به سلامتی
خدائیش خیلی خوب کار کرده برای میلان و اگه به دوران اوجش برگرده خیلی توپ میشه
راستی ممنون بابت خبر
به سلامتی
خدائیش خیلی خوب کار کرده برای میلان و اگه به دوران اوجش برگرده خیلی توپ میشه
راستی ممنون بابت خبر
حیف شد میلان ۱-۱ لچه
دقیقه ۹۳ گل مساوی رو خوردیم. خیلی حیف شد. از دیشب حالم گرفتس.
ایشالا بازیهای بعد جبران میکنیم.
حیف شد مساوی کردیم
البته میلان خوب بازی نکرد
بازی بعد با کیه وو هست توی سن سیرو
یووه با جنوا
پالرمو اینتر
رم و لاتزیو
میلان اصلا خوبی بازی نکرد.
یک تیم این همه ستاره داشته باشه اون وقت اینطور بازی کنه!
تا وقتی آنجلوتی باشه همینه. کی میشه اینو بندازن بیرون. دارم روزشماری میکنم واسه اون روز.
این بوریلو هم موقعیت زیاد خراب کرد
اگه اونا رو گل کرده بود اینطوری نمی شد
حالا هم عیبی نداره...فقط 1 امتیاز با اینتر فاصله داریم
میلان الان خیلی وقته خوب بازی نمیکنه با این بازیها به نظر من قهرمان ایتالیا هم بشه بی ارزش هست!
این انجلوتی تیم را تبدیل کرده به یک تیم صرفا نتیجه گرا که به چیزی جز نتیجه فکر نمیکنه!
نمی دونم چه مسائلی در کار هست که انجلوتی با وجود نتایج افتضاح سال پیشش بازهم در میلان ماندگار شد!
ای کاش ریکارد را اول فصل می اوردند.
گاليانى ناراحت از ستارگان ميلان
نايب رئيس باشگاه ميلان از نتيجه كسب شده در ديدار با تيم لچه بشدت ابراز نارضايتى كرد. تيم ميلان در هفته يازدهم رقابت هاى سرى A در حالى كه با نتيجه يك بر صفر از لچه پيش بود در واپسين لحظات بازى گل تساوى را دريافت كرد تا صدرجدول رقابت ها در اختيار اينتر قرار بگيرد. آدريانو گاليانى در مورد اين نتيجه به اسكاى ايتاليا گفت: ما درست درجايى كه نبايد امتياز از دست بدهيم، بد عمل مى كنيم كه ادامه اين روند به تيممان لطمه مى زند. ما به تلاش خود براى فتح اسكودتو ادامه مى دهيم اما نتايج اينچنينى را نمى پذيريم. وى درادامه تصريح كرد: ما اعتقاد داريم كه تيم بزرگى داريم و تا بدين جاى كار در بسيارى از موارد درخشان ظاهر شده ايم. ليگ طولانى و مشكل است و تيم ها بازيكنان خوبى در اختيار دارند. ما بابت از دست دادن امتيازات متأسف هستيم اما صبر كليد موفقيت است و زندگى ادامه مى يابد.
كارلتو از مورينيو حمايت كرد
كارلو آنچلوتى به تمجيد از همتاى خود در باشگاه اينتر پرداخت. سرمربى كهنه كار ميلان گفت: «فكر مى كنم مورينيو توانايى فوق العاده اى براى برقرارى ارتباط با سايرين دارد و با توجه به اين توانايى من بر اين باورم كه او بهترين ارزيابى ها را مى كند.» آنچلوتى ادامه داد: «شايد در حال حاضر كمى او را با مانچينى سرمربى پيشين اينتر مقايسه كنند اما مورينيو پيشرفت خواهد كرد و اين مقايسه را به سود خود تغيير مى دهد.» سرمربى ميلان پيرامون شعارهاى توهين آميز هواداران اينتر پيرامون مانچينى نيز گفت: «متأسفانه در فوتبال ايتاليا هنوز فرهنگ خشونت به چشم مى خورد. درست برعكس كشورهاى ديگر كه هرگز به خودى ها توهين نمى كنند.»
تاریخ بازی میلان تو جام حذفی رو کسی میدونه؟؟؟؟
با لاتزیو بازی داریم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)