تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 75 از 113 اولاول ... 256571727374757677787985 ... آخرآخر
نمايش نتايج 741 به 750 از 1122

نام تاپيک: کلیه بحث ها ، مشکلات و اموزش Cd ، Dvd ، رایت و ابزارهای رایت

حـــــرفـه ای Ship Storm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    IRAN - ALBORZ وضعیت فعلی: Intelligent Processing

پيش فرض

اخه از 8x بایین تر نداره

nero اگر نصب کرده باشید این امکان رو داره که با سرعت 4x رایت کنید
    هر نرم افزار دیگه هم باید این امکان رو داشته باشه ولی چون من زیاد با سایر نرم افزارها به جز Nero کار نکردم دقیق نمیدونم تنظیماتش چطور هست

اگه نباشه جاش خالی می مونه Dolphin 7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

11

نرو دي وي دياي رايت شدمو فايلاشو نمي شناسه عين دي وي دي خام فرضشون مي کنه حتي حجمشونم نشون نمي ده دقيقا عين اينکه يه دي وي دي خام گذاشته باشم تو رايتر يا اصن دي وي دي نذاشته باشم
    ولي تو ويندوز مي تونم فايلا رو ببينم و اجرا کنم قبلا اين مشکلو نداشتم يعني هم تو ويندوز هم تو نرو فايلاي رايت شده رو نشون مي داد ولي سه چار روزه اين جوري شده

يه نروي ديگم نصب کردم اونم همين مشکلو داشت
    شما خودتون تا حالا اين مشکلو داشتين؟
    مشکل از چي يا چيا مي تونه باشه؟ نرو؟ ويندوز؟ دي وي دياي تقلبي؟ رايتر؟ يا چيز ديگه؟

آخر فروم باز Ghaioom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ترکمن صحرا

پيش فرض

نرو دي وي دياي رايت شدمو فايلاشو نمي شناسه عين دي وي دي خام فرضشون مي کنه حتي حجمشونم نشون نمي ده دقيقا عين اينکه يه دي وي دي خام گذاشته باشم تو رايتر يا اصن دي وي دي نذاشته باشم
    ولي تو ويندوز مي تونم فايلا رو ببينم و اجرا کنم قبلا اين مشکلو نداشتم يعني هم تو ويندوز هم تو نرو فايلاي رايت شده رو نشون مي داد ولي سه چار روزه اين جوري شده

مشکل از چي يا چيا مي تونه باشه؟ نرو؟ ويندوز؟ دي وي دياي تقلبي؟ رايتر؟ يا چيز ديگه؟
    حالا چرا با نرو میخوای ببینی؟ !
    dvd رو یه جا دیگه ببر ببین نشون میده؟

4. این کاربر از Ghaioom بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

سلام خسته نباشید لطفا مرا کمک کنید برنامه jaws pdfcreator را از اینترنت دانلود کردم وقتی pdf می کند روی هم صفحات لوگ نامه برنامه زیر متن دارد چگونه می توانم این لوگو را بردارم که روی صفحات نیفتد

تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت

پيش فرض

سلام خسته نباشید لطفا مرا کمک کنید برنامه jaws pdfcreator را از اینترنت دانلود کردم وقتی pdf می کند روی هم صفحات لوگ نامه برنامه زیر متن دارد چگونه می توانم این لوگو را بردارم که روی صفحات نیفتد

سلام
    دوست عزیز شما جای مناسبی پست نزدید
    تاپیک مباحث مرتبط با رایت کردن دیسک ها
    شما باید در انجمن زیر اقدام به ایجاد یک تاپیک جدید و سپس با انتخاب یک موضوع مناسب درخواست خودتون رو در اون ارائه بدید

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اگه نباشه جاش خالی می مونه gholam14's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

دوستان چطورمیتونم یهdvd mp3رایت کنم که باپلیرخانگی کارکند

تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت

پيش فرض

دوستان چطورمیتونم یهdvd mp3رایت کنم که باپلیرخانگی کارکند

mp3 رایت کردن خاصی نداره
    یک کپی پیست در محیط خود ویندوز و یا رایت کردن بصورت Data میتونه این خواسته رو محقق کنه

اگه نباشه جاش خالی می مونه Dolphin 7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

حالا چرا با نرو میخوای ببینی؟ !
    dvd رو یه جا دیگه ببر ببین نشون میده؟

من فقط با نرو کار کردم بش معتاد شدم فعلنم به پي سي ديگه اي دسرسي ندارم نرم افار ديگه ايم واسه رايت ندارم
    يه چن تا نرم افزار رايت دي وي دي که حجمش بيش از 50 مگابايت نباشه و موقع نصبشم بيش از شص هفتاد مگابايت جا نگيره و دي وي ديا رم خوب رايت کنه و نسوزونه و دي وي ديا رم به صورت ديتا رايت کنه اگه سراغ داري ( يا کسي سراغ داره ) بگو ( يا بگه )

پست قبليمم که کسي جواب نداد دوباره مي ذارم ببينم کسي مي دونه جوابشو يا نه :

ناظر انجمن هنر هفتم hp722's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Loneliness

پيش فرض

سلام دوستان
    خسته نباشید
    میخواستم بدونم چجوری یه فیلم دی وی دی رو از رو هارد رایت کنم مثل دی وی دی های دیگه که از بیرون میخریم و خودش بالا میاد.یعنی منظورم اینه که با data نزنم جوری بزنم که خودش وقتی دی وی دی رو میذاریم بالا بیاد و نشون بده؟

Make Your Own DVD-Video رو زدم ولی یه گزینه بود که اد میکرد فایل های ویدئویی رو و فقط vob ها رو میشناخت و اد میکرد درحالی که دی وی دی فایل های دیگه ای ام داره درضمن درزمان همون اد کردن vob ها یه پیغامی میده قبلش که yes یا no داره که نمیدونم چیه

من از برنامه nero استفاده میکنمNero 7.5.9.0

ممنون میشم راهنمایی کنید

حـــــرفـه ای ask_bl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام دوستان
    خسته نباشید
    میخواستم بدونم چجوری یه فیلم دی وی دی رو از رو هارد رایت کنم مثل دی وی دی های دیگه که از بیرون میخریم و خودش بالا میاد.یعنی منظورم اینه که با data نزنم جوری بزنم که خودش وقتی دی وی دی رو میذاریم بالا بیاد و نشون بده؟

Make Your Own DVD-Video رو زدم ولی یه گزینه بود که اد میکرد فایل های ویدئویی رو و فقط vob ها رو میشناخت و اد میکرد درحالی که دی وی دی فایل های دیگه ای ام داره درضمن درزمان همون اد کردن vob ها یه پیغامی میده قبلش که yes یا no داره که نمیدونم چیه

من از برنامه nero استفاده میکنمNero 7.5.9.0

ممنون میشم راهنمایی کنید
    سلام
    شما با نرو همون Make Your Own DVD-Video رو بزنین، بقیه فایلا خودشون ساخته میشن، پیغامی که میداد چیه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •