اگه با FAR كار ميكني همون پچ رو دوباره نصب كن ولي اين بار تيك remove patch رو بزن بعد نصب كن.
با se tool هم بايد موقع نصب همون پچ وقتي سوال remove patch رو ميپرسه yes بزني.
به همين راهتي![]()
عالي
متوسط
ضعيف
اگه با FAR كار ميكني همون پچ رو دوباره نصب كن ولي اين بار تيك remove patch رو بزن بعد نصب كن.
با se tool هم بايد موقع نصب همون پچ وقتي سوال remove patch رو ميپرسه yes بزني.
به همين راهتي![]()
سلام یه سر به لینک زیر بزن من با همین روش گوشیه خودم رو فارسی کردم.گوشیمم K750@W800 هستش!
تذکر:اول از کل پوشه language یه کپی رو هاردت بریز تا اگه به مشکل برخوردی بتونی درستش کنی.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشید![]()
يه لينك توي اون صفحه هست كه كار نميكنهالاف شدم
با سلام
اون لینک کار نکرد.............
اگر میشه یک جای دیگه اپ کن بعدم روی 750مهمولی هم میشه اجرا کرد یعنی تبدیل نشده به 800
با تشکر
سلام من پچ k510 رو میخواستم . برای فلش k510 چی کار کنم.
Last edited by Mfocus6629; 08-11-2007 at 20:02.
دمتون گرم جوابمو بدید
بله میشه رو k750 هم نصب کردکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام اولا عضویتتون رو تبریک میگم
این لینک مستقیم پچهای k510 برای دو ورژن معروف این گوشی که همین الان دونه به دونه دانلود کردم.
حتما چک کنید که پچهایی که نصب میکنید مربوط به فریمور گوشیتون باشه.
در مورد فلش هم میتونید سوالاتتونو تو کلوپ مربوطش مطرح کنید:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کلوپ فریمور برای گوشی های سونی اریکسون
موفق باشیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
سلام
دوستان و اساتید مخصوصا همشهریه گلم اقا توحید
من یه قول داده بودم که تمامی پچ های سونی اریکسون رو بزارم
اولش خواستم تمامیشون رو جمع کنم بعد بزارم ولی دیدم خیلی طول میکشه و تا اون حد که جمع کردم رو میزارم و بقیه انشا الله در چند روز بعد
راستی به دو نکته توجه کنید:
1- کاری که تو امضام گفتم لطفا انجام بدین هر کی در وسعش برای سلامتی و تعجیل در ضحور امام زمان و همچنین عف الهی برای ما
2-تمامی این پچ ها رو من خدم جمع کردم و کسی دیگری یا سایت دیگری تو این کار نقش نداشته چون چند روز پیش تو یکی از سایت ها یکی از دوستان پچ چند تا گوشی رو جمع کرده بود گفتم تا ذهنتون منحرف نشه
بسم الله ارحمن ارحیم
این اولین گوشی
k310-r4ea031
تعداد:25
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)