تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 75 از 105 اولاول ... 256571727374757677787985 ... آخرآخر
نمايش نتايج 741 به 750 از 1044

نام تاپيک: سوالات در زمینه باغبانی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

مرسی برای راهنمایی هات. یه نکته ای رو فراموش کرده بودم بگم، اونم اینکه من تو آپارتمان زندگی میکنم که تو تراس (بالکن) 5 تا Flower Box داره که 3 تاش جنوبی و 2 تا شمالیه و هر کدوم 50 سانت عمق و 3متر طول و 50 سانت عرض دارن.
    تمام باغچه رو بیل زدم و خاکشون رو خالی کردم، الان کود مونده که بگیرم و اینکه خاک هارو به چه ترتیبی تو باغچه بریزم؟
    و چه گلهایی مناسبه کاشت تو این باغچست؟
    .... راستی من یه گیاه (بودی تری) هم دارم که تمامه برگهاش ریخت ): کسی چیزی راجع به این گیاه و نحوء نگهداریش میدونه؟

پروفشنال رعد's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

پس درخت نميتوني بكاري . چه حيف چون لذت باغچه به درختشه اما در هر صورت باز هم خالي از لطف نيست . اگر عايق گرمايي داري ميتوني گلهايي تمام فصل بكاري وگرنه بايد قيد زمستونشو بزني . حالا كه خاك رو خالي كردي خاكهاي مرغوب رو بريز و روش هم كودها رو بپاش و ابياري كن و بعدش تسطيح كن و گلكاري رو هم شروع كن . گل ياس رازقي ، گل نسترن ، گل پامچال تمام فصلن البته پامچال فقط دو بار در بهار و پاييز گل ميده . كاج مطبق هم قشنگه اگر بتوني بوته كوچيكش رو ارزون بخري ( مشهد تو گلخونه بوته 20 سانتيش رو 8 تومن ميده )‌

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

آخیش....
    بعد از 3 روز تلاش مداوم تمام 742 پیغام رو خوندم و چیزهایی رو که به دردم میخورد رو تو یه دفتر یاداشت کردم.
    سایتی که اطلاعاتی راجع به کاکتوس و انواع اون داشته باشه میشناسید؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

با عرض سلام وخسته نباشید
    سلیمانی هستم،کاربر جدید.
    خوشحالم که میتونم سوالاتم را در اینجا مطرح کنم واز کارشناسان رشته باغبانی جوابهایم را دریافت کنم.
    به عنوان اولین سوال میخواستم بپرسم برای تعویض خاک باغچه مان میتونم از ترکیب زیر استفاده کنم؟
    خاک رس،شن و ماسه وکود حیوانی،هرکدام به نسبت یک سوم.
    وایا الان که ابتدای شهریور هست زمان مناسبی برای این کارهست؟
    برای اطلاعتان باید بگم که فعلا جز یک درخت شاه توت که رشدزیادی هم نکرده،گیاه دیگری در باغچمون نیست
    از پاسخگوییتون ممنونم

پروفشنال رعد's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

با سلام ...
    چرا تعويض خاك ؟
    مگر خاك خيلي موارد نخاله داشته باشه كه عوضش كنيد والا درد سر داره

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام
    ممنونم که توجه کردید
    هر درختی که در باغچمون میکارم از بین میره،الان هم که درخت شاه توت را دو ساله کاشتیم رشد زیادی نکرده،در سال اخیر حتی سبزی هم در ان به عمل نیومده،احساس میکنم اصلا خاک خوبی نداره،با این که هر بهار کود حیوانی میدم ولی اصلا قوت نداره
    سپاسگزار میشم راهنمایی کنید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

کود کامل و بخصوص آهن رو امتحان کنید.

سلام
    ممنونم که توجه کردید
    هر درختی که در باغچمون میکارم از بین میره،الان هم که درخت شاه توت را دو ساله کاشتیم رشد زیادی نکرده،در سال اخیر حتی سبزی هم در ان به عمل نیومده،احساس میکنم اصلا خاک خوبی نداره،با این که هر بهار کود حیوانی میدم ولی اصلا قوت نداره
    سپاسگزار میشم راهنمایی کنید

پروفشنال رعد's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

كه اينطور ....
    اينكه حتي سبزي هم رشد نكنه خيلي ناجوره...
    البته هر سبزي هم بطور عالي رشد نميكنه مثلا تره خيلي زحمت داره وشرايط نوردهي بالايي ميخواد ولي سبزي مثل نعنا و شاهي ( ترتيزك ) و غيره رشدشون عاليه . در هر صورت اگر در سطوح بالاي خاك هم مشكل رشد باشه احتمالا همون تعويض خاك بهتره...
    ( چون در عمق خاك ممكنه موانعي براي ريشه زدن درخت باشه كه جلوي رشد درخت رو بگيره اما اگه صيفي جات روي خاك رشد جالبي ندارن و با توجه به كود دهي احتمالا خاك نامرغوبه ) .
    در هر صورت اگر بتونين از گلخانه هاي استاندار و يا سازمان فضاي سبز شهرداري خاك مرغوب بگيرين بهتره چون احتمال وجود تخم علفهاي هرز و آفت در اينجور خاكها كمتره

آخر فروم باز pooria-ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    سگ دونی (تهران)

پيش فرض

سلام وخسته نباشین
    من یه تراس کوچولو دارم که الان توش شمع دونی + فلفل + کاکتوس کاشتم،الان میخوام یکم پرتر بکنم تراس رو
    محدودیت فضا دارم،به خاطر همین فقط میتونم از گلدون های کوچیک استفاده بکنم،پیشنهاد میدین چی بکارم ؟ که هم زیبا باشه و هم خیلی سخت نباشه نگهداریش ؟
    ممنونم از لطفتون

آخر فروم باز faded's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

در مورد گیاه محبوبه شب میخواستم بدونم که ایا با بریدن چند تا شاخه از درخت مشکلی براش پیش میاد؟ و اینکه میگن 5سال طول میکشه ! تا دوباره سبز بشه راسته؟ (اون شاخه های بریده شده) و ایا احتیاج به حرص هم داره؟ و اصولا این درخت به چه دردی میخوره؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •