تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 75 از 2376 اولاول ... 2565717273747576777879851251755751075 ... آخرآخر
نمايش نتايج 741 به 750 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    E S F A H A N

پيش فرض

خداییش طالبلو یه واکنش خوب انجام داد اون ضربه میلاد میداوودی که همون طرف زد ولی بالا زد طالبلو دستشو زد به توپ.من گفتم گل شد. ولی گرفت.

آخر فروم باز iman_s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    کرجي يال

پيش فرض

منم این برد رو به همه تبریک میگم.
    این فیروز عجب جرأتی داره.روانشناسیش هم عالیه.
    تو نیمه اول با یک مهاجم بازی میکرد و کاملا معلوم بود میخواست نیمه دوم همه رو غافلگیر کنه.
    یک نکته دیگه هم اینکه خیلی حال کردم وقتی دیدم استقلالیهای تهران بعد از خوردن گل تاششون رو چند برابر کردند تا بتونند گل رو جبران کنند و موفق هم شدند. تازه قبل از گل هم یک ضربه هم به تیرک زدند.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    E S F A H A N

پيش فرض

برین اینجا ببینین خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه پرسپوليس: Persepolis F.C. News چی میگن.شانسی بردن چکار میکنن.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.پشت سر استقلال چیا گه نمیگن

حـــــرفـه ای مجید فینا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

مظفری زاده
    مربی استقلال بی احترامی نکرد / همکاری آبی پوشان از حساسیت مسابقه کاست

داور بازی استقلال اهواز - استقلال تهران تاکید کرد که اخراج مربی آبی پوشان تهرانی در این بازی به علت بی احترامی وی به داوران نبوده است.

سعید مظفری زاده با بیان این مطلب در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: همانطور پیش از این دیدار در مطبوعات و رسانه ها اعلام شده بود، شرایط چندان خوبی بر بازی حاکم نبود و انتظار می رفت که یک بازی سخت و سنگین را در پیش رو داشته باشیم. با این حال با کمک داور چهارم و کمک هایم توانستیم قضاوت خوبی داشته باشیم و بازی را کنترل کنیم.

وی ادامه داد: پیش از بازی با توجه به اخباری که مطرح شده بود، پیش بینی می کردیم که یک بازی سنگین و فشرده را پیش رو داشته باشیم. با این حال در زمان ورود به ورزشگاه و با توجه به استقبال تماشاگران یقین حاصل کردیم که روز سختی در انتظارمان است.

داور مسابقه تیم های استقلال اهواز - استقلال تهران با اشاره به بازی جوانمردانه دو تیم خاطر نشان ساخت: هر دو تیم به دور از مسائل حاشیه ای و حساسیت حاکم بر مسابقه، جوانمردانه بازی کردند که همین مسئله از جنجال های پیرامون مسابقه کاست و تقابل دو تیم استقلالی لیگ که حساس ترین بازی هفته هجدهم بود با کمترین درگیری به اتمام رسید.

مظفری زاده در خصوص دلایل اخراج ساکت الهامی مربی تیم فوتبال استقلال تهران از زمین مسابقه گفت: مربی استقلال به کسی توهین نکرد. او برخلاف قوانین همزمان با آقای کریمی کنار زمین آمد و بی توجه به اخطار اولیه کمک داور و داور چهارم بازهم این کار را تکرار کرد تا خیلی محترمانه از زمین مسابقه اخراجش کنم.

وی پیرامون حوادث پایان بازی استقلال اهواز - استقلال تهران گفت: من به عنوان داور وسط به همراه کمک هایم دقایقی پس از پایان بازی در زمین ماندنم تا مبادا اتفاقی از چشم مان دور بماند و پس از آنکه جو ورزشگاه آرام شد به طرف رختکن رفتم . البته از طریق اخبار مطبوعات مطلع شدم که ظاهرا تعدادی از سکوهای ورزشگاه تختی تخریب شده است که از دید من و دیگر داوران پوشیده ماند.

داور مسابقه تیم های استقلال اهواز- استقلال تهران درباره درگیری میثم منیعی با یکی از عکاسان اهوازی در حاشیه این بازی گفت: من به شخصه صحنه این درگیری را ندیدم اما اگر چنین برخوردی را مشاهده می کردم با توجه به شدت برخورد آنها تصمیم گیری می کردم.

داره خودمونی میشه N91's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

اهواز اگه این میداوودی رو نداشت کاری نمیتونست بکنه

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض به درخواست مديرورزشگاه آزادي

خبرگزاري فوتبال ايران – امكان برگزاري ديدار روز يكشنبه تيم هاي فوتبال استقلال تهران و ملوان انزلي با حضور تماشاگران در ورزشگاه آزادي وجود ندارد.
    به گزارش خبرگزاري فوتبال ايران حسن ضيا آذري مدير مجموعه ورزشي آزادي صبح امروز با ارسال نامه اي خطاب به مديرعامل باشگاه استقلال اعلام كرد كه به دليل مشكلات فني امكان برگزاري اين مسابقه با حضور تماشاگران وجود ندارد.
    بر اين اساس به دليل يخ بستگي لوله ها و نبود امكان سرويس دهي به تماشاگران و با توجه به اينكه عمده لوله ها در اعماق زمين است اين مسابقه بايد لغو شود و يا در غياب تماشاگران صورت پذيرد.
    رونوشت هايي از اين نامه به فدراسيون فوتبال و باشگاه ملوان نيز ارسال شده اما هنوز واكنشي در اين خصوص منعكس نشده است. به هر جهت مسئولان ورزشگاه آزادي معتقد هستند برگزاري اين مسابقه در روز يك شنبه با حضور تماشاگران ممكن نخواهد بود اما زمين چمن براي برگزاري مسابقه بدون تماشاگر مشكلي ندارد.

آخر فروم باز iman_s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    کرجي يال

پيش فرض اول سرویس بهداشتی بعد فوتبال !

به گزارش شبكه خبر به نقل از فارس ، فیروز كریمی پس از پایان تمرین امروز در جمع خبرنگاران گفت: برخی تیم ملی را با دارالشفاء اشتباه گرفته‌‌اند و به دنبال بیمارها می‌گردند.

استقلال به آمادگی نسبی رسیده و برای دور برگشت لیگ و جام حذفی كاملا آماده‌ایم. این تیم به 20 درصد آن چیزی كه من می‌خواستم رسیده است. شاید در لیگ برتر قهرمان نشویم؛ اما به دنبال حضوری آبرومندانه در این مسابقات هستیم.

سرمربی استقلال تهران افزود: اگر نتایج دور رفت را درنظر نگیریم، تیم ما در دور برگشت قهرمان خواهد شد. ضمن اینكه حساب ویژه‌ای روی جام حذفی باز كرده‌ایم. راه‌آهن كه حریف ما در مرحله یك چهارم نهایی است را مثل استقلال اهواز به خوبی می‌شناسم.
    كریمی با اشاره به مشكلات خانوادگی خود كه باعث جدایی‌اش از استقلال اهواز شد عنوان كرد: در حال حاضر خودم هم مریض هستم و بعد از دیدار با ملوان انزلی می‌خواستم حنجره‌ام را عمل جراحی كنم.

سرمربی استقلال تهران در خصوص حوادث رخ داده در دیدار با استقلال اهواز اظهار داشت: چنین حركات بچه‌‌گانه‌ای روی من تاثیری ندارد، اگر اینگونه بود در استقلال اهواز نمی‌توانستم موفق شوم و این تیم را نایب قهرمان لیگ برتر كنم. حتی می‌خواستم شب قبل از مسابقه در هیئت عزاداری امام حسین (ع) كه افشین كمایی برپا كرده بود شركت كنم كه به دلیل تاخیر در پرواز این امر میسر نشد؛ اما در اربعین به اهواز خواهم رفت.

سرمربی استقلال تهران در مورد دیدار با ملوان انزلی اظهار داشت: از حریف شناخت كاملی دارم و می‌دانم چگونه بازی می‌كند. ملوان انزلی موفقیتش را مرهون تلاش‌های محمد احمدزاده است.

فیروز كریمی در مورد انتخاب خاویار كلمنته به عنوان سرمربی تیم ملی گفت: آرتور جورج سكته مغزی كرده بود و شنیده‌ام این مربی هم مشكل قلبی دارد و برخی هم می‌گویند به بیماری فلج اطفال مبتلاست. انگار برخی تیم ملی را با دارالشفاء اشتباه گرفته‌‌اند و به دنبال بیمارها می‌گردند.

وی افزود: در این مرحله فقط باید از مربی ایرانی استفاده می‌كردیم. بهتر بود از مربی خارجی در مراحل بعد و برای اهداف بلند مدت استفاده می‌كردیم.

كریمی در مورد اینكه آیا خودش می‌تواند هدایت تیم ملی را برعهده بگیرد یا نه عنوان كرد:‌ مشكل جسمانی و خانوادگی دارم، ضمن اینكه به استقلال تهران متعهد هستم. اگر چه با این باشگاه قراردادی امضا نكرده‌ام؛ اما خودم را نسبت به استقلال تهران متعهد می‌دانم. حتی اگر از بهترین تیم‌های ملی پیشنهاد داشته باشم، خدمت به استقلال و هوادارانش را عبادت می‌دانم.

كریمی با اشاره به مشكل زمین تمرین استقلال گفت: مثل ماركوپولو به تمام زمین‌های چمن تهران سر زده‌ایم و باید از تمام افرادی كه زمین تمرین در اختیار ما گذاشته‌اند، تشكر كنم.

كریمی در مورد احتمال لغو مسابقه با ملوان به دلیل یخ‌زدگی لوله‌های سرویس‌های بهداشتی اظهار داشت: به من گفته‌اند این مسابقه برگزار خواهد شد، ضمن اینكه امكان ندارد بتوانیم بدون تماشاگر به مصاف ملوان برویم. اگر نمی‌شود این مسابقه را با حضور تماشاگران برگزار كرد بهتر است بازی در زمان دیگری برگزار شود و یا تماشاگران پس از استفاده از سرویس های بهداشتی منازل خود عازم ورزشگاه شوند.

--------------------------
    بازی لغو شد

اگه نباشه جاش خالی می مونه tsjaleb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

بازی استقلال - ملوان بندرانزلی لغو شد
    به دنبال تاکید شورای تامین استان تهران مبنی بر لغو یا برگزاری بدون تماشاگر بازی استقلال - ملوان بندر انزلی، فدراسیون فوتبال تصمیم به تعویق این دیدار گرفت.

به گزارش خبرگزاری مهر، برودت هوا و یخزدگی تاسیسات آب لوله کشی ورزشگاه آزادی باعث شد تا مسئولان این ورزشگاه خواهان تعویق یا برگزاری بدون تماشاگر مسابقه استقلال - ملوان بندرانزلی شوند.

فدراسیون فوتبال و سازمان لیگ برتر به دنبال درخواست مسئولان ورزشگاه آزادی ابتدا رای به برگزاری بازی با حضور تماشاگران دادند اما در ادامه با تاکید شورای تامین استان تهران به لغو بازی یاد شده یا برگزاری بدون تماشاگر این مسابقه، فدراسیون فوتبال تصمیم به تعویق بازی پایانی هفته نوزدهم باشگاه های کشور بین تیم های استقلال و ملوان بندرانزلی گرفت.

سازمان لیگ فدراسیون فوتبال با تایید خبر تعویق بازی فوق، از اعلام زمان برگزاری این مسابقه طی روزهای آتی خبر داد

کـاربـر بـاسـابـقـه amirtaker's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآ آآآآه پرسپولیس از پگاه یک هیچ خورد حالا دوباره الان میان اینجا بهونه میارن که زمین خراب بود.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

مخلص همه استقلاليا
    باخت پرسپليس رو به همه تبريك ميگم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •