دستت درد نکنه. می شه بگی کدوم صفحه تاپیک هست که من برم ببینم. چون من هرچی گشتم پیدا نکردم.
دستت درد نکنه. می شه بگی کدوم صفحه تاپیک هست که من برم ببینم. چون من هرچی گشتم پیدا نکردم.
سلام دوست من
کد سایلنت فایرفاکس 3 این هست:
/S /NCRC
برای نمونه برای اجرای ستاپ فایر فاکس به شکل سایلنت، کد این گونه نوشته می شود ( به فاصله ها دقت کن ):
setup.exe /S /NCRC
راستی دوستان این رو گوش زد کنم که فایل اجرایی اکثر نرم افزار ها بصورت فشرده هستند. برای نصب سایلنت باید با کمک winrar اون ها رو از فشردگی خارج کنید و سپس خودتان یک فایل ستاپ فشرده بسازید.
پیروز باشین
----------------------------------------------------------
In Persian:
مرگ بر اسراییل، مرگ بر آمریکا، مرگ بر مصر، مرگ بر عربستان، مرگ بر صهیونیسم کثیف
In English:
Down with israel, Down with america, down with egypt, down with saudi arabia, down with all of Dirty zionism
In Hebrew:
עם ישראל, עם אמריקה, עם מצרים, עם ערב הסעודית עם כל הציונות מלוכלכים
In Arabic:
تسقط اسرائيل ، لتسقط امریكا ، فلتسقط مصر ، السعودية جزيره العرب فلتسقط، فلتسقط الصهيونية القذرة للجميع
سلام خسته نباشید و ممنون از این همه اطلاعات خوبتون .. میخواستم بدونم برای دستکاری کردن ستاپ اولیه ویندوز همونجا که صفحه آبی تحت داس هست همونجا که میشه پارتیشن ها رو دستکاری و انتخاب کرد کدوم فایلها رو باید ریسورس کرد ممنون میشم اگه راهنمایی بفرمایید .... باتشکر کسی نبود راهنمایی کنه ....
سلام
والا من هم دلم می خواد بدونم کدوم فایل هاست. شک دارم؛ اما فکر کنم همونه. یه فایل ایمیج که وظیفه بوت رو بر عهده داره. اگه سی دی ویندوز رو با ایزو باستر باز کنی، می تونی ببینیش. مطمئن نیستمااااااا
حالا می خوای چیکار؟! اگه می خوای فارسیش کنی، فکر نکنم UTF رو پشتیبانی کنه. چون تحت داس هست. اما اگه می خوای کاری کنی که به طور خودکار، کارهای پارتیشن بندی و فرمت رو انجام بده، باید بگم که یه راهی براش هست. توی صفحات پیشین تاپیک درباره خودکار کردن پارتیشن چیزایی دیدم. دقیق بگردی پیدا می کنی
----------------------------------------------
In Persian:
In English:
Down with israel, Down with america, down with egypt, down with saudi arabia, down with all of Dirty zionism
In Hebrew:
In Arabic:
تسقط اسرائيل ، لتسقط امریكا ، فلتسقط مصر ، السعودية جزيره العرب فلتسقط، فلتسقط الصهيونية القذرة للجميع
كسي بلد نبود؟
تاسوعا و عاشوراي حسيني بر همگان تسليت باد.
مرگ بر آمريكا حامي رژيم غاصب و جنايتكار اسراييل
با کد q/ راحت نصب میشه.نحوه ی نصب سریال هم در پست های قبل و در همون مبحث قرار داده شده.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام استاد tatar
من براي اديت بوت اسكرين نرم افزارهايي را دانلود كرده ام كه ويروس يابم آنها را پاك كرد مثل
editor boot screen
آيا نرم افزار خاصي سراغ داريد كه بتوانم روي عكس موجود در بوت دستكاري بكنم؟؟
سلام tatarجان. ممنون از راهنمایی ات. برای شماره سریال می شه صفحه را بگی؟![]()
دستت درد نکنه. الان که ایام امتحاناته. باشه تا بعدا امتحانش کنم
-------------------------------------------------------
In Persian:
In English:
In Hebrew:
In Arabic:
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)