با سلام
تاپیک خیلی خوبی ایجاد کردین من خیلی چیزها روتونستم از اینجا یادبگیرم
من می حواهم یک فرم ثبت نام ایجادکنم اما نمی دونم در رویداد کلیک باتن مربوط به ثبت باید چی بنویسم
خواهش می کنم منوراهنمایی کنید ممنون![]()
عالي و فراتر از انتظار
خوب و در حد انتظار
متوسط
بد
با سلام
تاپیک خیلی خوبی ایجاد کردین من خیلی چیزها روتونستم از اینجا یادبگیرم
من می حواهم یک فرم ثبت نام ایجادکنم اما نمی دونم در رویداد کلیک باتن مربوط به ثبت باید چی بنویسم
خواهش می کنم منوراهنمایی کنید ممنون![]()
سلام،
لطفا به کوئری Q1 نگاه کنید. در اصل این کار رو با استفاده از دوتا کوئری انجام دادم. یعنی کوئری Q0 بعنوان یک واسطه عمل میکنه که نیازی هم به اجرای مستقیم اون نیست.
در ضمن چون شما از یک فیلد بعنوان FK استفاده کردی، خب باید روابط بین جدولهای مربوطه رو هم درست کنی (که این کار رو انجام دادم). و دیگه اینکه وقتی فیلد "شماره" رو در جدول "پرداخت قسط ماهيانه" گذاشتی، دیگه نیازی به نام و نام خانوادگی هم نیست!
ممنون!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام به شما و تبریک ورودتون به این سایت!
خب شما باید رکورد آماده شده رو ذخیره کنی. اگه میخوایی این کار رو با یک ماکرو انجام بدی:
RunCommand > SaveRecord
و اگه بخوای با کد VBA ، میشه:
DoCmd.RunCommand acCmdSaveRecord
به امید دیدار!
سلام
چطور مي شه در يك ًQuery مقادير دو فيلد كه از نوع number هستند را از هم كم كرده و در يك فيلد ديگر نمايش داد؟
با سلام و عرض خوش آمدگویی!
در یک ستون جدید از کوئری، در حالت طراحی، در قسمت Field می نویسیم:
با ممنونکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
با سلام محمد جان ممنون از جوابت ولی من می حواهم رکوردهای موجود دیده نشود فقط یک فرم خالی که تکس باکس ها رو پر کنیم و بعد با زدن دکمه در یک جدول ثبت شود من خیلی به کد وی بی اون احتیاج دارم میشه برام کدکامل وی بی اش رو بزارییک دنیا ممنون میشم
دوباره سلام یادم رفت بپرسم اگه بخواهیم ایمیل با فرمت صحیح وارد جدول بشه باید در قسمت validation rule چی بنویسیم؟
دو سوال:
1. در یک پروژه قراره تاریخ ورود و خرروج رو وارد کنیم(مثلا به صورت short date) حالا بر اساس فاصله زمانی بین این دو میخوایم مثلا یک هزینه رو حساب کنیم(ممکنه فاصله ورود و خروج چندین ماه طول بکشه)
حالا چطوری میشه یه رابطه نوشت که وقتی تو table تاریخ ورود
و تاریخ خروج را میزنیم
توی report برامون فاصله زمانی(تعداد روزها) رو محاسبه کنه(مثلا ماه رو 30 روزه در نظر بگیریم)
2. یه فرم طراحی کردم که به صورتoption group تهیه کردم و نوع کنترل رو به صورت option button قرار دادم
و دو گزینه مرد و زن رو دارد
حالا مشکلم اینه که وقتی اینو ایجاد میکنم و از طریق فرم مثلا گزینه مرد رو اتخاب میکنم توی table همون داده ما به صورت اعداد 1 یا 2 ثبت میشه
چه کنم که توی table هم به صورت مرد و زن ثبت بشه؟
سلام،
مگه تکست باکسهای توی فرمتون به فیلدهای مربوطه در جدول ارتباط (bound) ندارن. اگه این طور هست، جواب همونیه که در پست قبلی هم گفتم. یعنی در رویداد OnClick دکمه داخل فرم دستور زیر اجرا میشه:
DoCmd.RunCommand acCmdSaveRecord
به نظرم یه چیزی شبیه به این:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام،
1. جواب استفاده از تابع DateDiff هست. مثلا: ( DateDiff("d" , date1, date2
2. یه راهش اینه که بجای option group از combo box استفاده کنی. یه راه دیگه هم اینه که این option group رو unbound کنی، یه تکست باکس درست کنی (که باید مخفیش کرد) و این تکست باکس رو به فیلد موردنظر ارتباط بدی (bound کنی). حالا تو رویداد OnClick همون option group، یه برنامه ساده مینویسیم که اگه مقدار اون 1 بود، مقدار تکست باکس رو بکنه مرد و اگه 2 بود ... .
سپاس!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)