من نميدونم اصلا شيراز نامحدود ميده يا نه ولي در كل از صبا به نسبت امين نت راضي ترم. ارزون تر هست و3 تا 7 هم مجاني دانلود ميكني.البته الان سرعتش يكم كم شده.
من نميدونم اصلا شيراز نامحدود ميده يا نه ولي در كل از صبا به نسبت امين نت راضي ترم. ارزون تر هست و3 تا 7 هم مجاني دانلود ميكني.البته الان سرعتش يكم كم شده.
بهترين گزينه براي شيراز صبانت
من زنگ زدم براي اين مشكلات چند روزه
گفتند سرور تهران داره تعمير و آپديت مي شه
تا فردا درست مي شه
پشتيباني کل صبا نت من ساعت دو شب هم زنگ زدم پاسخ مي دهند که مشکل از کجا هست
شما داري توي شيراز دنبال پشتيباني مي گردي ؟!
وقتي مرکز اصلي اش تهران هست و اين ها به صورت شبکه به هم اتصال دارند شما تهران که مرکز هست مطلع بشيد که مشکل داره ديگه فاتحه همه خونده است
در حال حاضر من هر بار بايد برم توي کنترل پنل و يک بار مودم رو ريست کنم و تعمير کنم تا بتونه کانکت بشه
نامحدود در محدوده مدرس تنها شرکت اريانيک هست که نماينده شرکت شاتل هست و يک ماهه 64 مي ده
بيست هزار تومان + 15 تومن هم هزينه نصب و راه اندازي اوليه که بايد حتما پرداخت بشه
صبا نت چند روز به هم ریخته البته همسایه ما می گه
من امین نت هستم
دوستم هم می خواد بیاد امین نت
هميار نت هم نا محدود مي ده ولي قيمتش خيلي بالا رفته يعني واسه 64 ميده 30 هزار تومن (اگه درست يادم مونده باشه)من نميدونم اصلا شيراز نامحدود ميده يا نه
تازه يك جا رفتم مي گفت نامحدودش مثل ديل آپ هست.
كي تا حالا شاتل گرفته؟ راضي هستيد؟نامحدود در محدوده مدرس تنها شرکت اريانيک هست که نماينده شرکت شاتل هست
ديشب شبانه سرعت دانلود 10 بود روزانه هم بين 9 تا 10 بود .من زنگ زدم براي اين مشكلات چند روزه
گفتند سرور تهران داره تعمير و آپديت مي شه
تا فردا درست مي شه
يك سوال:
چراغ Status مودمم وسط كار خاموش روشن ميشه و ثابت نمي مونه.
حتي تمام تلفن هاي خونه را هم كه مي كشم مشكل حل نمي شه.
اشكال از چيه؟ خط تلفنم مشكل داره و خوب قوي نيست يا ايراد از جاي ديگست؟![]()
شاید سیم تلفنتون از درب منزل چند تیکه اومده باشه داخل !! یعنی همون جا قسمت شده باشه !!!! این یکم مشکل به هم میزنه !!!!!! اسپیلیتر داری که ؟؟؟ کجا نصبش کردی؟؟
این چطور ؟
![]()
مودم شما سالم هست
خط هم درست هست
چشمک زدن Status مودم هم عادی هست،حداقل برای مودم D_LINK اینجوری هست
اگر یک موقع چشمک نزد اونموقع باید نگران بشی![]()
دیسکانکت هم میشه یا فقط چشمک میزنه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)