تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 75 از 416 اولاول ... 256571727374757677787985125175 ... آخرآخر
نمايش نتايج 741 به 750 از 4151

نام تاپيک: Naruto / بحث مانگای ناروتو

پروفشنال hpk34's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

یک معرفی ای در مورد کاکوزو و هیدان میدی؟
    ببخشید که یکم دیر شد.اینا 2 نفر از اعضای آکاتسوکی هستند.(بقیشو با رنگ سفید مینویسم جون شاید کسی دوست نداشته باشه ادامه داستان رو بدونه)

هیدان:

هيدان يك داس بزرگ داره و كند ترين حمله كننده ي آكاتسوكيه.دهكده ي اون ناشناختست اون و همكارش كاكوزو مسئول گرفتن جينچوريكي دو دم هستند.(و موفق به گرفتنش هم میشند) هيدان از خداي شيطاني به نام جاشين پيروي مي كنه.اين مذهب عشق ورزيدن به خرابي و مرگه.هيدان خودش كاملا فناناپذيره(اين كار كاكوزو!ه) اون آسوما ساروتوبي رو كشت در جنگ اون يك جوتسوي نامشخص استفاده كرد كه ضربه وارد ميكنه به خودش تا به حريفش بخوره!!!اون نهايتا به دست شيكامارو به ديار باقي پيوست!.(بوسیله تله ای که از قبل براش آماده کرده بود بدن رو تیکه تیکه کرد.)و شیکامارو به اون گفت که تو با کشتن استاد من گور خودت رو کندی.(واقعا هوش شیکامارو تو این مبارزه حیرت انگیزه.)

(هیدان تو مبارزه با آسوما حتی سر از تنش جدا شد ولی بخاطر فنا ناپذیر بودنش نمرد و کاکوزه به وسیله رشته های خودش سرش رو دوباره به بدنش چسبوند. هیدان روش خاصی برای کشتن داره به طوری که کافیه با داس خودش یه ضربه به حریف بزنه و اونو زخمی که و بعد خون حریف رو که رو داسش هست می خوره و به شکلی که توی عکس هست در میاد و روی همون دایره توی عکس وایمیسه.حلا هر ضربه ای که به هرجای بدنش بزنه انگار که به حریفش زده.و با همین روش آسوما ساروتوبی رو کشت.)

کاکوزو:

كاكوزو يك نينجاي گم شده از دهكده ي پنهان آبشاره .اون دنباله پوله كه بعضي مواقع از هدف اصلي دور ميشه.بدن اون با رشته هايي به هم متصل شده كه از شكاف دادن قلب حريف به داخل بدنه خودش استفاده مي كنه ميكنه.اون به شكل يك ماسكي كه بدنش ريشه ريشست در مياد.با اين خاصيت اون فناناپذير شده.به گفته ي خودش با شوداي هوكاگه(هوكاگه ي اول)مبارزه كرده .اون به جز چاكراي از نوع آب به عنصر هاي باد - آتش - زمين و رعد هم دسترسي داره.كاكاشي قلب با چاكراي از نوع زمين رو از بين برد - هيدان قلب با چاكرا از نوع آب رو از بين برد(در اولين حمله ي كاكاشي مقداري از خون كاكوزو رو برداشت و به شيكامارو داد.شيكامارو خون كاكوزو رو به جاي خون خودش روي تيغه ي داس هيدان گذاشت و هيدان با ضربه اي كه به قلب خودش زد كاكوزو رو هدف قرار داد) - ناروتو قلب های با چاكراي از نوع باد و آتش رو از بين برد.در انتها كاكوزو بعد از از بين رفتن تمام قلب هايش به دست كاكاشي كشته شد.

(ناروتو برای ز بین بردن قلباش از تکنیک جدیدش (رازن شوریکن) استفاده کرد.)

این بار هم همونطور که حدس زده بودم اون رمز جیرایا مستقیم چیزی رو نگفت.

ظاهرا کلید این رمز به دست پین حل میشه. حالا کونو ها دنبال پین میگرده و ود پین هم می خواد به کونو ها حمله کنه.داستان داره جالب میشه.

سواال:

تو صفحه آخر مانگا 407 چند نفر دیگه همراه پین بودن.می خواستم بدونم اونا یکی از جوتسو های پین بودن یا اینکه واقعا وجود اشتن؟؟؟؟!!!!!!

در ضمن آقای *Batman* منم کاربر فعال شدنتون رو تبریک میگم.

در مورد سوالتون هم فکر کنم اون مهر به این سادگیا از بین نمیره و ساسوکه هنوزم میتونه ازش استفده کنه..تازه براش یه قدرت کمکی هم حساب میشه.
    Last edited by hpk34; 05-07-2008 at 08:13.

پروفشنال hpk34's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

خیلی خیلی ببخشید 2 تا یی شد.
    Last edited by hpk34; 05-07-2008 at 08:10.

پروفشنال fswteam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    The Desert Of Gaara

پيش فرض

سلام. خیلی ممنون.

من قسمت جدیدو بدون زیرنویس دیدم. جالب بود.
    اما ماجرا هنوز ادامه داره.تازه حمله شروع شده.
    تو مانگا هم که هنوز دارن رمز میشکونن.حوصلمون سر رفت.

ویرایش : طبق آخرین اخبار ظاهرا زیرنویس یه هفته افتاد عقب.
    میشه لینک همون بدون زیر نویس بزاری خیلی اوضاع بد شده ببینید مدیر یکی از سایت ها چی گفته
    I would just like to clarify that, episode 64 and 65 were released on Thursday. They however have no been subbed by any group yet. This is why we haven't put it up. We're still waiting on Dattebayo to sub the episode. I'm not sure exactly what the hold up is, it may have something to do with the 4th of July, it may not. If there isn't an episode released by tonight. We will put up a RAW version, meaning it will strictly be in Japanese.
    اقای بتمن حتما زود این لینک بدون زیر نویس بزار من حوصله ندارم صبر کنم تا همین الانش کلی خودمو خردم

پروفشنال artara74's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دانلود 1 تا 220 ناروتو:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    هم رپيد شر و هم مگا آپلود و هم بيترود و هم rapidshare.de و هم ريليتي لپس

دانلود شيپودن ( فعلا تا 58) :
    کد:
    realitylapse , rapidshare , livevideo , megaupload , zshare , mediafire , depositfiles

دانلود تمام انيمه هاي موجود:
    کد:

پروفشنال artara74's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

میشه لینک همون بدون زیر نویس بزاری خیلی اوضاع بد شده ببینید مدیر یکی از سایت ها چی گفته

اقای بتمن حتما زود این لینک بدون زیر نویس بزار من حوصله ندارم صبر کنم تا همین الانش کلی خودمو خردم
    اگه تو ماهواره بتوني يه جوري كانال هاي آمريكا رو بگيري مي توني از Cartoon Network دوبله انگليسيش رو ببيني.

حـــــرفـه ای *Batman*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    Virtual Environment

پيش فرض

سلام به هم دوستان.

hpk32 عزیز ممنون به خاطر تبریکت و پاسخت.
    fswteam جان شرمنده همونطور که دیدی اون سایت فایلو از روی سرور پاک کرده بود.
    به هر حال من با تلاش زیاد تونستم قسمت 64 و 65 را برای شما آپلود کنم.این قسمتها مستقیما از TV TOKYO ضبط شده و هر دوقسمت به همراه میان برنامه ها توش هستن.
    دانلود کنید با حجم 175 مگابایت :

کد:

پروفشنال fswteam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    The Desert Of Gaara

پيش فرض

وای چقدر این 64 65 قشنگ بود 66 چه شود بابا خیلی دارن مارو می دوونن خسته شدم خیف زیر نویس نداشت زیاد چیزی نفهمیدم اما بازم بعض هیچیه

حـــــرفـه ای zed2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

سلام به هم دوستان.

hpk32 عزیز ممنون به خاطر تبریکت و پاسخت.
    fswteam جان شرمنده همونطور که دیدی اون سایت فایلو از روی سرور پاک کرده بود.
    به هر حال من با تلاش زیاد تونستم قسمت 64 و 65 را برای شما آپلود کنم.این قسمتها مستقیما از TV TOKYO ضبط شده و هر دوقسمت به همراه میان برنامه ها توش هستن.
    دانلود کنید با حجم 175 مگابایت :

کد:
    تشکر از اپلود

وای چقدر این 64 65 قشنگ بود 66 چه شود بابا خیلی دارن مارو می دوونن خسته شدم خیف زیر نویس نداشت زیاد چیزی نفهمیدم اما بازم بعض هیچیه
    در مورد جالب بودنش که شکی درش نیست ولی با زیر نویس بهتر است
    من این نسخه اینگلیسی اش را دیدم .صداگذاری ژاپنی اش بنظر من بهتر است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    TEHRAN---kamranie

پيش فرض

عزیز 64 و 65 روی رپید ندارید

حـــــرفـه ای zed2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

عزیز 64 و 65 روی رپید ندارید
    یک لینک تورنت با فرمتrow تو دموید بود ولی این هم ظاهرا زیرنویس نداره.

هنوز رپیدش پیدا نشده.
    چرا یکی زیر نویسش نمی کنه؟
    Last edited by zed2; 07-07-2008 at 22:04. دليل: ادامه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •