد ، خانه‌ها و ... بكار مي‌رود تا اين كلمات با space از هم جدا نشوند كه در اين صورت دو كلمه محسوب مي شوند و اين اشتباه است. كليد استاندارد نيم‌فاصله Shift+Space مي‌باشد كه اگر استفاده شود يك كلمه محسوب خواهد شد)

خوش باشين

آخر فروم باز jedivssith's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

8

سلام

دوست عزيز اگه فارسي نويس مريم رو فقط براي ورد استفاده مي كني به نظر من بسيار كار اشتباهيه چرا كه خود Xp فارسي داره و كافيه اين نرم‌افزار رو روش نصب كني كه جاي حروفش درست بشه

من چندين ساله دارم ازش استفاده ميكنم و مشكلي هم نداشتم ، هيچ مشكلي

کد:
    البته در حين نصب اگر CD ويندوز را مي خواهد Cancel را بزنيد و بعد Yes را كليك كنيد

در اخر سيستم درخواست راه‌اندازي دوباره را مي كند

پس از راه‌اندازي دوباره حروف ي ، پ ، ژ ، نيم‌فاصله و خلاصه همه چيز درست شده است

(توضيح: نيم فاصله جهت كلماتي مانند مي‌باشد ، خانه‌ها و ... بكار مي‌رود تا اين كلمات با space از هم جدا نشوند كه در اين صورت دو كلمه محسوب مي شوند و اين اشتباه است. كليد استاندارد نيم‌فاصله Shift+Space مي‌باشد كه اگر استفاده شود يك كلمه محسوب خواهد شد)

خوش باشين

درود

نه براي ورد استفاده نمي كنم ولي مي خواستم بدانم اين مشكل در نسخه 4 هم هست يا خير من نسخه اورژينال را ندارم شايد از اين باشد و حاضرم نيستم 10 تا 15 هزار تومان براي نرم افزاري كه فرمان Undo آن فقط يك حركت را ضبط مي كند بدهم و بسيار از اين مشكلات كه در اين فارسي نويس هست. اگر در آمريكا 1000 دلار براي يك نرم افزار پول بدهيد ارزش دارد با كلي پشتيباني.
    پس بهتر است كسي اين نرم افزار را خريداري نكند تا شركت مجبور شود نرم افزارش را اصطلاح كند و به ساده ترين چيزها بپردازد.

ورديست عزيز لينكي لطف كرديد مربوط به نسخه 4 است يا خير ؟

با سپاس فراوان
    بدرود
    Last edited by jedivssith; 22-09-2007 at 23:06.

تاريخ عضويت
    Mar 2006

8

سلام دوست عزيز

ولي من اين مورد رو در چند تا سيستم امتحان كردم و صددرصد جواب ميده

احتمالا ممكنه اسامي رو انتخاب (Select) نكرده‌اي

بازم تلاش كن و اول اسامي رو انتخاب كن و سپس دوباره از مسيري كه گفتم sort كن من بهت اطمينان قطعي ميدم كه روشي غير از اين نداره

ايني كه مي‌بيني اونو آخر مياره مال اينه كه « ال » را جزء كلمه به حساب نمياره و چون با حرف ي بعدش شروع ميشه اونو آخر مياره من مطمئنم دليلش فقط و فقط همينه حالا اگه از « ال » صرف‌نظر كني (Ignore alef lam) اونو درست Sort ميكنه

خوش باشي

الان طبق فرموده شما دوباره امتحان كردم،‌ هر چند قبلاً‌ همين كار را انجام دادم ولي درست نمي شود. البته بگويم در 2007 من كار مي كنم و چيز خاصي كه نسبت به 2003 اختلاف داشته باشد ندارد. و مشكل همچنان باقيست.

لطف كرديد سعي مي كنم بفهمم كار از كجا عيب دارد.

بدرود

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ‡‡‡ Icy Heart ‡‡‡

پيش فرض

درود

نه براي ورد استفاده نمي كنم ولي مي خواستم بدانم اين مشكل در نسخه 4 هم هست يا خير من نسخه اورژينال را ندارم شايد از اين باشد و حاضرم نيستم 10 تا 15 هزار تومان براي نرم افزاري كه فرمان Undo آن فقط يك حركت را ضبط مي كند بدهم و بسيار از اين مشكلات كه در اين فارسي نويس هست. اگر در آمريكا 1000 دلار براي يك نرم افزار پول بدهيد ارزش دارد با كلي پشتيباني.
    پس بهتر است كسي اين نرم افزار را خريداري نكند تا شركت مجبور شود نرم افزارش را اصطلاح كند و به ساده ترين چيزها بپردازد.

ورديست عزيز لينكي لطف كرديد مربوط به نسخه 4 است يا خير ؟

با سپاس فراوان
    بدرود
    سلام دوست عزيز

اين لينك مربوط به برنامه بسيار خوب Persian Activator هست همونطور كه توضيح دادم براي فارسي كردن و درست كردن حروف صفحه كليد بسيار مناسبه

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ‡‡‡ Icy Heart ‡‡‡

پيش فرض

الان طبق فرموده شما دوباره امتحان كردم،‌ هر چند قبلاً‌ همين كار را انجام دادم ولي درست نمي شود. البته بگويم در 2007 من كار مي كنم و چيز خاصي كه نسبت به 2003 اختلاف داشته باشد ندارد. و مشكل همچنان باقيست.

لطف كرديد سعي مي كنم بفهمم كار از كجا عيب دارد.

بدرود
    سلام دوست عزيز

اگه برات مقدوره اون فايل رو بفرست تا اين معزل عجيب را من هم يه چك بكنم

راستي توي همون Option كه رفتي زبان از قسمت Language بايد Persian باشه ها

بدرود

آخر فروم باز javad2625's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

اصلاح صفحه كليد فارسي در ويندوز ويستا

سلام بالاخره تونستم با نرم افزار Microsoft Keyboard Layout Creator پوسته اصلاح شده صفحه كليد فارسي رو كه در ويندوز xp از اون استفاده مي كردم به ويندوز ويستا هم انتقال بدم. فقط مجبور شدم كاراكتر «نيم فاصله» كه Shift+Space بود تبديل كنم به Shift+U.

حالا هر كي خواست از صفحه كليد اصلاح شده استفاده كنه مي تونه از لينك زير دانلود كنه:

کد:
    نحوه استفاده:
    فايل Setup رو اجرا كرده، در صورت مشاهده هشدار امنيتي ويستا، گزينه Allow رو مي زنيم و بعد از اتمام نصب، گزينه Close رو زده و ريستارت مي كنيم. يه صفحه كليد به نام Farsi-Custom به صفحه كليد هاي ويندوز اضافه ميشه.
    بعد هم (اگه كار نيفتاد) در Control Panel قسمت Keyboards همه كيبوردهاي موجود از جمله Persian رو حذف كرده و فقط Farsi-Custom و US رو باقي مي گذاريم.

آخر فروم باز بهنازی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

با سلام به خدمت همه دوستان من یه متن ورد دارم ولی نمیدونم چجوری از حاشیه بندی یا کادر بندی و نمونهای مختلفی که خود ورد ارئه میده استفاده کنم؟
    ویکی هم اینکه چجوری شماره بندی کنم؟

ممنون میشم در این موارد کمک کنید.

تاريخ عضويت
    Mar 2006

8

با سلام به خدمت همه دوستان من یه متن ورد دارم ولی نمیدونم چجوری از حاشیه بندی یا کادر بندی و نمونهای مختلفی که خود ورد ارئه میده استفاده کنم؟

درود به خانم بهنازي
    البته با توجه به عكس آواتارتان اين را مي گويم غير از اين بود معذرت مي خواهم
    من سوال شما را در ورد 2007 توضيح مي دهم.
    براي حاشيه بندي و كادر بندي هنري در سندتان از سمت چپ كادر سوم گزينه Page Layout را انتخاب كنيد بعد در زير مجموعه ها باز از سمت چپ قسمت Page Background گزينه Page Border را انتخاب نمائيد.
    كادري براي شما ظاهر مي شود با عنوان Border and Shading در اين قسمت تمام اجزاء از قبيل خط حاشيه،‌ نوع خط،‌ ضخامت خط،‌ رنگ، يا حاشيه هاي هنري (شكل) براي شما مهيا است اگر گزينه Art‌ را بزنيد، تعداد زيادي حاشيه هنري يا تصاوير در برنامه ورد در اختيارتان مي گذارد كه به عنوان كادر دور متن مي توانيد استفاده كنيد يك نكته را بخاطر بسپاريد كه مي توانيد اين حاشيه دور متن قرار گيرد يا دور صفحه. براي اين كار در همين پنجره دكمه Option را بزنيد و گزينه كركره اي Measure from را انتخاب و بگوئيد كه آيا اين حاشيه از دور متن يا دور صفحه قرار بگيرد،‌ و مي توانيد در قسمت Margin از بالا،‌پايين،‌چپ يا راست اندازه بدهيد. موارد ديگر در كادر Border and Shading را بايد خودتان انجام دهيد بسيار ساده است اگر مشكلي بود و جايي را متوجه نشديد پيغام بگذاريد.
    در مورد شماره گذاري صفحه در همين تاپيك چند بار سوال و جواب شده و دوستان خوبم پاسخ دادند ولي يك بار ديگر مي گويم و باز در ورد 2007 .
    اين بار از سمت چپ سربرگ دوم گزينه Insert را انتخاب نمائيد. در كادرهاي زير مجموعه كه نمايان مي شود به كادر پنجم از سمت چپ با عنوان Header & Footer برويد دكمه Page Number را بزنيد زير مجموعه اي ظاهر مي شود كه شماره صفحات را مي توانيد در بالا چپ يا راست،‌ وسط،‌ پايين قرار دهيد. گزينه مهم در شماره گذاري اين است كه اگر بخواهيد شماره صفحات شما از عددي به غير از1 شروع شود به گزينه Format Page Number مي رويد و سوئيچ Star at ‌ را روشن مي كنيد و عدد دلخواه مثلاً 5 را انتخاب مي كنيد تا شماره صفحه سند با عدد 5 شروع شود اگر نه اين سوئيچ را دست نزنيد. نوع شماره گذاري صفحه يا Number Format به شما اين امكان را مي دهد تا شماره سندتان عدد،‌ حروف بزرگ يا كوچك لاتين، حروف ابجد،‌ حروف فارسي يا اعداد رومي بزرگ يا كوچك باشد كه مي تواند سندتان را از لحاظ هنري زيبا كند.
    اميدوارم اين قدر كافي باشد البته من بيشتر فعلاً توضيح نمي دهم تا خودتان هم كمي تمرين كنيد اگر مشكلي بود حتماً پست بگذاريد. در نسخه 2003 هم براي شماره گذاري از نوار منو گزينه Insert را انتخاب كنيد و براي كادر هنري و خطوط گزينه Format . چون امكان نصب دو نسخه در سيستم عامل وجود ندارد و مشكلات به همراه دارد خوب به ياد ندارم و نمي توانم از از روي حافظه به طور دقيق برايتان تشريح كنم. ببخشيد.

موفق و پاينده
    بدرود

آخر فروم باز javad2625's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

فكر كنم شما از ورد 2003 استفاده مي كنيد.
    براي كادر گذاشتن، گزينه Format> Borders> Page Borders رو انتخاب و كادر دلخواه رو انتخاب كرده، OK كنيد.
    براي شماره گذاري هم، Insert> Page Number رو بزنيد.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •