بابا يكي به من جواب بده تك و تنها اينجا از هيچي بي خبر
راستي فرزانه ي عزيز آي دي خانومه سهراب خاني رو مي توني براي من گير بياري ؟؟؟؟؟
هر چه تلاشت رو بكن و اين آي دي رو براي من پيدا كن
كسي هست به پاسخ هاي من جواب بده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
بابا يكي به من جواب بده تك و تنها اينجا از هيچي بي خبر
كسي هست به پاسخ هاي من جواب بده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
خب واقعیتش اینه که اگه بخوایی تنهایی بخونی یه کم سنگین می شه برات عوضش چون زود شروع می کنی وقت کافی داری نظر من اینه که فعلا نجوم دینامیکی رو بخونی البته اسمش و ظاهرش خیلی سطح بالا به نظر میاد ولی فصلای زیادی توش هستن که برای دانش آموزی تو مقطع راهنمایی مناسبن به نظر منمئ چند تا كتاب دارم يكيش نجوم به زبان ساده بابا اين صورت فلكي ها حالم لهمخ مي خوره هيچي ازش نمي فهمم چي كار كنم ؟؟؟؟
فقط چند تا از فصل هاي نجوم به زبان ساده رو تونستم بخونم و فهميدم المپاد نجوم رو مي شه سال اول دبيرستان هم بديم ؟؟؟؟
من مي خوام سه سال رو بدم تا براي سوم دبيرستان ديگه بيام بالا المپياد بعدي تاريخش كيه ؟
المپیاد نجوم کمتر از 10 دوره هست که داره برگزار می شه و قوانینش هر بار عوض می شن زمان ما از همون اول شرکت می کردیم ولی پارسال مث اینکه فقط سوما شرکت می کردن (مطمئن نیستم) برای قوانینش بهتره بری سایت خود باشگاه رو ببینی
المپیادها معمولا همه شون بهمن ماه هست آزمون شون فقط یه سال مال نجوم اسفند بود
ببخشید دیر کردم البته من دیروز صبح چند بار اومدم دیدم خبری نیست رفتمبابا يكي به من جواب بده تك و تنها اينجا از هيچي بي خبر
كسي هست به پاسخ هاي من جواب بده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یه چند روز فرصت بده به من یا از بین یادداشتای خودم واستون پیدا می کنم یا از بچه ها می گیرم ...البته فکر کنم همین اسم خودشون بود یعنی : negin_sohrabkhani ولی فک کنم آخرش یه عددی چیزیم داشت که من یادم نیس ولی حتما سعی می کنم پیداش کنم واسه شما![]()
ممنونم از راهنمايي هايي كه كردي
و فكر كنم اين آي دي غلطه
راستي من چند تا سوال دارم اگه بتوني پاسخ بدي ممنون مي شم
يك ناظري كه روي ماهه زمين رو تو كدو صورت فلكي مي بيني ؟؟؟؟؟؟
يك ناظري كه رويه زمينه ماه رو تو كدوم صورت فلكي ميبينه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
گزينه هاشو يادم نيست
من باید نجوم دینامیکی رو فول باشم یا بعضی از فصل هاشو ؟؟؟
می شه تو روش مطالعه ی نجوم به من کمک کنید ؟؟؟ چه فصل هایی از همه مهم ترند ؟؟؟؟ روزی چند ساعت نجوم بخونم البته من سوم راهنماییم زیاد کار باری ندارم وقتم آزاده نه 24 ساعته ها
من برای نجوم ریاضی رو باید در حده پیشرفته بلد باشم یا نه محاسباته ساده ی ریاضیه ؟؟؟؟
من هیچ وقت صورت فلکیا رو کار نکردم بیشتر در زمینه ی اخترفیزیک مطالعه می کردمممنونم از راهنمايي هايي كه كردي
و فكر كنم اين آي دي غلطه
راستي من چند تا سوال دارم اگه بتوني پاسخ بدي ممنون مي شم
يك ناظري كه روي ماهه زمين رو تو كدو صورت فلكي مي بيني ؟؟؟؟؟؟
يك ناظري كه رويه زمينه ماه رو تو كدوم صورت فلكي ميبينه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
گزينه هاشو يادم نيست
ببین نجوم قسمت های مختلفی داره و نمی شه به طور کلی در موردش بحث کرد بعضی جاهاش ربطی به ریاضیات و فیزیک و شیمی و ... نداره بعضی جاهاش ریاضیات/فیزیک/شیمی پیشرفته می خواد و المپیادشم طوریه که حداقل تا زمان ما خط مشی ثابتی نداشت مثلا یه سال سوال های مربوط به نجوم کروی تعدادشون زیاد می شد یه سال سوالای اخترفیزیک...البته پرواضحه که در ادامه ی کار یعنی تو جهانی یا حتی مرحله ی دوم کشوری سوالای مرتبط با ریاضی و فیزیک نقش پررنگ تری دارن ولی خب شما که از الان نمی تونی رو اینا کار کنی باز کن همین نجوم دینامیکی رو هر جاشو سر در میاری خوب خوب بخون مثلا من اگه درست یادم باشه فصول 12 به بعدش طوری نبود که یه دانش آموز راهنمایی باهاش مشکل داشته باشه (یکی از دوستام با خوندن فقط همین 7 فصل آخر نجوم دینامیکی سال اول دبیرستان قبول شد از مرحله ی اول)...در مورد باقی سوالات تون هم گفتم که یه کم باید به من فرصت بدین آی دی خانم سهراب خانی رو گیر بیارم خودم گشتم پیدا نکردم باید برم مدرسه از بچه های دبیرستانی که هنوزم با المپیاد سروکار دارن بپرسممن باید نجوم دینامیکی رو فول باشم یا بعضی از فصل هاشو ؟؟؟
می شه تو روش مطالعه ی نجوم به من کمک کنید ؟؟؟ چه فصل هایی از همه مهم ترند ؟؟؟؟ روزی چند ساعت نجوم بخونم البته من سوم راهنماییم زیاد کار باری ندارم وقتم آزاده نه 24 ساعته ها
من برای نجوم ریاضی رو باید در حده پیشرفته بلد باشم یا نه محاسباته ساده ی ریاضیه ؟؟؟؟
در مورد رياضيات بايد هندسه و مثلثات در حد پيش دانشگاهي بلد باشين .
از نجوم ديناميكي هم فقط فصل هاييش رو كه محاسبات دارن بايد فول باشين ديگه بقيش كه اطلاعات نجومي هست و بيشتر يادگرفتني و حفظ كردينه
راستي نجوم به زبان ساده رو هم بخونين بد نيست
اينجا كدو يكي از شما تو المپياد قبول شدين ؟؟؟؟؟؟؟؟
راستي من سوالات رو كه از جاهاي مختلف دانلود كردم نفهميدم بالاخره اين المپاد تسته يا تشريحي ؟؟؟؟؟؟
راستی من یه چند تا سوال دیگه هم داشتم تو المپیاد همه ی مقاطعه دبیرستانی می تونه شرکت کنه یا فقط سوم دبیرستان
نجوم و ریاضی رو فهمیدم فیزیک باید در چه حدی بلد باشیم ؟؟؟؟ اونم دانشگاهی باید بلد باشیم یا مقدماتی کافیه ؟؟؟؟
من نجوم ساده رو دارم این کتاب رو هم باید فول باشم یا نه برخی از قسمتاش من سره این صورت فلکی گیر کردم هیچی نمی فهم یکی به من در این مورد کمک کنه
مرحله ی اول حدود 30-40 سوال تستی (هر جواب درست 4 نمره + هر جواب نادرست 1 نمره -) و 10-12 سوال جواب کوتاه تشریحی بدون نمره منفی داره که هر جواب درستشم 10 نمره س ...مرحله ی دوم به بعد کلا تشریحیهراستي من سوالات رو كه از جاهاي مختلف دانلود كردم نفهميدم بالاخره اين المپاد تسته يا تشريحي ؟؟؟؟؟؟
سال به سال قوانینش تغییر می کنه باید تو سایت باشگاه قوانین جدید رو ببینین...البته من شنیدم یه عده می رن شرکت می کنن واسه خودآزمایی آخرش اگه قبول شن قبولی شون به اصطلاح کن فیکون هس یعنی نمی تونن مرحله ی دوم برن البته بیشتر تحقیق کنین چون ممکنه مثلا تو قوانین جدید به این آسونی نباشه و محرومیت از شرکت در سال های بعدم داشته باشینراستی من یه چند تا سوال دیگه هم داشتم تو المپیاد همه ی مقاطعه دبیرستانی می تونه شرکت کنه یا فقط سوم دبیرستان
برای مرحله ی دوم به بعد بله باید ریاضی فیزیک و حتی بعضی قسمتای شیمی رو در یه حد بالایی بلد باشین ولی در مراحل ابتدایی ضرورتی نداره یعنی می شه قسمتایی رو یاد گرفت که به دانش بالا از این دروس نیازی ندارننجوم و ریاضی رو فهمیدم فیزیک باید در چه حدی بلد باشیم ؟؟؟؟ اونم دانشگاهی باید بلد باشیم یا مقدماتی کافیه ؟؟؟؟
من این نجوم به زبان ساده رو زیاد نخوندم زیاد جالب نیس به نظرم...در کل تو نجوم یه قانونی نیس که فک کنی اگه فلان کتابو بخونی همه چی حله یا اگه نخونی دیگه هیچی یاد نمی گیری شما خیلی داری قضیه رو پیچیده می کنی من به عنوان کسی که حداقل از این مراحل ابتدایی یه چیزایی می دونه بهت می گم فصل 12 به بعد دینامیکی رو بخون شما باز می گی فیزیک چقد باید بلد باشم آخه دوست من شما که از الان نیازی به اونا نداری فعلا خیلی اگه نگرانی بابت ریاضی و فیزیک می تونی طبق اون برنامه ای که آقای باقری گفتن فیزیک 2 دبیرستان (3 فصل اول) رو بخونی تو تا همین دو تا (فیزیک2 و نجوم دینامیکی ) رو بخونی تموم کنی من می گردم یه راهنمای خوب بهت معرفی می کنم واسه ادامه ی کارمن نجوم ساده رو دارم این کتاب رو هم باید فول باشم یا نه برخی از قسمتاش من سره این صورت فلکی گیر کردم هیچی نمی فهم یکی به من در این مورد کمک کنهموفق باشی
![]()
Last edited by farzaneh*f; 08-10-2010 at 15:03.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)