حالا چرا آسیاتک؟؟؟- آسیاتک از مودمهای D-Link و Asus پشتیبانی میکنه ؟
2 - سرویس آسیاتک ADSL یا +ADSL2 ؟
حالا چرا آسیاتک؟؟؟- آسیاتک از مودمهای D-Link و Asus پشتیبانی میکنه ؟
2 - سرویس آسیاتک ADSL یا +ADSL2 ؟
چون فکر کنم نسبت به بقیه ارزونتره .![]()
چرا آسیاتک نه ؟حالا چرا آسیاتک؟؟؟
واقعا ارزونتره ؟ چه خوب ، من خبر نداشتم.چون فکر کنم نسبت به بقیه ارزونتره .![]()
چرا آسیاتک نه ؟حالا چرا آسیاتک؟؟؟
واقعا ارزونتره ؟ چه خوب ، من خبر نداشتم.چون فکر کنم نسبت به بقیه ارزونتره .![]()
میگن همونی که حسابگر میده 16 تومن این میده 10 تومن !!!!
ولی خوب همه میدونن ارزونی بی دلیل نیست !
من که حسابگر رو بیشتر ترجیح میدم .![]()
دوست من بهتر بود قبل از اینکه این حرفو بزنی یه سرچی می کردی بعد جواب میدادی ، اونی که حسابگر میده 16 تومن سرویس 128 نامحدوده و اونی که آسیاتک میده 14 تومن سرویس 128 محدوده (3 گیگ) ،درضمن الان بیشتر ISP ها سرویس کمتر از 13 تومن ارائه نمیدن البته به غیراز حسابگر ، حالا خودت مقایسه کن کی گرون میده کی ارزون.میگن همونی که حسابگر میده 16 تومن این میده 10 تومن !!!!![]()
یادمه همین چندماهه پیش ISP بامداد کارت اینترنت 30 ساعته نامحدود رو با بهترین کیفیت و بدون قطعی میداد 1500 و حسابگر کارت 20 ساعته 20 روزه رو که هزارتا مشکل داشت میداد 1200 ، اونجا فهمیدم که ارزونی هیچ دلیل نداره به غیر از انصاف طرف.ولی خوب همه میدونن ارزونی بی دلیل نیست !
من تقریبا از تمام ISPهای کرمانشاه اشتراک گرفتم ، حسابگر ( داتک) و مهران ( پارس آنلاین) تو کندی و قطع شدن حرف اول رو میزنن ، صبانت واقعا بی نظیره فقط حیف که سرویس +ADSL2 ارائه نمیده ،فقط میمونه آسیاتک که اونم باید یه امتحانی بکنم البته اگه +ADSL2 ارائه بده.من که حسابگر رو بیشتر ترجیح میدم .![]()
من شنیدم صبانت توی دانلود خیلی کنده!!!و به نظر میاد مشکل قطع شدن حسابگر تا حدودی برطرف شده ولی پارس آنلاین رو قبول دارم مزخرفه.حسابگر ( داتک) و مهران ( پارس آنلاین) تو کندی و قطع شدن حرف اول رو میزنن ، صبانت واقعا بی نظیره
راستی فکر کنم آسیا تک سیرویس هاش دانلود شبانه ندارن درسته (آخرین باری که خودم از نمایندگیش پرسیده بودم می گفت ندارن ولی قصد دارن بزارن)
داره ، فکر کنم از ساعت 2 تا 7 صبحراستی فکر کنم آسیا تک سیرویس هاش دانلود شبانه ندارن درسته (آخرین باری که خودم از نمایندگیش پرسیده بودم می گفت ندارن ولی قصد دارن بزارن)
پس دانلود شبانه گذاشتن کسی شماره آسیا تک رو داره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)