سلام
یه سوال در مورد انتگرال فوریه داشتم یه جزوه از یکی گرفتم ولی این قسمتش متوجه نمیشم
به خصوص این قسمت حد چپ و راست چرا یکیش یک شده یکیش صفر از کجا حد گرفته ؟
-
-
سلام
یه سوال در مورد انتگرال فوریه داشتم یه جزوه از یکی گرفتم ولی این قسمتش متوجه نمیشم
به خصوص این قسمت حد چپ و راست چرا یکیش یک شده یکیش صفر از کجا حد گرفته ؟
سلام
در صورت سوال (که مشخص نیست)حتما تابع در نقطه پی دارای ناپیوستگی هست که اگر از سمت راست تابع به مقدار پی نزدیک بشیم مقدار 0 و اگر از سمت چپ تابع به سمت پی نزدیک بشیم مقدار تابع برابر 1 هست که برای تعیین مقدار تابع در فوریه از شرایط دریکله که میانگین حد چپ و راست تابع هست استفاده می کنیم که بدین دلیل از مقدار این دو جواب میانگین گرفته شده است.
سلام ممنون
این صورت سوال هست :
ی
اگر منظورتون فهمیده باشم ما با توجه با ناپیوستگی هایی که تو خود صورت سوال داده اون حد چپ و راست رو تعیین میکنیم دیگه ؟ من فکر میکردم تو خود انتگرال مثلا باید به جای cos(wp) به جای p باید پی مثبت یا پی منفی و بذاری جوابش بدست بیاری برای همین هر کاری میکردم نمیشد
یه سوال و جواب دیگه شبیه این :
با فلشم هم مشخص کردم تو صورت سوال نقطه ناپیوستگی حول p هست ولی تو جواب باید حد چپ و راست ( صفر ) رو پیدا کنیم این چطوریه ؟![]()
سلام
بله باید مقدار تابع رو از روی تعریف به دست بیارین تا از روی انتگرال،شکل تابع شما به این صورت هست که در نقطه پی دچار ناپیوستگی شده است که از سمت راست به سمت پی بیایم مقدار 0 و از سمت چپ یک هست که میانگین این دو برابر مقدار تابع در نقطه پی هست اما برای نقاطی مثل پی دوم که دچار ناپیوستگی نیستن مقدار تابع برابر یک هست(اگر باز اینجا هم از شرایط دیریکله استفاده کنین مقدارش برابر یک می شود (از دو طرف به سمت مقدار یک می رسیم))
برای سوال دومتون هم فکر کنم که شکل و توضیحات بالا مبین مشکل شما باشه اما برای تابع سوال دوم نیز شکل آن به این صورت هست
در نقطه صفر که اشاره کردین ناپیوستگی نداریم و به طبع مقدارش برابر با 1 هست اما باز برای احتیاط از شرایط دریکله استفاده شده که مبین این قضیه باز باشه ، پیشنهادم برای حل این سوالات که اکثر نمودار تابع اصلی ساده هست شکل رو بکشین و ببنین در نقطه مورد نظر پرش یا ناپیوستگی دارین که متوجه بشین میانگین دو طرف نقطه هست یا دقیقا مقدار خود نقطه.
با سلام
برای محاسبه حرکت دو المان در یک جسم تحت اثر نیرو ، ابتدای کار دو مشتق دیفرانسیل داره که نمی تونم خوب حسابش کنم مخصوصا اینکه گویا عدد مختلط هم درش هست! فکر کنم کاری به سری ها نداشته باشید مشتق دیفرانسیل خوده جملات چطور میشه؟ممنون میشم جداگانه حساب کنید که دچار اشتباه نشم
Click here to view the original image of 807x100px.
--------------------------------------------------
برای نوشتن به زبان ریاضی از لینک زیر استفاده کنید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سوال دومم:
Last edited by solid_engineer; 31-12-2013 at 21:01.
سلام میشه لطف کنین به من کمک کنین این سوالو حل کنم
به چند طریق می توان 4 توپ را می توان در 4 جعبه قرار داد به طوری که الف)محدودیتی وجود نداشته باشد ب)در هر جعبه بیشتر از یک توپ قرار نگیر؟
جاش این جا نبودااا .. ولی :
الف ) هر توپ 4 انتخاب داره پس میشه 4^4 یعنی 256
ب ) !4
انتگرال secx چه جوری حساب میشه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)