oldrash جان x350 واقعا عالیه. شک نکن تو خریدش. همین طور dz1000.
توشیبا xf550u هم که بترین مدل توشیباست الان تو بازار هست ولی کم گیر میاد تو ایران. اونم اگه بتونی بگیری واقعا توپه.
oldrash جان x350 واقعا عالیه. شک نکن تو خریدش. همین طور dz1000.
توشیبا xf550u هم که بترین مدل توشیباست الان تو بازار هست ولی کم گیر میاد تو ایران. اونم اگه بتونی بگیری واقعا توپه.
بعد به من میگن تبلیغ میکنی !
شما ناراضی بودی .. من هیچ نارضایتی از محصولات سامسونگ نداشتم تا حالا .
خوبه من بیام بگم سونی پول اسمشو میخوره ؟ !
F40 یکی از بهترین LCD های ساخته شده هستش که هیج گونه مشکلی نداره .راستش سامسونگ 40f از نظر كنتراست خيلي بالاتر از 40w سوني هست. و اين آدم رو يه كمي دو دل ميكنه.
قیمتش هم باید از 1400 تا 1500 باشه .
دوستانی که می خوان LCD بگیرن به نظر شخصه بنده سونی اولویت اول رو داره
من الان 52 سری X دارم با Dav- DZ 10000 البته سینما رو از آشنا دست دوم برداشتیم زیر قیمت و سه ماه کارکرده
کنتراست دینامیک تصویر که خداست زمان پاسخگوییش هم حرف نداره
کامپیوتر هم که بهش وصل کردم بر خلاف مدل های دیگه فقط تو یه رزولشن جواب نداد و بقیه ی رزولشن ها رو به راحتی ساپورت کرد.
سیستم صوتی خود LCD هم واقعاً بی نظیره ... وقتی یه فیلم با صدای DTS پلی می کنی تازه می فهمی چقدر کم از توان اسپیکر ها تو حالت معمولی استفاده میشه
هر چی بگم کم گفتم باید یه فیلم مثل fast and farious رو رو یه همچین سیستم هایی ببینید تا ببینید چه تصاویر و اصواتی رو با تلویزیون های CRT و سیستم های پخش معمولی از دست میدیدم
البته موقع خرید دقت که می کردم می دیدم کنتراست سامسونگ از سونی بیشتر بود ولی بعد که یکم تحقیق کردم فهمیدم که پایداری کنتراست سامسونگ به مرور زمان کم میشه ولی سونی حداقل 10 سال با استفاده ی روزی 6 ساعت همین کنتراست رو میده
باعرض تشکر خدمت دوستان عزیزم ..... , پس x350 تصویب شد .و در واقع این مدل توشیبا در کل در مقایسه با این مدل سونی گزینۀ دومه دیگه ؟ x350 VS xf550)![]()
میتونم بپرسم کی اینو گفته ؟البته موقع خرید دقت که می کردم می دیدم کنتراست سامسونگ از سونی بیشتر بود ولی بعد که یکم تحقیق کردم فهمیدم که پایداری کنتراست سامسونگ به مرور زمان کم میشه ولی سونی حداقل 10 سال با استفاده ی روزی 6 ساعت همین کنتراست رو میده
نظر شخصی شما هم کاملا قابل احترام هستش .
موفق باشی دوست من .
چرا ما هم یه بار یه tv از سامسونگ گرفتیم 5ماه کار نکرد. البته اون موقع سامسونگ مثل الان نبود.من هیچ نارضایتی از محصولات سامسونگ نداشتم تا حالا .
تبریک میگم بابت انتخابت. عجب سیستمی. dz1000 چند گرفتی؟من الان 52 سری X دارم با Dav- DZ 10000 البته سینما رو از آشنا دست دوم برداشتیم زیر قیمت و سه ماه کارکرده
اگه توشیبا گیرت اومد اونم بخری توپه. ولی مشکل اینه که خیلی کم گیر میاد.پس x350 تصویب شد .و در واقع این مدل توشیبا در کل در مقایسه با این مدل سونی گزینۀ دومه دیگه ؟ x350 VS xf550
امیر جان قبول کن که سامسونگو الجی در مورد کنتراست بلف میزنن. داینامیک کنتراست tvهاشونو میبرن بالا. همین باعث جذب مشتری بیشتر میشه دیگه. وگر نه چه طور x350 با کنتراست 18000 اینقد tv خوبی از آب در اومده؟میتونم بپرسم کی اینو گفته ؟
سلام
ببخشید من سردرگم شدم هرسایتی جیزی میگه نمی دونم
چکارکنم می خواهم تلویزیون بخرم بین
Sony-D40وپلاسما Panasonic-42Pv700گیرکردم کدوم رو بخرم خواهش یک راهنمایی کنید که ال سی دی بردارم یا پلاسماآخه ال سی دی در شب نمی تونه رنگ سیاه رو خوب جواب بده کدوم بهتره بگیرم
با تشکرازهمه دوستان![]()
Last edited by ali-963; 23-05-2008 at 22:53.
سلام من میخام یه تلوزیون Lcd 40 اینچی در حدود دو میلیون پانصد تا سه و دویست بخرم لطفا بهترین های توی بازار با این مشخصات با مدلشون رو معرفی کنید.
با تشکر![]()
بدون شک برو سراغ x350 سونی. اگه xf550u توشیبا پیدا کردی تو خرید اونم شک نکن.سلام من میخام یه تلوزیون Lcd 40 اینچی در حدود دو میلیون پانصد تا سه و دویست بخرم لطفا بهترین های توی بازار با این مشخصات با مدلشون رو معرفی کنید.
پلاتینیوم جان حدود بودجت خیلی برام جالب بود. 2500 کجا 3200 کجا!!!
---------
ali-963 شما بودجتو مشخص کن تا بهتر بتونیم بگیم.
نظر شما قابل احترامه شاید عده زیادی هم این اعتقاد رو داشته باشند ولی واسه کسایی که خارج از نظر این حرف رو میزنند پیشنهاد میکنم که
اینو به بقیه کمپانی های دیگه هم بگن تا در کمپانیشون رو ببندند بی خیال LCD بشن.اسم تاپیک رو هم عوض کنیم تا زحمت دیگران رو کم کنیم.
یه جورایی این ادبیات زیاد مناسب یه تاپیک مشاوره نیست.اینکه یه روز یه کمپانی رو بالا ببریم و یه کمپانی رو بکوبیم کار درستی نیست.منم یخچال سامسونگ بزرگ دارم(تازه گرفتم).به نسبت پولی که براش دادم ازش راضی هستم .البته یخچال جنرال آمریکایی 2006 فوق العاده هم دارم که اون بحثش جداست.واسه اینکه دو برابر اون یخچال سامسونگ پاش پول دادم.از لحاظ ابعاد یخچال و موتور هم بزرگتر از اون سامسونگه هست.ولی هیچ وقت با اون مقایسش نمیکنم.چون مقایسش کار غلطیه.سونی GPS هم میزنه به نظرت درسته که اونو با GPS های Garmin که یه عمره این کاره ست مقایسه کنیم؟یا اینکه بر عکس بیای بگی سونی اصلا نمی تونه GPS بزنه؟ شما همین طور که تجربه سونی و نوآوری های زیادی که توی این چند سال داشته رو گوشزد میکنید آیا میتونید پیشرفت سامسونگ رو توی Disgn و موبایل و LCD کتمان کنی؟
تا 25 روز دیگه بعید میدونم اتفاق خاصی برای مدل های دیگه بیافته.چون برای بعضی از مدل های جدید هنور حتی قیمت هم تعیین نشده پس به فکر اونا نباش.اون مدل توشیبا یواش یواش داره وارد بازار میشه
بله X350 از بهترین گزینه های موجود در بازاره و امتیازات خوبی گرفته
سونی و سامسونگ بهتر از بقیه هستند.
نظر خاصی ندارم رنج پولی شما تغییرات زیادی داره.پس این پیشنهاد رو بهت میکنم که اگر فقط قصد خرید پلاسما داری سعی کن تا مدل های جدیدی رو که توی چند پیج قبل از پاناسونیک معرفی کردم وارد بازار بشن..اگر LCD رو هم مد نظر داری همین الان بخر که بازار آرومی توی ایران رو سپری میکنه.
یه ریزه کاری جالب از سونیه که تو مدل های قبلی به صورت شب نما بود ولی الان به صورت بک لایت روشن میشه.
سعید جان تو ایران رو هیچ چیز حساب باز نکن
تا انباراشون ته نکشه جنس جدید نمیارن
حق با شماست
لطفا از سایز مناسب برای نوشتن استفاده کنید
پاناسونیک بهتره
Last edited by shenhaye_zaman; 24-05-2008 at 13:37.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)