اگه سرعت دانلودتون اینطور که میگید قطعا ارزش داره برید
در مورد سرعت شبانه بگم که شبانه رایگان داره 3ساعت کلا رایگان 2.8گیگ میتونی شبی دانلود کنی
در مورد طرح برای دانلود شبانه هم بهترین راه فشفشه هست که با قیمت خیلی کم حجم میخری و به دانلود میپردازی
اگه سرعت دانلودتون اینطور که میگید قطعا ارزش داره برید
در مورد سرعت شبانه بگم که شبانه رایگان داره 3ساعت کلا رایگان 2.8گیگ میتونی شبی دانلود کنی
در مورد طرح برای دانلود شبانه هم بهترین راه فشفشه هست که با قیمت خیلی کم حجم میخری و به دانلود میپردازی
دوست عزیز سپاسگذارم برای جوابتان......مرکز قائم کرج هستم.........................................
Last edited by Milad4171; 24-07-2014 at 10:49. دليل: فونت نامناسب
سلام
من چند وقت پیش ثبت نام کردم که دیدم الان پنلش برام باز شده.سرویس فعلیم از مخابرات هست.باید نامه جمع آوری بگیرم یا بزارم حجم مخابراتم تموم بشه و سرویس های وب رو فعال کنم؟
شرکت نمایندگی گفت حجم مخابراتت که تموم شد تمدیدش نکن و از های وب استفاده کن
الانم میتونی نامه بدی از مخابرات جمع اوری کنی ولی به نفع خودته اول حجمو تموم کن بعد برو جمع اوری کن
من از نمایندگی پرسیدم گفتن احتیاجی به نامه جمع آوری نیست
بعد از تموم شدن حجمت از پنل های وب سرویست رو انتخاب و از های وب استفاده کن
میشه همچین چیزی؟
آره میشه خودشون کارهاش رو انجام میدن
یعنی چی تا مخابرات تخیله نکنه که نمیتونی از های وب وصل بشی
گفته احتیاج به نامه نداری لابود منظورش این بوده برو مخابرات بهشون بگو اوکی میکنن دیگه نامه نمیخواد
وگرنه تا مخابرا تخیله نکنه نمیشه که
قبلا که جای دیگه بودم می خواستم بیام های وب شرکت قبلی خیلی طولش داد برای تخلیه خط. من هم رفتم تو سایت مخابرات شکایت نوشتم بعد از مخابرات زنگ زدند بهم موضوع رو که گفتم گفت نیاز نیست که شرکتی که الان ازش سرویس دارید جمع آوری کنه شما از شرکت جدید سرویس بگیرید خودشون تجهیزات شون رو نصب می کنند روی خط تون.
حتما منظورش این بود که خود شرکت جدید جمع آوری کردن و این قضایا رو درست می کنه !
نمیدونم والا ولی منم مخابرات بودم تخیله کردم اونجا گفتن تخلیه شد ولی های وب تماس گرفت گفت نامه ت برگشت خورده فردا رفتم مخابرات گفت ما تخیله کردیم ولی چرا غ adsl همچنان فعال بود بعد مخابرات رفتم پیش رییس اینا گفتن چراغ adsl خاموش نمیشه زنگ بزن شرکت بهشون بگو نامرو بفرستن وصل میشه و وصل شد
فک کنم منظورشون اینه اگه اینجوری باشه خیلی عالیه هر جا خواستی بری![]()
آره برای من هم چراغ ADSL خاموش نشد اصلا ولی بعدش دیدم های وب وصل شده البته من زمانی اومدم که نوین نت بود.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)