تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 749 از 1320 اولاول ... 2496496997397457467477487497507517527537597998491249 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,481 به 7,490 از 13197

نام تاپيک: 3G & 4G MCI / شرکت همراه اول

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

من گوشیم هواوی p8 هست .
    میزارم دانلود دانلود نمیکنه روی زمانبندی البته adm هست و pro نیست!
    علتش رو در کامنت قبلی گفتم ربطی به پرو بودن ندارد البته نسخه پرو هم میتونید از سایت‌ها دانلود کنید تبلیغات نداره. من قبلا که اندروید شش رسمی رو گوشیم بود این برنامه رو از تنظیمات گوشی بخش باتری اونجایی که زده battery optimization روی حالت not optimised گذاشتم و به این صورت زمان بندی کار میکرد. البته بعدا کاستوم رام زدم روی اون حتی با این تنظیمات هم کار نمیکنه حالا شما میتونی امتحانی بکنید. البته هواووی خودش ی بخش مدیریت باتری جداگانه از آندروید هم داره در اون بخش هم باید این برنامه رو از برنامه هایی که قراره در پس زمینه بسته بشن مستثنی کنید. به این صورت احتمالا کار خواهد کرد.

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

2. 2 کاربر از arsinn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

سلام دوستان ؛ بسته های شبانه سرعت اشون محدود میشه یا مثل بسته های نوترینو سرعت اشون بالاست؟

دوست عزیزی از سرعت شبانه اشون عکس گذاشتن ؛ اینطور که معلومه سرعت خیلی بالاست

اگر بسته دانلود شبانه فقط فعال کنم ؛ سرعت باز همین طوره یا باید با بسته شبانه یه بسته نوترینو هم فعال کنم؟
    Last edited by THE VAIPER; 29-05-2017 at 10:42.

4. این کاربر از THE VAIPER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه rahman0158's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

سلام دوستان ؛ بسته های شبانه سرعت اشون محدود میشه یا مثل بسته های نوترینو سرعت اشون بالاست؟

دوست عزیز از سرعت شبانه اشون عکس گذاشتن ؛ اینطور که معلومه سرعت خیلی بالاست

اگر بسته دانلود شبانه فقط فعال کنم ؛ سرعت باز همین طوره یا باید با بسته شبانه یه بسته نوترینو هم فعال کنم؟
    سلام دوست عزیز. سرعت من چه شب چه روز ثابته و بستگی به محل و ترافیک منطقه داره که چه سرعتی بگیرید . برای اینکه به فورجی وصل بشید در کنار بسته های نامحدود باید بسته آلفا + فعال کنید . در غیر اینصورت روی حالت 3g می مانید.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

6. این کاربر از rahman0158 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

امروز پهنای باند دکل ما رو باز 10 مگاهرتز گذاشتن روی 5 مگاهرتز ! در صورتی که درخواست داده بودم بزارن روی 20 مگاهرتز ! ممنون واقعا به فکر هستن ! ایرانسل دیگه وقتی کاری نمی کرد دیگه به ضرر کاربرها کاری انجام نمی داد!

آخر فروم باز Electronic-Arts's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

امروز پهنای باند دکل ما رو باز 10 مگاهرتز گذاشتن روی 5 مگاهرتز ! در صورتی که درخواست داده بودم بزارن روی 20 مگاهرتز ! ممنون واقعا به فکر هستن ! ایرانسل دیگه وقتی کاری نمی کرد دیگه به ضرر کاربرها کاری انجام نمی داد!
    از همون اول هم به خاطر درخواست شما نکرده بودند 10 مگاهرتز خودشون خواستن که گذاشتن حالا هم احتمالا همراه دزد دیده سودش کم شده زیاد مردم دانلود کردن دوباره کم کرده , واسه یک نفر نمیان پهنای باند رو تغییر بدن

9. 2 کاربر از Electronic-Arts بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

از همون اول هم به خاطر درخواست شما نکرده بودند 10 مگاهرتز خودشون خواستن که گذاشتن حالا هم احتمالا همراه دزد دیده سودش کم شده زیاد مردم دانلود کردن دوباره کم کرده , واسه یک نفر نمیان پهنای باند رو تغییر بدن
    اره متاسفانه خیلی دزدن ! امروز من با نت کار می کردم دقیقا 15 دقیقه نشد پهنای باند از 10 مگاهرتز شد 5 مگاهرتز ! ولی برای ارتقاش چند ماه میگن باید صبر کنید ( تازه صوری هیچ کاری نمی کنن )
    تو هر مملکتی که نظارت و بازرسی نباشه وضعیت از این بهتر نمیشه

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام
    من چطور میتونم شارژ بخرم که دقیقا خطم به اندازه هزار تومن شارژ بشه.
    الان با چند تا موبایل بانک امتحان کردم.مثلا میزنی خرید شارژ هزار تومنی.هزار تومن هم از حسابت کم میشه.ولی خط مثلا به اندازه 910 تومن شارژ میشه.
    من میخام مثلا از حسابم بیشتر برداره.ولی خطم دقیقا به اندازه هزار تومن شارژ بشه.
    چون اینطوری هزار تومن میدم و بسته دانلود شبانه میخرم.و بیست گیگ که تموم شد دیگه همراه اول دستش به جایی بند نیست که ازم اعتبار بدزده.
    ولی الان مجبورم دو تا شارژ هزار تومنی بخرم.که مجموعا خطم حدود 1800 تومن شارژ میشه.
    هزار تومنش رو اینترنت شبانه ناحمدود میخرم.
    ولی بیست گیگ که تموم میشه .خودکار شارژم رو میخوره و اون 800 تومن رو هم بالا میکشه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

سلام
    الان با چند تا موبایل بانک امتحان کردم.مثلا میزنی خرید شارژ هزار تومنی.هزار تومن هم از حسابت کم میشه.ولی خط مثلا به اندازه 910 تومن شارژ میشه.
    چون اینطوری هزار تومن میدم و بسته دانلود شبانه میخرم.و بیست گیگ که تموم شد دیگه همراه اول دستش به جایی بند نیست که ازم اعتبار بدزده.
    ولی الان مجبورم دو تا شارژ هزار تومنی بخرم.که مجموعا خطم حدود 1800 تومن شارژ میشه.
    ولی بیست گیگ که تموم میشه .خودکار شارژم رو میخوره و اون 800 تومن رو هم بالا میکشه
    اگه اشتباه نکنم 9 درصد مالیات داره
    یعنی هر هزار تومن 90 تومن مالیات

13. این کاربر از williampersian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام
    از فروشندگان شارژ
    یا انتقال خط به خط
    انتقال خط به خط بهتره

15. این کاربر از ALIRK بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

دیشب بسته ساعت 2 تا 7 صبح رو خریدم.
    صبح ساعت شیش و نیم که بیدار شدم و ریز مصرف رو با برنامه کنترل باند چک کردم دیدم که از ساعت 3 و نیم شب دیگه دانلود قطع شده.اعتبار سیم کارت هم کامل صفر شده.
    جالبه.ساعت شیش و نیم هم که بیدار شدم.ایکون h+ بالای گوشی بود ولی هیچ سند و ریسیوی نداشتم
    زنگ زدم پشتیبانی .میگه هیچ مشکلی نداشتیم/
    بهش میگم خب چرا شارژ پولی من صفر شده ؟من که خارج از این ساعات دیتا روشن نکردم و مکالمه هم نداشتم ؟میگه نمیدونم .
    بهش میگم پس چرا سند و رسیو من از ساعت 3و نیم قطع شده ؟میگه مشکلی نبوده!
    میگم ایا این بسته اقعا نامحدوده و محدودیت حجمی نداره ؟میگه نه نداره !!
    کلا هم دیشب حدود 19 گیگ دانلود کردم.اینم از اولین تجربه دانلود ما با شبانه همراه اول
    دوست عزیز لازم نیست همه گیز رو تجربه کنی اینجا بالای ۱۰چ بار بچه ها گفتن بسته یک روزه ۲ تا ۷ محدود به ۲۰ گیگ هست و بیشتر میره رو شارژت باز شما رفتی حتی تست هم نکردی گذاشتی تا اخر دانلود کنه
    شما هم ۲۰ گیگت تموم شده چون فقط دانبود نیست دانلود و اپلود رو حساب میکنند
    برای اینترنت نامحدود شبانه (یک روزه)
    بازم زنگ زدم پشتیبانی .هیچ جوره زیر بار نمیرند.میگند ما محدودیت حجمی نداریم.!!!!
    برام پرونده تشکیل دادن .تا ببینم چی میشه.
    تو سایت شکایت و بازرسی هم رفتم فرم شکایت پر کنم.ولی موقع ارسال ارور سرور داد!!!اصلا سایتش به هیچ جا وصل نیست

امروز این اس ام اس برای من اومد.

مشترک گرامی طی بررسی در سیستم هزینه ازاد لحاظ شده بابت اینترنت طرف دو روز کاری به خط شما عودت داده خواهد شد
    میخام دوباره ریسک کنم و بسته شبانه ناحمدود بخرم و بزار تا صبح دانلود کنه.
    امیدوارم بازم دچار مشکل نشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •