تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 75 از 737 اولاول ... 256571727374757677787985125175575 ... آخرآخر
نمايش نتايج 741 به 750 از 7364

نام تاپيک: مــــــشــــــــاوره بــــــرای خــــــریــــــــد اتـــــومــــبــــیـــــل

پروفشنال Hektor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

الان که همشون خیلی رون شدن
    من به شخصه 405 رو انتخاب میکنم
    نمیتونم با سمند کنار بیام
    در ضمن ریو بالای 120 از 405 کم میاره
    اکتروس جان سمند LX با سمند معمولی تفاوتهایی داره که شاید نظرت عوض شد
    مثلا ABSی که داره که کارکرد خیلی خوبی داشته و هر کی داره راضیه.همین یک نکته خودش برای کسانی که دنبال ایمنی هستند خیلی زیاد با اهمیته
    ظاهر شیک تر LX هم با سمند عادی یا 405 یا ریو اصلا قابل مقایسه نیست مخصوصا با رنگ متالیکش
    ریو بعد یکمدت کار کردن زودتر از قیافه میوفته اما نقطه ثقل پایین تری داره نسبت به سمند و 405 که برای اسپورتی رفتن بهتره
    Last edited by Hektor; 03-05-2008 at 13:32.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

از همه بهتر سمند هست چون توی اخرین امار امسال کم ترین تلفات جانی ماله سمند بود اگه تصادف کنه از بقیه ایمن تره ولی 405 با یک تصادف آتیش می گیره و ریو هم سرعتش یه کم بده و نسبت به 2 تای دیگه توی سرعت کم میاره

اگه نباشه جاش خالی می مونه کاوه رسولی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    استان سر سبز گیلان

پيش فرض

lx بگیرو خیالتو راحت کن

حـــــرفـه ای Actros's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

اینی که گفتی طنز بود دیگه !؟!؟!
    آره دیگه . گفتم بخندیم
    ...................
    یعنی شما قبول نداری؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه 1000_alkapone's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    Orange County

پيش فرض

به نظر من پرشیا هم ایده ی خوبی است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

آره دیگه . گفتم بخندیم
    ...................
    یعنی شما قبول نداری؟
    رفیق ، چه خوبه که وقتی حرفی میزنیم در پی اون دلایل خود رو هم اتخاذ کنیم . 405 و حتی سمند نه از لحاظ قدرت و نه از لحاظ سرعت در مقابل ریو ، نقطه قوتی ندارند . شما مثل اینکه مثل دیگر منتقدان ریو ، هنوز ازش سواری نگرفین ....
    اولا" که ریو دارای تکنولوژی بسیاری جدیدی است و به روز تره و 10 کیلوگرم هم از جی ال ایکس سنگین تره .
    دوما" امروزه در دنیا مبنای ساخت خودرو ها برا این منواله که از حجم موتور به علت بالا بردن مصرف سوخت ، کم و به تعدد سوپاپ اضافه کنند . ریو با موتور 1500 سی سی و 16 سوپاپ قدرتی معادل 97 اسب بخار در دور 5500 به شما بازده کاری میده وو 405 با موتور 1800 سی سی 100 اسب در 6000 دور به شما بازده میده .

مبنای تعریف هر خودرویی در دوری که کارخونه در نظر میگیره ، لحاظ میشه که در خودروی ریو 5500 است . شما توجه کن اگه ریو را بخواهیم به صورت فنی بررسی کنیم و مبنای 6000 دور را محاسبه کنیم قدرت واقعی ریو 105 اسب میشه .یعنی از سمند و جی ال ایکس هم بیشتر ه . این خیلی جالبه که 206 تیپ 5 با همه زارت وزورتش 110 اسب قدرت داره یعنی از قدرت واقعی ریو تنها 5 اسب بیشتر .

من به علت نیاز شغلی ، هم جی ال ایکس داشتم ، هم سمند و هم 206 و الان هم ریو دارم .
    ریو از همه اینها بهتره . در مورد سرعتش هم اگه خواستی و توی تهران بودی قرار بزار یه جا . تا هم با هم آشنا بشیم و هم یه جی ال ایکس جور کن تا سرعت و شتاب رو در مقابل ریو ببینی .
    چند وقت پیش منو در حال کل کل با یه هیوندا کوپه توی بزرگراه همت پلیس نا محسوس گرفت . همپای کوپه راه میومد اونوقت تو میگی جی ال ایکس !! . خیلی از بچه های و دوستای خودم هم فیلمی که نا محسوس از ما گرفته بود رو از شبکه سه دیده بودند .
    حالا به نظر تو چه دلیلی میتونه وجود داشته باشه که 405 از ریو تند تر را ه بره .!!!

این عکس رو هم یادگاری نگه دار نشون جی ال ایکسی ها بده .

Last edited by lavson1361; 03-05-2008 at 17:30.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    تهران

9

رفیق اگه دنبال امکاناتی برو سمند ال ایکس بگیر ..
    اولی گه دنبال کیفیت و قدرتی و ایمنی و مصرف کم و تکنولوژی 2004 هستی برو ریو بگیر . و این درحالیه که همه امکانات سمند رو میتونی با یک میلیون روی ریو سوار کنی . ریو 12 و ششصد تومنه و سمند ال ایکس حول و حوش 15 تومن .
    ضمنا" قدرت موتور ریو از سمند کمتر نیست که گاهی بیشتر هم هست . ریو در سایپا معروف به سلطان قدرت و سلطان شتابه و توی ایمنی هم چهار ستاره ایمنی از روبرو و دو ستاره هم از بغل گرفته . ولی سمند یه ستاره هم به زور بتونه بگیره .
    اگه خواستی بگو تستاش رو هم برات بزرارم . . .
    راستی داشبورد سمند بعد از یک سال هم برات لیلبک میزنه .

پیرو حرف اون بابا یی که که میگه 405 از ریو تند تر میره باید بگم تست گوز کردن سمندو 405 رو توی دوتا کلیپ، یکی از دوستان داشت که اگه بتونم براتون میزارم دارم .

به صورت کلی توی ایران با این پول هیچ خودرویی به غیر از ریو مقرون به صرفه نیست .

با سلام
    با همه حرفات موافق
    ولی اخه ریو که در یه موسسه دیگه 4 ستاره گرفته
    که زیاد مطمعا نیست از موسسه امریکایی گرفته 4 ستاره نه از ncap

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

رفیق ، چه خوبه که وقتی حرفی میزنیم در پی اون دلایل خود رو هم اتخاذ کنیم . 405 و حتی سمند نه از لحاظ قدرت و نه از لحاظ سرعت در مقابل ریو ، نقطه قوتی ندارند . شما مثل اینکه مثل دیگر منتقدان ریو ، هنوز ازش سواری نگرفین ....
    اولا" که ریو دارای تکنولوژی بسیاری جدیدی است و به روز تره و 10 کیلوگرم هم از جی ال ایکس سنگین تره .
    دوما" امروزه در دنیا مبنای ساخت خودرو ها برا این منواله که از حجم موتور به علت بالا بردن مصرف سوخت ، کم و به تعدد سوپاپ اضافه کنند . ریو با موتور 1500 سی سی و 16 سوپاپ قدرتی معادل 97 اسب بخار در دور 5500 به شما بازده کاری میده وو 405 با موتور 1800 سی سی 100 اسب در 6000 دور به شما بازده میده .

مبنای تعریف هر خودرویی در دوری که کارخونه در نظر میگیره ، لحاظ میشه که در خودروی ریو 5500 است . شما توجه کن اگه ریو را بخواهیم به صورت فنی بررسی کنیم و مبنای 6000 دور را محاسبه کنیم قدرت واقعی ریو 105 اسب میشه .یعنی از سمند و جی ال ایکس هم بیشتر ه . این خیلی جالبه که 206 تیپ 5 با همه زارت وزورتش 110 اسب قدرت داره یعنی از قدرت واقعی ریو تنها 5 اسب بیشتر .

من به علت نیاز شغلی ، هم جی ال ایکس داشتم ، هم سمند و هم 206 و الان هم ریو دارم .
    ریو از همه اینها بهتره . در مورد سرعتش هم اگه خواستی و توی تهران بودی قرار بزار یه جا . تا هم با هم آشنا بشیم و هم یه جی ال ایکس جور کن تا سرعت و شتاب رو در مقابل ریو ببینی .
    چند وقت پیش منو در حال کل کل با یه هیوندا کوپه توی بزرگراه همت پلیس نا محسوس گرفت . همپای کوپه راه میومد اونوقت تو میگی جی ال ایکس !! . خیلی از بچه های و دوستای خودم هم فیلمی که نا محسوس از ما گرفته بود رو از شبکه سه دیده بودند .
    حالا به نظر تو چه دلیلی میتونه وجود داشته باشه که 405 از ریو تند تر را ه بره .!!!

درسته که ریو قدرت خوبی داره ولی تو سرعت 405 رو رد میکنه شکی نیست
    ولی سمند رو بیخیال بشین
    سمند اسب میمونه سرعتی خیلی خوبه چون تا 220 هم شنیدم که بعضی ها رفتن
    حالا شاید هم به دلیل اشتباه نشون دادن کیلومتر شمار است
    بعد که شما میگید ریو در 6000 دور 105 اسب قدرت داشته میشه کاملا غلط است . چون اگه توجه کنید میگن حداکثر قدرت 97 اسب در 5500 دور یعنی در دور 6000 هزار ماشین نیرو پیدا نمی کنه بلکه هرزه گری پیدا میکنه
    تازه ریو تو سرعت دور موتورش وحشتناک بالا است
    200 دور موتور رو 6000 موتور شاید یاتاقا بزنه
    تازه اگه کلی حساب کنی با یکسان بودن قدرت دو خودرو (97 اسب) باید بری سراغ گشتاورد که 405 یا سمند 153 گشتاوردشون هست ولی ریو 140 یا کمتر که در کل قدرت موتور 405 بیشتره
    ولی خوب تو به روز بودن ریو سره
    راستی اگه تونستی یه کورس با سمند بذار ببینیم چی میشه
    ببینیم سرعت سمند واقعا زیاده یا کیلومتر شمار زیاد نشون میده .

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    تهران

6

. همپای کوپه راه میومد اونوقت تو میگی جی ال ایکس !! . خیلی از بچه های و دوستای خودم هم فیلمی که نا محسوس از ما گرفته بود رو از شبکه سه دیده بودند .

خود من داشتم با یه بی ام و 530 کورس می ذاشتم ازش رد شدم
    ولی من داشتم به ماشین زور میدادم اون بی ام و ایه هم خبر نداشت دارم باهاش کورس می ذارم داشت همینجوری میرفت
    جریان شما هم همینه یارو داشته میرفته و خبر از کورس نداشته ولی شما دنبالش بودین

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

حسین آقا شما اینجا هم عضوی ؟!؟؟1
    خیلی خوشحال شدم دیدمت ...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •