سلام
من روزی 1 بار میتونم آن شم و وقتی پستهای جدید رو میزنم همه پستها رو توی 20 صفحه نشون میده و بسیاری از پستهای جدید و قدیمیتر رو نمی تونم ببینم و اونا رو از دست می دم آیا راهی وجود نداره که همه پستهای جدید رو بتونم ببینم؟
سلام
من روزی 1 بار میتونم آن شم و وقتی پستهای جدید رو میزنم همه پستها رو توی 20 صفحه نشون میده و بسیاری از پستهای جدید و قدیمیتر رو نمی تونم ببینم و اونا رو از دست می دم آیا راهی وجود نداره که همه پستهای جدید رو بتونم ببینم؟
ضمن سلام و تشكر از زحماتتان در راه اندازي اين سايت جالب لطفآ نحوه پاك كردن سوال و يا مطلب ارسالي خودم را توضيح دهيد. چون من هر چه تلاش كردم درخواست موسيقي خودم را بعلت عدم دريافت جواب و گرفتن اي ميلهاي غير مربوط به سوال من پاك كنم نتوانستم تنها انتخاب ويرايش را به من ميدهد.
ضمن خوشامد گويي به شما دوست عزيز لازمه كه خدمت شما عرض كنم دسترسي براي پاك كردن ارسالها براي كاربران در اين انجمن فراهم نميباشدنوشته شده توسط nasser416
مخلصيم
آقا امروز پی سی شدیدا قاط بود (منظورم سرورشه ) مگه بنا نبود تو این هفته سرور را عوض کنید![]()
با تشکر شیردل![]()
خب هفته كه هنوز تموم نشده !نوشته شده توسط Braveheart
![]()
![]()
××××××××
لطفا ورژن vBulletin رو ارتقا بديد و امكان تغيير زبان فارسي/اينگليسي رو برداريد . خواهشا اين كار رو بكنيد .
××××××××
سلا منوشته شده توسط saeid_2001
مديرا قول ورژن جديد رو دادن كه تا چند روز اينده آپ ديت كنن
ولي من نمي فهمم امكان تغيير زبان فارسي/اينگليسي چه مشكلي داره؟ اينجوري كه بيشتر مشكل پيدا مي كنيم![]()
فكر كنم منظورش اين بود كه اين دكمه اي كه براي تغيير زبان هست رو بردارند و از روي صفحه ي كليد بتوان با زدن كليد Alt+Shift تغيير زبان داد.
به نظر من كه خيلي خيلي بهتره
مگه Alt+Shift مشکل داره ؟
اقا دست همه مديران سايت درد نكنه واقعا حال داديد . فقط تو رو خدا فحش نديد فقط يه پيشنهاد , اگه يه اديتور متن Wysiwyg هم ميزاشتين عالي ميشد من حقيقتا فكر ميكردم اين اديتور جزوي از ورژن جديد Vb باشه ولي نميدونم تو Vb وضعيت اديتور متنها چجوريه . چون زبان فارسي واقعا با اين اديتورهاي معمولي به مشكل ميخوره چون همچي رو كد نشون ميده كل چيدمان متن رو بهم ميزنه .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)