براي چي فقط براي ps3 بياد مگه xbox360 چه مشكلي داره.
براي چي فقط براي ps3 بياد مگه xbox360 چه مشكلي داره.
بابا همونشم غنیمتیه گیر نده .
تو 4 هم نمیشد با موس بازی کرد من کلشو با کیبورد رفتم
خوب یکی از امکانات PC اینه که بازیهای اول شخص رو به راحتی با موس و کیبورد بازی میکنی
و بازیهای سوم شخص مثل این رو با وصل کردن یه گیم پد معمولی به راحتی بازی کنی مثل شماره قبلش![]()
بهتر این بود که سوم شخص باشه و مثله gta بتونی با کیبورد و موس بازی کنی.این نظر من بود
سلام
اطلاعات جالب از Resident Evil 5
ابتدا یک خبر بد Jun Takeuchi (تولید کننده این بازی) در صحبت های خود اعلام کرده راه درازی تا تکمیل بازی مونده و به احتمال زیاد بازی در اواخر سال 2008 یا اوایل سال 2009 حتما منتشر میشود. وی افزوده که 2010 خیلی دیر است به هر حال حالا حالا ها باید منتظر این بازی بزرگ موند. چند خبر نسبتا جالب در این بازی قرار است یک شخصیت مونث هم ایفای نقش کند و قرار است نقش او در این بازی بسیار کلیدی باشد و بنا به صحبت های مسولین این شخصیت که به احتمال زیاد Rebecca Chambers (شخصیت محبوب نسخه های قبلی Resident Evil) است در تریلر بعدی این بازی نمایش داده میشود Takeuchi هم چنین افزود شخصیت بازی (Chris Redfield ) باید هم از تاریکی و هم از روشنایی در هراس باشد زیرا وقتی او از تاریکی به روشنایی وارد میشود چون چشمانش به تاریکی عادت کرده نمی تواند به درستی محیط و دشمنان را ببیند (Wow) Chris برای تشکیلاتی به نام BSAA کار میکند توی تریلر جدید که به نمایش در اومد از گیم پلی بازی معلوم شد که Chris دارای قابلیت های جدید و بهتر نسبت به leon داره یکی از این کارها اینه که Chris میتونه از بین دشمنان با سرعت حرکت کند و اونها رو کنار بزنه و مشخص شده Chris ورزیده تر و سریع تر از leon هست که این خودش خیلی خوبه چون تو Re 4 بعضی وقتا ادم حوصلش از این حرکت کند leon خسته میشد تو تريلر اخر اين بازي شخصيت اصلي بازي به طرز عجيبي واقعي و زيبا طراحي شده حركات واقع گرايانه.
Last edited by Ghaioom; 12-08-2008 at 10:11.
اقا من تریلر از گیم پلی این بازی دیدم به نظرم هم چیز زیاد فوق العاده ای نیستش!!نشانه گیری که تو نمایشگاه E3 کردند واقعا با دسته عذاب اور بود بعد هم گلوله وقتی به سر و سینه افراد میخورد نه خونی و قطع عضوی!!به هر حال امیدوارم اینا را درست کنن!!!تازه ترسناک هم نبود زیاد!
اما تریلر Dead Space که اون هم در همین سبک RE 5 هست واقعا نفس گیر بود!حالا ای کاش من اشتباه کنم ولی چیز متمایز کننده ای نداشتش!!
بچه ها کسی دموی اویل پنجو داره به ما هم بده؟
دوستان در وجود نسخه pc شک نکنید
قبل از اینکه dmc4 هم بیاد کپکام میگفت فقط برای کنسوله ولی بعدش گفت که نسخه pc پلتفرم اصلی بازی هست و بازی روی کنسولها پورت شده و همانطور که دیدیم نسخه pc از همه لحاظ بهتر از نسخه کنسول بود
مثل اینکه کپکام از پلتفرمPC خوشش اومده و روی اون کار میکنه
حالا هم قطعا RESIDENT EVIL 5 برای PC میاد و به نظر من کیفیتش هم از کنسول بهتر میشه ولی احتمالا با 3_4 ماه تاخیر نسبت به نسخه کنسول میاد که باز هم ارزششو داره
در ضمن من یه TRAILER از این بازی دیدم فیزیک بازی خیلی خوب بود
100درصد نسخه pc بازي اگر بياد از نسخه هاي كنسولي بهتره تو res4 هم همينطور بودولي احتمالا سيستم بالايي
براي بالاترين كيفيت ميخواد.
تو dmc4 ثابت شد که کپکام تمام سعی خودش رو انجام میده تا بازیهاش رو سیستمهای معمولی هم اجرا بشند
امیدوارم اینم اینجوری باشه
Last edited by Abolfazl3007; 12-08-2008 at 16:32.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)