تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 75 از 129 اولاول ... 256571727374757677787985125 ... آخرآخر
نمايش نتايج 741 به 750 از 1288

نام تاپيک: مشاوره و راهنمايي براي خريد كيس و پاور

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

Green GP580B یکی از بهترین پاورهای موجود در بازاره و برای سیستم شما کاملا مناسبه.
    از جوابت ممنون ولی هنوز یه مشکلی هست. شاید برا بعضی کارت های گرافیک خوب نباشه.چون بعضی از کارتهای گرافیک رو خط 12 ولت جریان 26-30 امپر میخوان.نمونش همون اطلاعاتی که به انگلیسی نوشته بودم, بود.از newegg پیداشون کردم.این پاور همچین چیزی نداره. من پاور های کمی دیدم که داشته باشن.
    نظرت؟

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

از جوابت ممنون ولی هنوز یه مشکلی هست. شاید برا بعضی کارت های گرافیک خوب نباشه.چون بعضی از کارتهای گرافیک رو خط 12 ولت جریان 26-30 امپر میخوان.نمونش همون اطلاعاتی که به انگلیسی نوشته بودم, بود.از newegg پیداشون کردم.این پاور همچین چیزی نداره. من پاور های کمی دیدم که داشته باشن.
    نظرت؟
    ریل 12 ولت این پاور مشکلی برای تغذیه Geforce 9800GTX نداره. البته اگه قراره از پردازنده های Quad Core استفاده بشه و قطعات جانبی زیادی به کامپیوتر متصل هستند بهتره از پاورهای قوی تری استفاده بشه. (مثل GP780B یا OCZ GameXStream 700w)

اگه نباشه جاش خالی می مونه MESI08's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض پاور مناسب برای سیستم زیر

برای سیستم زیر مناسبه acbel 470&510 80% سلام دوستان میخوام بدونم پاور

vga=xfx fatality 8800gts
    cpu=Intel Core 2 Quad Q6600 - 2.4GHz
    dvd writer & cd writer

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

ریل 12 ولت این پاور مشکلی برای تغذیه Geforce 9800GTX نداره. البته اگه قراره از پردازنده های Quad Core استفاده بشه و قطعات جانبی زیادی به کامپیوتر متصل هستند بهتره از پاورهای قوی تری استفاده بشه. (مثل GP780B یا OCZ GameXStream 700w)
    سیستمم اینه:
    cpu-core 2 duo e8400
    mb-abit ip35-pro
    RAM-crucial tracer 2x1 1066
    3 optical drives
    1x320 western digital sata 2 +1x120 sata
    VGA-xfx 9800gtx

حالا اگه بخوام 2 تا 9600 رو sli کنم چقدر میخوام؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه alidadash's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    نیشابور

پيش فرض

سلام
    حداقل GREEN 580B با قیمت 85 هزار تومن
    Acbel قیمتاش بالاس

داره خودمونی میشه Bioshock's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

سلام. دوستان بین کیس Thermaltake kandalf with 25cm fan و Nzxt Zero کدوم یکی رو انتخاب میکنند؟ در ضمن کدوم یکی از کیس ها همه فن هاشون(عقب و جلو و کنار و ..) دارای ----- هوا هست؟ و کدوم یکی خنکتر هست.؟
    من الان یک Tuniq 3 دارم. اما به خاطر نداشتن ----- و پر شدن داخل کیس از گرد و غبار زیاد میخوام کیس رو عوض کنم. در نتیجه برام خنک بودن و داشتن ----- هوا خیلی مهمه! آیا این ----- هوا میتونه تمامی گرد و غبار ها رو جلوشون رو از وارد شدن به کیس بگیره؟!

آخر فروم باز Bracket's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

سلام. دوستان بین کیس Thermaltake kandalf with 25cm fan و Nzxt Zero کدوم یکی رو انتخاب میکنند؟ در ضمن کدوم یکی از کیس ها همه فن هاشون(عقب و جلو و کنار و ..) دارای ----- هوا هست؟ و کدوم یکی خنکتر هست.؟
    من الان یک Tuniq 3 دارم. اما به خاطر نداشتن ----- و پر شدن داخل کیس از گرد و غبار زیاد میخوام کیس رو عوض کنم. در نتیجه برام خنک بودن و داشتن ----- هوا خیلی مهمه! آیا این ----- هوا میتونه تمامی گرد و غبار ها رو جلوشون رو از وارد شدن به کیس بگیره؟!
    بدون شک kandalf بهتره البته فکر کنم گرونترم هست Armor FullTower هم خوبه ها .این Lian Li PC-P80 هم خیلی کیس خدایه که گرین وارد میکنه به اسم Challenger سیستم کولینگ خفنی هم داره فقط قیمتش زیاده .
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by Bracket; 14-06-2008 at 19:29.

داره خودمونی میشه Bioshock's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

بدون شک kandalf بهتره البته فکر کنم گرونترم هست Armor FullTower هم خوبه ها .این Lian Li PC-P80 هم خیلی کیس خدایه که گرین وارد میکنه به اسم Challenger سیستم کولینگ خفنی هم داره فقط قیمتش زیاده .
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    مطمئنید؟ NZXT Zero کولینگ بسیار خفنی داره! 7 تا فن 12 سانتی متری + 2 فن هشت سانتی متری !

آخر فروم باز Bracket's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

مطمئنید؟ NZXT Zero کولینگ بسیار خفنی داره! 7 تا فن 12 سانتی متری + 2 فن هشت سانتی متری !
    اره سیستم کولینگ خوبی داره کیس خوبیم و امتیازات خوبی هم از سایتهای مختلف گرفته , البته تعدد تعداد فن باعث این اتفاق شده که به نظر اون همه فن خیلی هم جالب نیست ولی اصلا کلاس کار کیسی مثل Kandalf یا Armor رو نداره الحق Thermaltake یچیز دیگست , Lian-Li PC-P80 که دیگه هیچی اصلا اون که خداست البته خیلی گرونم هست 360 تومن قیمتشه ولی به شخصه Armor FullTower رو خیلی دوست دارم .

حـــــرفـه ای vioman's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    روی سیم ر!

پيش فرض

دوستان سلام
    من قصد خرید پاور 1030 Green رو دارم
    به نظر شما مناسبه؟
    آخه من شنیدم که پاور های گرین درجه 1 نیستن متاسفانه بیشتر از 200 تومان هم نمیتونم برای پاور هزینه کنم
    شما گزینه ای سراغ ندارید؟(بالای 1000 وات)

متشکرم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •