تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 749 از 848 اولاول ... 249649699739745746747748749750751752753759799 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,481 به 7,490 از 8471

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

اگ میشه تو اسپید تست سرور speedtest امستردام هلند یه تست بزنید رو تک کانکشن
    شاتل خیلی پینگش برام عالیه ولی خب متاسفانه شرایط جدیدش با من همخونی نداره
    بفرمایید

سرویس 16 مگ دانلود آپلود 1 مگ بسته شده و گیمینگ هم فعاله
    البته این مربوط به قبل از افت سرعته و بین ساعت 11 شب تا 1 شب (2 ساعت) سرعت دقیقا نصف میشه (چه تک کانکشن و چه با idm)
    خوبی پارس اینه که تقریبا سرعت دانلود (مولتی کانکشن) و تک کانکشن نزدیک به همدیگه ست ولی خب موقع افت سرعت هم جفتشون با هم افت میکنن (تو های وب فقط تک کانکشن کم میشد ولی سرعت با idm همیشه خوب بود)
    شاتل شرایط جدیدش چه مشکلی داره؟
    Last edited by broosli; 27-04-2019 at 10:44.

2. این کاربر از broosli بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

اینم مربوط به تست همین الان از همون سروره

سرعت نسبت به تک کانکشن قابل قبوله ولی متاسفانه سرعت دانلود با دانلود منیجر (حتی ار سایت های سرور داخل کشور) هم همین مقداره که نسبت به سرویس 16 مگ خیلی کمه

4. این کاربر از broosli بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها MMDFullHD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2016
    محل سكونت
    United State of Shahriar

پيش فرض

بفرمایید

سرویس 16 مگ دانلود آپلود 1 مگ بسته شده و گیمینگ هم فعاله
    البته این مربوط به قبل از افت سرعته و بین ساعت 11 شب تا 1 شب (2 ساعت) سرعت دقیقا نصف میشه (چه تک کانکشن و چه با idm)
    خوبی پارس اینه که تقریبا سرعت دانلود (مولتی کانکشن) و تک کانکشن نزدیک به همدیگه ست ولی خب موقع افت سرعت هم جفتشون با هم افت میکنن (تو های وب فقط تک کانکشن کم میشد ولی سرعت با idm همیشه خوب بود)
    شاتل شرایط جدیدش چه مشکلی داره؟
    متاسفانه نقره ای و برنزی شده و افزایش داده هزینه هارو !
    بطوری ک سرویس ۱۷۵ گیگ ۸ مگ با سرویس گیم رو با مالیات ۵۵ میخریدم الان باید ۷۲ و این حدودا بخرم!
    متاسفانه شاتل با پروفایل گیم حدود ۱۰ میلی کمتر پینگ داره و وبگردی هم با تک کانکشن همیشه فول بوده برام!
    در مورد افت هم برای شاتل بعضی وقت ها اینطوری میشد
    متاسفانه مرکز به مرکز فرق داره ولی من یادمه دوستم تو مرکزمون از پارس انلاین سرویس داشت هیچوقت بیشتر از ۹ مگابیت نمیتونست بگیره سرویس ۱۶ مگابیت داشت هربارم زنگ میزد میگفت کشش نداریم!
    احتمالا و صد در صد تغیر میدم
    Last edited by MMDFullHD; 27-04-2019 at 21:59.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

بطوری ک سرویس ۱۷۵ گیگ ۸ مگ با سرویس گیم رو با مالیات ۵۵ میخریدم الان باید ۷۲ و این حدودا بخرم!
    متاسفانه شاتل با پروفایل گیم حدود ۱۰ میلی کمتر پینگ داره و وبگردی هم با تک کانکشن همیشه فول بوده برام!
    متاسفانه مرکز به مرکز فرق داره ولی من یادمه دوستم تو مرکزمون از پارس انلاین سرویس داشت هیچوقت بیشتر از ۹ مگابیت نمیتونست بگیره سرویس ۱۶ مگابیت داشت هربارم زنگ میزد میگفت کشش نداریم!
    به نظرم اگر فقط مشکل هزینه است و کیفیت نتتون مناسبه همون شاتل بمونید بهتره چون به قول خودتون مرکز به مرکز برای هر شرکتی فرق داره و پارس آنلاین هم فعلا شب ها کیفیت مناسبی نداره و هزینه کردن در قبال تحویل نت بی کیفیت ضرره

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

من همین نصف شب با اپرا رفتم مشکلی نبود ولی الان تست کردم با 3 نسخه اپرا یعنی نسخه اصلی،نسخه بتا و نسخه توسعه دهنده،وی-پی-ان از کار افتاده.جالبه همون اولش که وی-پی فعاله ولی همینکه آدرس فیسبوک رو میزنم یهویی از کار میفته

ولی موررگر تور غیرفعال نیست و برام کار میکنه ولی مرورگر تور خیلی کند نسبت به اپرا
    شما الان از چی استفاده میکنی روی ویندوز که کار کنه ؟
    برای من تقریبا هیچ کدوم کار نمیکنن روی ویندوز

کاربر فعال شبکه اینترنت و سرویس های آنلاین
    تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

شما الان از چی استفاده میکنی روی ویندوز که کار کنه ؟
    برای من تقریبا هیچ کدوم کار نمیکنن روی ویندوز
    من تور رو برای تلگرام استفاده میکنم بیشتر،یعنی اون soc-k و پورتی که میده رو وارد تلگرام میکنم و البته در حین اجرای تلگرام،تور هم باید فعال باشه.

اما اپرا نسخه های توسعه دهنده و بتاش رو آپدیت کرد و با آپدیتش،وی-پی-ان کار کرد.یه مرورگری هست هم به اسم epic که اونم قندشکن حساب میشه و اونو که تست کردم مشکلی هم نداشت

9. این کاربر از محمد7966 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن اینترنت misam5526's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

پارس انلاین این روزها، اون پارس خوشنامی که میشناختیم نیست... نسبت به یکسال گذشته (حداقل در تعداد زیادی از مراکز) افت کیفیت و کاهش رضایت کاربرا از سرویس ها اتفاق افتاده.

از این گذشته پارس در فرصت طلبی و گرانفروشی دست کمی از شاتل نداره. و بعید نیست که این شرکت هم بعد از تغییرات تعرفه شاتل دست به اعمال نرخهای جدید و یاکاهش حجم بزنه. چون سابقه این کار رو حتی در طرح جدید هم داره.

11. این کاربر از misam5526 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2016
    محل سكونت
    United State of Shahriar

پيش فرض

پارس انلاین این روزها، اون پارس خوشنامی که میشناختیم نیست... نسبت به یکسال گذشته (حداقل در تعداد زیادی از مراکز) افت کیفیت و کاهش رضایت کاربرا از سرویس ها اتفاق افتاده.

از این گذشته پارس در فرصت طلبی و گرانفروشی دست کمی از شاتل نداره. و بعید نیست که این شرکت هم بعد از تغییرات تعرفه شاتل دست به اعمال نرخهای جدید و یاکاهش حجم بزنه. چون سابقه این کار رو حتی در طرح جدید هم داره.
    والا خیلیه دیگ 70 تومن برای 8 مگ ... واقعا این از سیاست وزارت ارتباطات ک تصویب شد بدوره!
    یا سرویس 16 مگش بیشتر از 80 تومن

13. این کاربر از MMDFullHD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن آنتی ویروس Dr Nima's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

والا خیلیه دیگ 70 تومن برای 8 مگ ... واقعا این از سیاست وزارت ارتباطات ک تصویب شد بدوره!
    یا سرویس 16 مگش بیشتر از 80 تومن
    بنظرم با توجه به خبری که رئیس تنظیم مقررات گفته امسال اینترنت ثابت و همراه هیچ افزایش قیمتی ندارن یه شکایت به 195 بزن و بگو با توجه به این خبر آیا مجوزشو داشتن افزایش بدن
    جوابش هم اگه خواستی تو تاپیک بذار - همچنین بنظرم اگه برات نمیصرفه بهتره عوضش کنی حالااز پارس یا از صبا یا با توجه مرکزت بری یه سرویس دهنده دیگه بازم هر جور خودت صلاح میدونی

تاريخ عضويت
    Apr 2016
    محل سكونت
    United State of Shahriar

پيش فرض

بنظرم با توجه به خبری که رئیس تنظیم مقررات گفته امسال اینترنت ثابت و همراه هیچ افزایش قیمتی ندارن یه شکایت به 195 بزن و بگو با توجه به این خبر آیا مجوزشو داشتن افزایش بدن
    جوابش هم اگه خواستی تو تاپیک بذار - همچنین بنظرم اگه برات نمیصرفه بهتره عوضش کنی حالااز پارس یا از صبا یا با توجه مرکزت بری یه سرویس دهنده دیگه بازم هر جور خودت صلاح میدونی
    صبا داشتم و مخابرات و های وب داشتم
    ولی پارس نداشتم

صبا خوب بود ولی اون تایم واقعا گرون فروش بود الان تعرفه هاش نمیدونم تو چ حدیه ولی هرچی هست ازین شاتل دیگه گرون تر نیست
    قطعی نداشت ولی پینگش به خوبی این شاتل نبود برای من پینگ و تک کانکشن مهمه چون استریم و بعضا سی کم استفاده میکنم پینگ پاین نیاز دارم با اپ تایم بالا

سرویسم 10 روز مونده به ته برج تموم میشه! خودشون زنگ میزنن برای تمدید میپرسم شاید جشنواره ای چیزی داشت نداشت شکایت رو میزنم صد در صد

پارس هم اون تایم سرعت بالاتر از 9 مگابیت نداشت مرکز رفیقم 16 مگ جشنواره خریده بود پشتیبانی هم زنگ زد عملا گفت مرکز پهنا بالاتر نداره!

های وب هم که افزایش داده پهناشو ولی خب پینگ بدی داره تک کانشکن افتضاح برای کسی خوبه که همش از اینترانت دانلود داره!

16. این کاربر از MMDFullHD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •