با سلام وقتی این کارو کردم شما موقعي كه فلش رو زدين كليد C روي گوشي رو گرفتين و كابل رو وصل كردين رو گوشی چیزی مینویسه من که زدم فقط نوشت تازمان ارتباط کاربردی usb را قطع نکنید
با سلام وقتی این کارو کردم شما موقعي كه فلش رو زدين كليد C روي گوشي رو گرفتين و كابل رو وصل كردين رو گوشی چیزی مینویسه من که زدم فقط نوشت تازمان ارتباط کاربردی usb را قطع نکنید
براي اينكار شما بايد گوشيتون رو خاموش كنيد بعد اينكارو انجام بديد
موفق باشيد!![]()
کسی با تصویر بگه ما چکار کنیم ممنونم
مصطفي عزيز شما بعد از اينكار :
و فلش زدن اون زير علامت سيز شروع به پر كردن ميشه و بهت پيغام ميده كه C رو گوشي رو بگير و كابل رو بزن اين عكس :
بعد علامت سيز سري پر ميشه و اين پيغام رو ميده همونجا :
باطري رو در مياري جا ميزني :
بعد كه اين پيغام امدن همه گزينه هاي ستول غيره فعال ميشن و اين دوتا فعال :
بعد كه باطري در اوردي جا زدي اين گزينه بالايي رو ميزني و دوبار C رو ميگيري كابل رو وصل ميكني و اكوستيك شروع به ريختن ميكنه تا تموم شد اين گزينه مياد :
تمامگوشيت بايد خاموش باشه مصطفي
موفق باشيد!
مال من تو قسمت سبز که گفتید بعد علامت سيز سري پر ميشه و اين پيغام رو ميده همونجا : باطري رو در مياري جا ميزني : این نمی یاد و روی خط سبزه هی پر میشه و اون پیغام نمیاد در ضمن از seetool1.11 استفاده میکنم
شما گوشيتو خاموش كن اكوستيك رو سر جاش بزار و فلش رو بزن C رو بگير كابل رو وصل كن
خط سبز هي پر ميشه منتظر باش تا تموم بشه و اينعلامت برات بياد يعني تمام شد فايل ها روي گوشي ريخته شدن همين اينكارو كن
موفق باشيد!![]()
سلام
من تمام مراحل افزایش صدای گوشی k510 را رفتم در پایان نوشت که
remove from battry phone then it back
من هم باطری را در اوردم و حالا دیگه گوشی روشن نمیشه چه کنم؟
ممنون
دوست عزيز موقعي كه اين پيغام زد :
اين دو گزينه تو ستول فعال ميشن درسته :
باطري رو در مياري و جا ميزني و READY رو ميزني و C رو ميگيري و كابل رو وصل ميكني برنامه شروع به ريختن اكوستيك ميكنه و در آخر اين پيغام ميده
و تمام كابل رو در مياري يه بار باطري رو هم در مياري جا ميزني و گوشيتو روشن ميكني
موفق باشيد!
من گوشی k800i دارم با این مشخصات آیا میتونم درایور صداشو آپدیت کنم چطوری ؟ فایل های آموش انجمن همه لینک هاش خرابه
welcome to setool2 lite edition v 1.07
supported DB2010/DB2012 CID49/50/51, DB2020 CID49/51/52
Loaded 51 flash descriptors
ChipID:9900,EMP protocol:0301
PHONE IS RED RETAIL PRODUCT
FLASH CID detected:52
Speed:921600
OTP LOCKED:1 CID:51 PAF:1 IMEI:XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX CERT:RED
FLASH CID:52 COLOR:RED
LDR:061201 1314 HANCXC1329129_DB2020_FLASHLOADER_R2A005
Flash ID check:2019
Flash props sent ok
Will read 00020000 bytes from 44000000
Reading:131072 bytes
Elapsed:0 secs.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)