پیناتا خودش از من خبر میگیره : دی
آره باو بیا فقط ترجیحا اون چندتا بازی رو داخل کنسول قرار نده .
پیناتا خودش از من خبر میگیره : دی
آره باو بیا فقط ترجیحا اون چندتا بازی رو داخل کنسول قرار نده .
![]()
نوید بازی های دیگه رو هم امتحان کردی ؟ یدف مثلا کال آو 5 رو نذارم دستگاه فلگ شه/؟
خب ماه اول با پروفایل اصلیت میری. ماه دوم و سوم رو با یک پروفایل 0 ای میریبالاخره 2 ماه بدون امتیاز میری کلی حال هم می کنی ! یعنی 2 ماه بی امتیاز بازی کنی 20 هزار تومن نمی ارزه/؟
ماه چهرم رو هم پول می دیم دوباره با همون اکانت اولی میریم ادامه شو.
یک سوال : مایکروسافت پوینت چنده؟ کجا از همه ارزون تر میده؟گلد اکانت چطور؟
بعدش الان من کشور رو انتخاب کردم آمریکا ، باید کارت مخصوص آمریکا رو بگیرم؟؟
چند تا بازی توپ لایو هم می گی؟ آخه من الان Rainbowsix vegas 2 رو بازی کردم حالم بهم خورد !یک بازی خوب بگین .
اون بازی هایی که صفحه سیاه میشه رو باید پچ کرد بعد داخل کنسول گذاشت و بازی کرد .
قیمت که من خودم 4000 از رفیقم خریدم 54 تومن سایتشون رو نمیدونم میگیرم بهت میدم
آره باید مخصوص آمریکا بگیری
در مورد بازی هم نمیدونم والا چون خودم تازگیا بازی نکردم اما کلا سری COD,HALO,Geow,Fifa حال میده !
کسی اینجا هست که از وایمکس ایرانسل برای لایو استفاده کنه؟
الان یک ایمیل اومد که اگه یکی از دوستات اکانت گلد بگیره بهتون مایکروسافت پوینت و یک بازی آرکید و 1 ماه اشتراک گلد مجانی میده!
واقعا این طوریه؟
سلام دوستان لطفا منو راهنمایی کنید من دیروز یه jasper xbox 360 خریدم کلی بازی خریدم هموشونو یه بار داخل دستگاه گذاشتم میخواستم بدونم اگه الان به live وصل شم ban میشم چون همه بازیهایی رو که 1 بارام گزاشتم تو قسمت my games عکس همه شون امده .الان من چیکار کنم بخوام xbox live بدون این که ban شم بازی کنم ببخشید اگه تکراریه سوالم
سلام دوست عزیز
شما اولین کاری میکنید اینه که وقتی میخوایبد بازی های کپی برید لایو بازی ها رو SLeath Patchکنید....
ولی با این روش هم احتمال بن شدن هست!!! تهنا راهی که شما بن نمیشید اینه که دستگاهتون ه ک نشده باشه و گبم های ارجینال استفاده کنید
اگه بن شم ip بن میشم؟ یا با اون acounti که به live وصل شدم؟الان هین بازی هارو که ریختم توش نمیدونم stealth pach داره اینارو از acountam پاک کنم مشکلی پیش نمیاد؟حالا اگه تونستم به live وصل بشم lag نده nete? من adsl 1mbدارم با محدودیت 2 gig
واقا site باهالیه دو روزه دارم fourmارو میخونمthxx
کنسولتون بن میشه نه آی پی! یعنی دیه نمیتونید به لایو وصل بشید!
اگر برا لایو میخواید باید 100% Sleath کنید تا خطر بن شدن به حداقل برسه ولی به صفر نمیرسه!![]()
بچه ها یک چیزی اومده که 15 دلار بدی ، 3 ماه گلد می گیری ! ولی کارت ندارم !!!!!! کسی تو ایران هست ردیف کنه کارو؟ واقعا فرصت خوبیه !!!!!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)