60 ديگه توليد نميشه.
40 جديد بگير كه 65 نانومتر
60 ديگه توليد نميشه.
40 جديد بگير كه 65 نانومتر
اگه بخوام یکی بگیرم با یه دسته اضافه و یه بازی کلا چند در میاد ؟
از کجای تهران باید بگیرم ؟
40 گیگ j چند روز پیش 430 تومن و پال هم که به ندرت پیدا میشه الان 470
دسته هم حدود 60-65
بازی هم بستگی داره چی بخوای: از بازیای قدیمی که 40 تومن میدن هست تا 90
هر کاری می کنید سریع باشید که تا چند وقت دیگه که امتحانات تمام شد قیمتا به صورت تصاعدی میره بالا
من شنیدم جایی هست که بازی های Ps 3 رو عوض می کنه می تونی بازی رو که تموم کردی رو سالم تحویل بدی یه بازیه دیگه بگیری!
کسی راجع به این چیزی شنیده؟
بعضی جاها این کارها را میکنند من هم زمانی قرار بود ps3 بخرم ولی از اون جای که هزینه کلی میشد از جمله تعویض بازی از خریدش صرف نظر کردم
من یه PS3 80 gig خریدم خیلی هم ازش راضی ام فقط مشکل اصلیش قیمت بازی هاشه البته تو شهر ما تعویض می کنن و تو می تونی با 25000 تومن بازی رو که تموم کردی بری تعویض کنی البته این قیمت هم واسه تعویض با بازیهای جدیده که اگه بخوای با بازی هم سطح بازی خودت تعویض کنی 15000 تومن میشه
اگه یکی از شما Ps3 دارن میخواستم بپرسم که چه طوری باید سطح شفافشو تمیز کرد که به سطحش خش نیفته ؟
دسته بازی فقط Sixaxis با اون همه تکنولوژی در عین حال سبکی فوق العاده![]()
من واقعا از پشتیبانی ای که از Ps3 میکنی ممنونم،ولی اولا این کار اینجا فایده ای نداره و ثانیا اسپم دادن محسوب میشه.لطفا تکرار نکن.مرسی.
من سطح دستگاه رو با پارچه های نخی معمولی تمیز میکنم خط هم نیفتاده.اگه خیلی حساسی دستمال مرطوب کامپیوتر بگیر.
بازی رو خیلی گرون میگیره عوض میکنه!اگه بازی هم سطح باشه زیر 10 تومن میشه عوض کرد اینجا!کجا میزیی؟(می-زی-یی)
بچه ها به همه ی اونایی که میخوان PS3 بخرن یه پیشنهاد دوستانه دارم:سراغ یگانه نرید!تا دسته میکنه تو پاچتون!من خودم چند بار باهاش طرف حساب شدم که اینو میگم!آدم پایتخت بره ترجیح داره.لا اقل اگه گرونه مطمئنه.
Last edited by Arshia001; 29-05-2008 at 11:46.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)