نه بابا
ترکوندی دیگه... .... بازم میگم بچه لطف کنین یه لینک sms بزارید
نه بابا
ترکوندی دیگه... .... بازم میگم بچه لطف کنین یه لینک sms بزارید
SMS Ver. 2.9
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
amir_s_m
با تشکر از گذاشتن این لینک...........واقعا .... مرسی
دوستان لطف کنید چندتا سایت توپ برای دانلود بازی های ps2 معرفی کنید. ممنون.
ببخشید من می خواستم ps2 رو به مانیتور crt کنم.تو سایت rayansaba یه محصول به نام ProVision CRT TVBOX دیدم که تو توضیحاتش
زده بود
ساده ترین ابزار کاربردی جهت تبدیل مانیتوربه رایانه شخصی جهت تماشای کانال های تلویزیونی , تصاویر vcd.dvd و پخش تصاویر بازی های ویدویی از دستگاه های قابل حمل game
حالا می خواستم ببینم واقعا باهاش میشه اینکارو کرد؟
با سلام
من یک PS2 مدل SCPH – 77004 SS خریدم دستگاهم فیلم DVD نمی خونه حتی فیلم هایی که روی CD هم هست نمی خونه ولی بازی های DVD و CD را می خونه بدون هیچ مشکلی ، از فروشنده سوال کردم گفت دو بار که پشت سر هم که ریست بکنی درست میشه ، من این کار کردم ولی با پیغام
System not match) (TV مواجه شدم بازم از فروشنده سوال کردم ، گفت باید تلویزیون تنظیم بشه ولی بازم نشد و میگه به احتمال 99 درصد از اون DVD ای هست که داخل دستگاه گذاشتین من چند تای دیگه گذاشتم ولی فرقی نکرد شما بگین من چه کار کنم ؟ آیا دستگاه من قابلیت خواندن فیلم های DVD را نداره ؟؟؟!!!! در ضمن چیپست دستگاه را عوض کرده تا سرعت دستگاه زیاد و قابلیت خواندن CD\DVD های کپی را داشته باشد.![]()
خیلی ممنون .ولی اگه میشه یه راهنمایی واسه اجرا کردنش بکنید .
تایید میشه
لطفا یکی راهنمایی کنه منم به این نرم افزار نیاز دارم.....![]()
آقا یکی لطفا روش کار با sms v2.9 روبزاره.....خیلی فوری.....واقعا بهش نیاز دارم.....
سلام به همه ی بچه های زحمت کش p30 w.
من یک سوال دارم تو فیفا 09 در پلی 2.
من تا حالا فیفا بازی نکردم و همیشه با ساکر بازی میکردم و به منوی اون اشنا بودم اما حالا که فیفا 09 گرفتم می خواهم با داداشم دو نفره بازی کنم اما نمی دونم کجاست؟
اصلا فیفا 09 دو نفره داره؟؟؟
اگه داره به صورت قدم به قدم تو منو برام بگذارید.یعنی اینطوری:
....<.......<....<main menu
ممنون.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)