تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: رتبه اين فصل پرسپوليس

راي دهنده
475. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام

144 30.32%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر

50 10.53%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی

18 3.79%
  • قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی

13 2.74%
  • قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا

16 3.37%
  • قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر

30 6.32%
  • قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی

20 4.21%
  • نـاکـامـی در هر سـه جـــام

184 38.74%
صفحه 75 از 2014 اولاول ... 2565717273747576777879851251755751075 ... آخرآخر
نمايش نتايج 741 به 750 از 20140

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه پرسپوليس: Persepolis F.C. News

حـــــرفـه ای مجید فینا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

خليلي: ناجي پرسپوليس شدم

مهاجم تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت: دربي يك مسابقه بزرگ است و خوشحالم كه در اين ديدار ناجي تيم شدم.

-------------------------------

به گزارش خبرگزاري فارس، محسن خليلي پس از تساوي يك بر يك برابر استقلال در جمع خبرنگاران اظهار داشت: دربي بازي بزرگي است و هر كس در اين مسابقه بهتر از فرصت‌ها استفاده كند پيروز مي‌شود.
    وي ادامه داد: پرسپوليس امروز بازي خوبي را به نمايش گذاشت و استقلال هم عملكرد خوبي داشت؛ اما روي يك حادثه گل خورديم.
    مهاجم پرسپوليس افزود: در اين مسابقه اصلاً دوست نداشتم بازنده شويم. خوشحالم كه ناجي تيم شدم.
    وي تصريح كرد: در دربي با توجه به حضور پرتعداد تماشاگران فشار روحي و رواني زيادي روي بازيكنان است و بازي كردن سخت است، با اين حال بازيكنان ما تمام تلاش خود را انجام دادند تا به پيروزي برسند و خوشحالم كه اين زحمات با گل من به ثمر نشست.
    شصت و سومين دربي تهران عصر امروز با تساوي يك بر يك خاتمه يافت.

حـــــرفـه ای Amin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    وای که چقدر امروز حرص خوردیم !
    اووون از داور بازی که که بسیاز عادلانه !!!! قضاوت کرد هم تو خطاها هم تو اخطارها ...
    گل علی نیکی هم که بماند
    اینقدر تابلو بود که کارگردان تلویزیونی هم ترجیح داد زیاد نشونش نده !

اووونم از خیابانی که 90 دقیقه تمام اعصاب ما رو به بازی گرفته بود
    اصلا معلوم نبود استقلالیه ! خیلی بی طرف گزارش میکرد ... یاد گزارشگر آبادان افتادم
    نمیدونم دقت کردین یا نه
    یه جا از دهنش در رفت به پرسپولیسیها فحش داد !!
    جالبه ...

کریم باقری جان هم که واسش فرق نمیکرد
    هم وسط رمین
    هم تو محوطه جریمه توپها رو فقط از دست میداد

نشمردم
    اما فکر کنم فقط شیث رضایی 20 بار الکی و بی هدف کشید زیر توپ
    مثل اینکه توجیه نشده بود !

با همه این احوال بازی حق ما بود
    شاهکار رودباریان رو هیچوقت فراموش نمیکنم
    10 دقیقه بعد از گل تو شوک بودیم

حـــــرفـه ای Gabana's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

آدم حال مي كنه وقتي استاديوم و مي بينه 70% پرسپوليسي نشسته .. فقط رنگ سرخ .

يادش به خير .. يه زماني جايگاه 34 مي نشستيم ( دقيقا رو به روي همين جايي كه محسن خليلي واستاده ) .. بهش مي گفتن ولوله آسيا .. .. 90 دقيقه فقط تشويق مي كرديم ..

آخر فروم باز mojtaba007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

بچه ها يك چيز جالب ديروز تو بازي فهميدم
    خودتون كه بهتر از من ميدونيد نيمه اول بازي تماما در اختيار پرسپوليس بود
    و حتي چندين موقعيت گل داشت كه با بي دقتي به هدر رفت و فكر كنم در دقيقه 40 به بعد بود كه استقلال توسط
    برهاني صاحب يك تك به تك شد كه رودباريان اين خطر را دور كرد
    و من ديدم كه بعد از اين موقعيت تلويزيون براي اولين بار نشان داد كه 2 تيم چند تا موقعيت گل داشت
    و براي هر 2 تيم نوشته بود يك موقعيت گل داشتند
    و با اين كار نشان دادند كه تلويزيون هم طرفدار استقلال است به 2 دليل
    1 چرا اين همه موقعيت در نيمه اول براي پرسپوليس را فقط يكي نشان داد
    2 و چرا وقتي كه استقلال در نيمه اول ان هم در دقيقه 40 به بعد كه صاحب موقعيت شد تلويزيون موقعيت گل ها را نشان داد

من تا قبل از اين بازي فكر ميكردم خياباني پرسپوليسي هست ولي بعد از نظرم عوض شد
    فقط خدا كنه در بازي برگشت مزدك ميرزايي گزارش بكنه بازي را

به نظر من مزدك و يوسفي پرسپوليسي هستند
    و فردوسي پور و خياباني استقلالي هستند

آخر فروم باز RONN!E's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    چار دیواری

پيش فرض

امروز تیتر روزنامه ها رو میخوندم مثل اینکه آقایان حجازی و فتح ال... زاده خیلی حرفها زدن.
    امیدوارم امشب برنامه نود گل نیکبخت سالم تشخیص داده بشه شاید صداشون بخوابه.

-----------------------------------------------------------------------------------------------

خب از این بازی میخوام به بازیکنان نمره بدم.شما هم دوست داشتید این کارو انجام بدید.(نمرت از 10)
    پــــرسپولیـــــس 1 - 1 استقلال

- رودباریان > 5/5
    - حیدری > 6/5
    - نصرتی > 6
    - نوری > 6
    - شیث رضایی > 6/5
    - بادامکی > 5/5
    - آقایی > 5
    - آلونگ > 6/5
    - باقری > 6
    - خلیلی > 6/5
    - نیکبخت > 5/5

آخر فروم باز ElmO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

استقلال از چنگ پرسپوليس فرار كرد

يكشنبه بيست و دوم مهر ماه سال 1386 در ورزشگاه آزادي تهران ديدار رفت دربي 63 بين تيمهاي پرسپوليس و استقلال برگزار شد و دو تيم پس از نود دقيقه تلاش به تساوي يك – يك رضايت دادند. بر همين اساس، تيم پرسپوليس با اقتدار كامل بر حريف و ميدان مسلط بود اما خوش شانسي آبي پوشان آنها را از چنگ قرمزپوشان تا ديدار برگشت فراري داد.
    اين ديدار را سه داور اسپانيايي به نامهاي ايتورالد گنزالس‏، رافائل كوئيروز آلوتسو و روبرتو ديراپوزدل قضاوت كردند.

گلها:
    اميد روانخواه (56) استقلال
    محسن خليلي (84) پرسپوليس

اخطارها:
    اميد روانخواه، امير حسين صادقي، مهرداد پولادي و آرش برهاني (استقلال)‏، كريم باقري، عليرضا واحدي نيكبخت و سپهر حيدري (پرسپوليس)

اخراج: صمد مرفاوي (مربي استقلال)

بازيكنان پرسپوليس: حسن رودباريان، شيث رضايي، محمد نصرتي، سپهر حيدري، پژمان نوري، ژاك الونگ الونگ، كريم باقري (كاپيتان)، حسين بادامكي، عباس آقايي (61 فراز فاطمي)، محسن خليلي و عليرضا واحدي نيكبخت.

سرمربي: افشين قطبي

بازيكنان استقلال: وحيد طالبلو، امير حسين صادقي، پيروز قرباني، پژمان منتظري، مجتبي جباري، محمد نوازي (كاپيتان)، ميثم منيعي، مهرداد پولادي (2+90 علي عليزاده)، اميد رونخواه (72 سعيد لطفي)، فرهاد مجيدي (86 محسن يوسفي) و آرش برهاني.

سرمربي: ناصر حجازي

تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

صحبت های بازیکنان پس از دربی 63

شیث: سکوت هواداران دیوانه‌ام می‌کرد

شیث رضایی یکی از بازیکنان موثر پرسپولیس در دربی شصت و سوم پایتخت بود. او با ارسالی زیبا برای محسن خلیلی یکی از عوامل اصلی به ثمر رسیدن گل پرسپولیس و کسب نتیجه مساوی بود. شیث صبح امروز گفت‌وگویی انجام داده که در زیر می‌آید.

کادر فنی استقلال در مصاحبه‌های مختلف اعلام داشته‌اند که پرسپولیس به سبک و شیوه دهه 50 ظاهر شد و سعی داشت با ارسال توپ‌های مستقیم به گل برسد.
    نظر کادر فنی استقلال محترم است. استنباط آنها از بازی این موضوع بوده و هر کس هم می‌تواند نظر خودش را داشته باشد. اما به شخصه معتقدم که این نگاه به هیچ‌وجه درست نیست. اگر یک بار دیگر فیلم بازی را مرور کرده و موقعیت‌های 2 تیم را نگاه کنید، به خوبی متوجه می‌شوید موقعیت‌هایی که ما روی دروازه حریف ایجاد کردیم چند برابر موقعیت‌های استقلال بود. بخصوص وقتی که گل را دریافت کردیم. بنا بر این تیمی که به قول مربیان استقلال بکش‌بکش بازی می‌کند، نمی‌تواند این همه موقعیت گل ایجاد کند.

استقلال را چگونه دیدی؟
    تیم خوبی هستند. استقلال همواره رقیبی قابل احترام برای پرسپولیس بوده و این رقابت سالم فوتبال ما را سراپا گذاشته است. استقلال سعی داشت با استفاده از سانترهای نوازی و منیعی به گل برسد. حتی در آخرین دقایق بازی علیزاده نیز اضافه شد تا با پرتاب‌هایش به تیم کمک کند. اما در نهایت آنها موفق به این کار نشدند و بازی به تساوی رسید.

کسب این تساوی به نفع پرسپولیس بود یا استقلال.
    مسلما به نفع ما بود. چون همچنان با 21 امتیاز به صدر جدول تکیه زده‌ایم. هرچند که اگر دربی را می‌بردیم این صدرنشینی شیرینی دیگری داشت.

از عملکردت در بازی روز یکشنبه راضی بودی؟
    به هیچ‌وجه. اگرچه توانستم پایه‌گذار تک‌گل پرسپولیس باشم و از این بابت خوشحالم. اما اصلا از عملکردم راضی نیست. چون توانایی‌هایم را می‌شناسم.

وقتی استقلال به گل رسید، چه پیش‌بینی از نتیجه بازی داشتی؟
    هنگامی که سعید لطفی جایگزین روانخواه شد، شک نکردم که به گل می‌رسیم. حتی این موضوع را به بچه‌ها هم گفتم. خدا را هم شکر می‌کنم که گل خلیلی بر روی پاس من شکل گرفت.

چه احساسی داشتی؟
    فوق‌العاده خوشحال بودم. نه به خاطر خودم. بلکه به دلیل شادی هواداران. فقط خدا می‌داند وقتی سکوت هواداران را در مقابل تماشاگران حریف (پس از دریافت گل استقلال) می‌دیدم، چه احساسی داشتم. حاضر بودم با گذاشتن تمام توانم، بمیرم و صدای شادی 60 هزار پرسپولیسی حاضر در استادیوم را می‌شنیدم، در نهایت هم این اتفاق افتاد. فریاد هواداران پس از گل دوباره جان گرفت. نه من، تمام بچه‌ها همین احساس را داشتند.

=================

آشوبی: با قدرت به ترکیب اصلی بر می گردم
    استقلالی ها خوشحال تر از ما هستند
    فرزاد آشوبی که پیش‌بینی می‌شد در دیدار حساس پرسپولیس مقابل استقلال در ترکیب سرخپوشان قرار گیرد، 90 دقیقه بر روی نیمکت نشست و شاهد بازی الونگ الونگ و کریم باقری در پست هافبک دفاعی بود. سایت رسمی باشگاه پرسپولیس گفت و گویی را در همین ارتباط با وی انجام داده که می‌خوانید.

دربی شصت و سوم، مسابقه جذابی از کار درآمد؟
    بازی خوبی بود. هر 2 تیم فوتبال خوبی ارائه دادند و بازیکنان نیز کاملا اصول جوانمردانه را رعایت کردند. اگرچه پرسپولیس و استقلال به دنبال کسب نتیجه دلخواه خود بودند، اما سمت و سوی بازی به گونه‌ای پیش رفت که امتیازها تقسیم شود.

این نتیجه چه تیمی را راضی کرد؟ پرسپولیس یا استقلال.
    مسلما استقلالی ها از ما خوشحال‌تر هستند. قبل از مسابقه هر کارشناس و فوتبالدوستی رای به برتری ما می‌داد. خوش‌بین‌ترین هواداران استقلال در نهایت به مساوی راضی بودند. اما باز هم فوتبال روی دیگرش را نشان داد و پرسپولیس در نهایت بدشانی به یک تساوی قناعت کرد.

تصور می‌کردی این بازی را از روی نیمکت تماشا کنی؟
    نه! به هر حال این نظر کادر فنی است.

به هر حال شاید مساله ازدواج باعث شده در تمرینات قبل از مسابقه از انگیزه لازم برخوردار نبوده و به قول معروف دل به تمرین ندهی.
    اصلا این مساله را قبول ندارم. این بازی آن‌قدر بزرگ هست که هر کسی در جو آن قرار گیرد هرچیز را فراموش کرده و تنها به روز و ساعت مسابقه فکر می‌کند.

حتی عروسی‌‌اش را؟
    حتی عروسی‌اش را. جو مسابقه پرسپولیس و استقلال آن‌قدر پرهیجان و پر استرس است که نه من و نه هیچ بازیکنی به مساله دیگری جز آن فکر نمی‌کند. نیمکت‌نشینی من فقط سلیقه‌ای بود.

اما همین سلیقه باعث شد تا آشوبی در چند بازی اول بازیکن ثابت پرسپولیس شمرده شود.
    ما در چند بازی اول پیروزی های خوب و شیرینی به دست آوردیم. بر همین اساس کمتر ترکیب تیم دچار تغییر و تحول شد. اما پس از آن تساوی های لعنتی (مقابل فجر سپاسی و راه‌آهن) نیمکت‌نشینی‌هایم نیز شروع شد اما آنچه که در حال حاضر برایم اهمیت دارد، انجام تمرینات روزانه با انگیزه‌های افزون‌تر و بازگشت به ترکیب اصلی است. من برمی‌گردم. پرقدرت‌تر از قبل. مطمئن باشید.

=================

نصرتی: روانخواه اصلا شوتزن نیست / حتی یک بار هم زیر توپ نزدم

محمد نصرتی رهبر خط دفاعی پرسپولیس مقابل استقلال تلاش زیادی داشت تا به همراه دیگر مدافعان از نزدیک شدن مهاجمان حریف به چارچوب دروازه جلوگیری کند. او تا حد زیادی نیز در این امر موفق بود. بطوری که تک‌گل استقلال از یک شوت از راه دور به دست آمد.

چرا توپ را از هر جای زمینی که می‌گرفتی بر روی دروازه استقلال ارسال می‌کردی؟
    من؟! چه کسی گفته؟!

مربیان استقلال ادعا کرده‌اند که مدافعان پرسپولیس فقط زیر توپ زدند؟
    (... با خنده) این نظر مربیان استقلال است و نظرشان برای خودشان محترم است! من به‌عنوان مدافع آخر پرسپولیس حتی یک بار زیر توپ نزدم. کافی است یک بار فیلم بازی را مرور کنید تا متوجه شوید مدافعان پرسپولیس زیر توپ زده‌اند یا بازیسازی را از عقب زمین آغاز کرده‌اند. ما تنها پس از دریافت گل و برای خلق موقعیت‌های مناسب روی دروازه استقلال از جناحین نفوذ کرده و تصمیم گرفتم به واسطه تجمع بیش از حد بازیکنان حریف در محوطه 18 قدم خودی، از راه هوا به گل برسیم.

پس از به ثمر رسیدن گل استقلال چه احساسی داشتی؟
    به شدت ناراحت بودم. اما شک نداشتم که گل خواهیم زد. چرا که تا پایان بازی 30 دقیقه زمان داشتیم و می‌توانستیم حتی گل‌های بیشتری به ثمر برسانیم.

گل استقلال چگونه به ثمر رسید؟
    یکی از 2 هافبک دفاعی ما باید مقابل ضربه روانخواه قرار می‌گرفت. البته نوع فوتبال روانخواه، حرکت با توپ و ارسال پاس‌های مناسب است، نه شوتزنی. اگر بازیکنی همچون کریم باقری در تیم حریف بازی می‌کرد، من برای عدم شوتزنی او شیرجه می‌رفتم. اما روانخواه بازیکنی شوتزنی نیست و فکر کردم تصمیم دارد به مهاجمان استقلال پاس بدهد.

از نتیجه راضی هستید؟
    نه! ما باید استقلال را می‌بردیم. هرچند که با 21 امتیاز در صدر جدول قرار داشته و استارت خود را برای قهرمانی از مدت‌ها پیش زده‌ام.

... و در پایان؟
    خوشحالی من از رضایت هواداران و ندیدن چهره مغموم آنها است. شادی تماشاگران پرسپولیس برای من یک دنیا ارزش دارد.

================

باقري: استقلال رقيب اصلي پرسپوليس براي قهرماني است

كاپيتان تيم فوتبال پرسپوليس گفت: استقلال نشان داد تيم پرقدرتي است و رقيب اصلي ما براي قهرماني در ليگ برتر است. كريم باقري در مصاحبه‌ ای در پايان دربي شصت و سوم اظهار داشت: هيچگاه بازي مقابل استقلال براي پرسپوليس آسان نبوده است. قبل از بازي تاكيد كردم هميشه تيمي كه در جدول وضعيتش بهتر است، برنده نيست چون اين بازي هميشه حساسيت خاص خودش را داشته است.
    وي ادامه داد: پرسپوليس در نيمه اول بهتر از نيمه دوم بود و با اندكي دقت مي‌توانستيم بسيار با تمركز به دروزاه حريف نزديك شده و گلزني كنيم؛ اما در هجوم‌هايمان ناكام مانديم.

باقري تصريح كرد: به دليل تعصب به هوادارانمان، مطمئن باشيد پرسپوليس نمي‌توانست بازنده اين ديدار باشد. بعد از دريافت گل سعي كرديم با ضربات بلند، هرچه زودتر به دروازه‌ استقلال نزديك شويم و گل مساوي را بزنيم. به نظرم، به هدف خود رسيديم.

كاپيتان پرسپوليس ادامه داد: هميشه تيم‌هايي كه با تيم صدر جدول بازي دارند، فقط براي متوقف كردن صدرنشين به ميدان مي‌آيند؛ مخصوصاً تيمي مثل استقلال كه اكنون با 15 امتياز اختلاف از ما در وضعيت خوبي قرار ندارد. بايد بگويم واقعاً استقلال با اين بازي نشان داد جايگاه اصلي‌اش در جدول ليگ برتر نهم يا دهم نيست و رقيب اصلي پرسپوليس براي قهرماني است.

باقري افزود: به نظرم اين بار تماشاگران از بهترين‌ها بودند. خيلي خوشحالم كه هنوز پرسپوليس مقابل در ايران تيم بسيار محبوبي است و از عدم شكست برابر استقلال رضايت دارم.

================

نيكبخت: نمي خواهم تماشاگرنماها را استقلالي بدانم

هافبك تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت: بار ديگر تماشاگرنماهايي كه نمي خواهم آنها را استقلالي بدانم، به من توهين كردند و اميدوارم كسي باشد كه رسيدگي كند.

عليرضا نيكبخت واحدي اظهار داشت: در همه دوران فعاليت ورزشي ام، در هر تيمي كه بوده‌ام سعي كردم كه بازيكنان يا نفرات ساير تيم ها به هيچ عنوان از دست من نارضي نباشند.

وي ادامه داد: هميشه ارادت خود را به استقلال نشان داده ام و همچنان معتقدم جايگاهش در اواسط جدول نيست؛ اما همه ديدند بعضي‌ از تماشاگرنماها كه نمي‌خواهم بگويم استقلالي بودند، به چه شيوه زشتي به من بي‌احترامي كردند.

هافبك ملي پوش پرسپوليس تصريح كرد: البته وضعيت در شهرستان ها به مراتب بدتر از تهران است و اميدوارم كسي باشد كه به اين موارد رسيدگي كند.

وي افزود: تمام توانم را براي بازي خوب و زيبا در دربي 63 انجام دادم. بد كار نكردم؛ اما مي‌دانم كه هواداران پرسپوليس از من بازي بهتري را مي‌خواهند. براي قهرماني در ليگ زحمت خود دوچندان مي كنم تا دل آنها شاد شود.

نيكبخت خاطر نشان كرد: در ادامه مسير بازي هاي سختي در پيش داريم؛ اما فقط براي پيروزي به ميدان مي رويم، چراكه مي‌خواهيم قهرمان شويم.

================

خلیلی: پرسپولیس اشتباه اول راانجام داد

مهاجم تیم فوتبال پرسپولیس گفت: به دلیل اینکه در بازی های قبل موفق به گلزنی نشده بودم انگیزه زیادی برای گلزنی در این دیدار داشتم. محسن خلیلی که پس از گلزنی در دربی 63 برابراستقلال درجمع خبرنگاران سخن می گفت ضمن بیان مطلب فوق افزود: دربازیهای گذشته و خصوصا این دیدار با یارگیری شدید مدافعان حریف مواجه شدم و همین موضوع کارم را برای گلزنی سخت کرده بود.

وی اضافه کرد: همیشه گلزنی و ارائه بازی خوب در دربی بسیار سخت است و تیم ها از اشتباهات حریف برای رسیدن به گل برتری و در نهایت پیروزی استفاده می کنند.

مهاجم تیم فوتبال پرسپولیس همچنین اضافه کرد: دراین بازی پرسپولیس اشتباه اول را انجام داد اما آنقدر روی دروازه حریف فشار آوردیم که توانستیم گل مساوی را به ثمر برسانیم.

وی ادامه داد: امیدوارم استقلال با این تساوی ازبحران نتیجه نگرفتن خود فاصله گرفته و روند رو به رشدی را درپیش بگیرد.

خلیلی درمورد گلزنی خود در این دیدارافزود: دراین دیدارتلاش زیادی برای گلزنی انجام دادم و درآن صحنه نیز با جاگیری خوب ، زودترازهمه بازیکنان به توپ رسیدم و موفق شدم دروازه استقلال را باز کنم.

مهاجم تیم فوتبال پرسپولیس درپایان گفت: ما محتاطانه بازی نکردیم اما چون می دانستیم استقلال درنیمه دوم بهتر بازی خواهد کرد در نیمه اول سعی کردیم به گل برتری دست یابیم اما این اتفاق نیفتاد.

تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

وقتی نیکبخت از فرهنگ سازی حریف حرف می زند

یکی از مسائلی که بعد از دربی پایتخت مطرح شد، گله نیکبخت به فتح اله زاده مدیر عامل باشگاه استقلال بود. گله ای که کوتاه و درگوشی مطرح شد و البته در برخی از روزنامه ها نیز به آن اشاره شد. اما اصل عبارتی که براساس آن نیکبخت نسبت به مدیر عامل آبی پوشان گله مند بود، بحث در مورد فرهنگ سازی بود. نیکبخت گفت: شما این همه از فرهنگ سازی حرف می زنید، فرهنگ سازی این است که یک بازیکن مثل من با سابقه حضور 7 ساله در استقلال باید 90 دقیقه فحش بشنود. چطور وقتی انصاریان و علیزاده به استقلال آمدند، پرسپولیسی ها به آنها فحش ندادند.

===

واقعا نکته ی جالبیه که الان متوجهش شدم .
    تو دربی قبل هیچ بی احترامی ای به انصاریان و علیزاده نشد .
    اما تو همون بازی هم نیکبخت مورد لطف ! هوادارای استقلال قرار گرفت .

...

آخر فروم باز dark fear's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

امروز تیتر روزنامه ها رو میخوندم مثل اینکه آقایان حجازی و فتح ال... زاده خیلی حرفها زدن.
    امیدوارم امشب برنامه نود گل نیکبخت سالم تشخیص داده بشه شاید صداشون بخوابه.

-----------------------------------------------------------------------------------------------

خب از این بازی میخوام به بازیکنان نمره بدم.شما هم دوست داشتید این کارو انجام بدید.(نمرت از 10)
    پــــرسپولیـــــس 1 - 1 استقلال

- رودباریان > 5/5
    - حیدری > 6/5
    - نصرتی > 6
    - نوری > 6
    - شیث رضایی > 6/5
    - بادامکی > 5/5
    - آقایی > 5
    - آلونگ > 6/5
    - باقری > 6
    - خلیلی > 6/5
    - نیکبخت > 5/5
    نسرتی و حیدری عالی بودن کم لطفی کردی
    کلا به همه کم دادی رودباریان هم 6/5 حقش بود
    کلا به همه کم دادی

تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

استیلی: نگران سپاهان نیستیم

پرسپولیس ناراحت بود، استقلال خوشحال! این جمله به تنهایی شاید بیانگر موفقیت حریف باشد، اما باطن آنرا که بنگرید فاصله های دو تیم را درک می کنید. اینکه افق دید پرسپولیس کجاست و افق دید دیگران کجا؟! با این نگرش بود که سراغ حمید استیلی رفتیم تا با او درباره دربی گفتگویی داشته باشیم.

تسلیت بگویم یا تبریک؟
    به ما باید تسلیت بگوئید. ما قبل از بازی و در جریان بازی سرتر از حریف بودیم. ما بدشانسی آوردیم و استقلال خوش شانس بود.

تصور می کردید، بازی چگونه پیش برود؟
    برنامه ریزی ما برای این بود که به پیروزی برسیم. ولی در نهایت از نتیجه و بازی راضی نبودیم. در کل دربی خوبی از کار در نیامد. از نظر فنی و تاکتیکی آنچه خواستیم روی نداد.

دلیل این شرایط چه بود؟
    بچه ها بازی را خوب کنترل کردند، اما برای بهتر شدن باید وظایف محوله بهتر انجام می شد، اما به هر حال حساسیتهای دربی، همیشه روی مسائل فنی تاثیر می گذارد.

ناصر حجازی مدعی بود که تیمش شایسته پیروزی بود!! و پرسپولیس روش خوبی نداشت؟
    احترام آقای حجازی را بر خودم واجب می دانم و در مقام پاسخگویی نیستم، اما تحلیلهایی از این دست را شنیده ام، فقط می توانم بگویم؛ شاید برتری در یک فاکتور اتفاقی باشد، اما برتری در تمام فاکتورهای یک بازی، به هیچوجه نمی تواند اتفاقی باشد.

شما پاسهای رد و بدل شده بازیکنان در دو تیم را مقایسه کنید. همچنین درصد مالکیت توپ، حضور در یک سوم دفاعی حریف، موقعیتهای گلزنی، تعداد سانترها و شوتها، فاکتورهای تعیین کننده ای هستند که آنالیز و تحلیل آنها را بر عهده کارشناسان و رسانه ها می گذارم. این نتیجه اگر عادلانه نبود، برای ما عادلانه نبود.

یک تحلیل اینست که پرسپولیس نسبت به بازیهای قبلی تفکرات دفاعی داشت؟
    اینطور نیست. ما با همان سیستم 1-3-2-4 و با همان نفرات بازی کردیم. ولی طبعاً در چنین دیداری، ضریب احتیاط بازیکنان بالا می رود.

بعضی به کم تعداد بودن نفوذهای شیث رضایی اشاره می کنند؟
    اینطور نیست. اگر تفکر دفاعی داشتیم، پژمان نوری به آن حد نفوذ نمی کرد. از بازیکنان کناری خواسته شده بود بیشتر نفوذ کنند، شیث هم محدودیتی نداشت، ولی نه به این معنا که بخواهد بی گدار به آب بزند. گل را هم روی نفوذ و سانتر او بدست آوردیم.

یکی از حاشیه های مطرح شده اینست که افشین قطبی بعد از آخرین تمرینات به خاطر رضایت یک بازیکن، ترکیب را تغییر داده است؟
    اصلاً اینطور نیست. ما در طول هفته تمرینات مختلفی داشتیم و ترکیب نهایی محصول تمام جمع بندیها بود. چنین مساله ای اصلاً صحت ندارد و آقای قطبی کاملاً بر اثر تفکرات تاکتیکی و نتیجه تمرینات، تصمیم گیری کرد.

راستی حالا اگر سپاهان بازیهای عقب افتاده خود را با پیروزی پشت سر بگذارد شرایط بهتری در جدول خواهد داشت؟
    قهرمانی که با اگر و مگر بدست نمی آید. قبل از همین بازی دربی، همه می گفتند پرسپولیس می برد، ما حتی برتر از حریف هم بودیم، اما نتیجه مساوی شد. همین سپاهان با خوش شانسی استقلال را برد، تا جایی که مربی این تیم گفت: ما به مساوی هم راضی بودیم.

اصلاً چه کسی فکر می کرد پاس همدان، ابومسلم را ببرد. لیگ امسال بسیار پرهیجان است. تیمها خیلی به هم به نزدیک شده اند.
    به هر حال ما نگران سپاهان نیستیم. ما شرایطی داریم که می توانیم سرنوشت خودمان را به دست بگیریم.

و این هفته هم یک بازی سنگین داریم.
    بله دیگر نباید به استقلال فکر کنیم. از فردا با شروع دور جدید تمرینات، بازی دربی باید از ذهن ما محو شود. برای این بازی نیکبخت واحدی را هم نداریم ولی در تمرینات، آنچه که لازم است را انجام خواهیم داد.

...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •