به چه ورژنی آپ کردی؟!
به چه ورژنی آپ کردی؟!
tanzad جان یه چیز جالب ...
ببین برو واسش یدونه شارژره همراه بخر از اونا که خودش باطری قلمی میخوره و بعد گوشی رو شارژ میکنه من یکی همین امروز خریدم 15000 تومان
فکر کنم از قاب و رم و بند موبایل و هدفون و .... واجب تر باشه!!!!!!!!!!!!!!!!!
سلام به همگی من هفته پیش این گوشی رو از مکه خریدم با گارانتی i2 به پول ما میشه 630 هزار تومان البته یکی هم بابام خرید واقعا بی نظیره
می خواستم بپرسم که چطوری می تونم نقشه هاشو به روز کنم ؟
در ضمن آیا برنامه ای هست که بتونه vcd رو به mp4 تبدیل کنه؟ (برای گوشیم می خوام)
اینطور که من متوجه شدم بعضی دوستان دنبال منشی تلفنی واسه این گوشی هستند اگه میدونستم زودتر میزاشتم:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by RAMINET; 02-08-2007 at 22:21.
البته من خودم هنوز باش زیاد کار نکردم چون به دردم نمیخوره و البته نمیدونم چه امکاناتی داره!!!
اگه جالب بود که هیچ
اگه نبود به بزرگیه خودتون ببخشید
رامینت عزیز مرسی ولی متاسفانه فایل باک شده. میشه دوباره زحمت آبلودشو بکشی.
مرسی
بروبچ من میخوام این کیفو واسه نوکیام بخرم ولی نمیدونم درش مگنت هست یا نه؟ کسی اطلاعاتی داره. این کاور اصل نوکیاست و همونطور که میدونید اگه مگنت باشه به درد نمیخوره.
لطفا اگه مطمئنید بگید قیمتش حدودا 30-40 تومنه و اگه بخرم دیگه نمیتونم پسش بدم. چون یه نفر دیگه قرار واسم بخره.
مرسی
سلام
دوست خوبم این نوع شارژر ها باطری رو خراب نمی کنه.
من شنیدم شارژ با باطری ماشین باطری گوشی رو فاسد می کنه.
لینک اصلاح شد...
رامینت جان یه سوال درمورد این منشی تلفن که شما زحمتشو کشیدی. ببین عزیز چه طوری میشه واسش تعریف کرد که بعد از چندتا زنگ جواب بده؟ ثانیا چه طوری میشه از بین چند تا فایل یکیو یه عنوان بیغام اصلی واسه منشی تعریف کرد؟
راستش این برنامه بیشتر شبیه بلک لیست هست تا منشی تلفن. لطفا یه ذره بیشتر درمورد کارکردن با منشی این برنامه توضیح بدید.
مرسی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)