تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: ايا موقعيت مكاني ازادي براي شما مناسب است

راي دهنده
8. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بله

6 75.00%
  • خير

2 25.00%
صفحه 749 از 870 اولاول ... 249649699739745746747748749750751752753759799849 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,481 به 7,490 از 8700

نام تاپيک: آرشیو / اخبار متفرقه و آرشیوی فوتبال داخلی

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

یعنی از این خل و دیوونه ها تو ایرانم داریم؟؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

تا مثل تو با ادب داريم هرچيزي پيدا ميشه .
    ضمنا ناجور بوي سوخت مياد.

داره خودمونی میشه SeaN | PauL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض دايي: نبايد دچار غرور شويم

فاتح بزرگ دربي 68 علي دايي بود كه با تدابير مؤثرش در نيمه دوم دربي، نقش مهمي در پيروزي قرمزها ايفا كرد. اين نتيجه بيشتر از همه به خود دايي چسبيد تا جايي كه وي عنوان كرد با پيروزي در اين بازي بعد از مدت‌ها در فوتبال به آرامش رسيد.

سرمربي پرسپوليس افزود: «پس از دربي توانستم براحتي بخوابم و مدت‌ها بود كه چنين آرامشي را تجربه نكرده بودم. اين پيروزي روحيه جديدي به بازيكنان داد. بسيار خوشحالم كه تمام مردم ايران از اين نتيجه راضي بودند.»

دايي كه بايد تيمش را براي بازي روز سه‌شنبه با ايران‌جوان بوشهر آماده كند، نگران اين است كه شاگردانش جام حذفي را با غرور آغاز كنند: «بازيكنان ما نبايد با پيروزي برابر استقلال در دربي مغرور شوند. ما اگر براي همين بازي با ايران‌جوان تلاش مضاعفي از خود نداشته باشيم، از جام حذفي كنار خواهيم رفت و اين مي‌تواند بزرگ‌ترين شكست ما در پيشبرد اهدافمان باشد.»

دايي گفت: «هدف ما صعود به ليگ قهرمانان آسياست و نيم نگاهي نيز به رتبه‌هاي بالاتر خواهيم داشت. از اين رو هيچ بازيكني حق ندارد احساس آرامش و كم‌كاري كند. ما اكنون در اول راه هستيم و بايد تلاش بيشتري انجام دهيم تا حريفانمان را مغلوب كنيم.»

کـاربـر بـاسـابـقـه sourena's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    اسرائیل - اورشلیــم

پيش فرض

سوخت كجا بود؟؟؟

سهميه بنديه باباجون

كسي سوخت گيرش نمياد

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

تا مثل تو با ادب داريم هرچيزي پيدا ميشه .
    ببخشید میتونم بپرسم یه تیکه پارچه که یه امضا روش باشه ، چه ارزش مادی و معنوی داره؟؟
    به خاطر گل روی شما نمی گم دیوونه ، میگم crazy !
    خوبه؟؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    یک گوشه از خاک ...

پيش فرض

اینا حالشون خوش نیست !!!

حالا اگر بازوبند علیرضا منصوریان بود یک چیزی !!! اما نه بازوبند این کریم ... !!!

آخر فروم باز بی باک بی بال's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    جهنم

پيش فرض

از استقلالی عزیز می خواهم که به حریف توهین نکنند
    من اگه بازو بند مجید ی بود تا حد توانم سعی برای خریدش می کردم
    ولی عشق است استقلال

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

اینا حالشون خوش نیست !!!

حالا اگر بازوبند علیرضا منصوریان بود یک چیزی !!! اما نه بازوبند این کریم ... !!!
    اگه بازوبند ایشون بود که بنده یه واژه غیرقابل کاربرد به کار میبردم!!
    منصوریان باید یه پولی هم بده و التماس کنه تا بازوبند رو ازش بردارن ، اینطوری:

آخر فروم باز sasan816's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Malaga

پيش فرض عزيزي: به فوتبال كثيف در ايران اعتقاد كامل دارم

مربي فوتبال ايران با تاكيد بر وجود زد و بند و رابطه بازي در فوتبال كشورمان گفت: به فوتبال كثيف در ايران اعتقاد كامل دارم.
    خداداد عزيزي در خصوص اظهارات برخي از اهالي فوتبال مبني بر كثيف بودن فوتبال كشور گفت: صد درصد فوتبال كثيفي داريم وهمچنين موضوعي را تائيد مي‌كنم،‌ فوتبال غيرسالم و كثيف به چند بخش تقسيم مي‌شود وجود زد و بند، تباني و بسياري مسائل ديگر همگي عواملي هستند كه در فوتبال كثيف نقش دارند و البته در ايران شاهد آن هستيم
    وي افزود: يكسري اقدامات ناپسند و حاشيه‌اي در مجموعه‌اي به نام فوتبال كثيف قرار مي‌گيرند كه از جمله آنها مي‌توان به تباني تيم‌ها و زد و بندهاي موجود اشاره كرد.
    وي با اشاره به اوضاع كنوني فوتبال كشورمان گفت: از قديم مي‌گفتند هر كه بامش بيش، برفش بيشتر، اما متاسفانه در مورد فوتبال ايران بايد گفت«هر كه رابطه و زد و بندش بيش، موفقيتش بيشتر».
    مربي فوتبال كشورمان در ادامه در رابطه با حضور خود در كلاس مربي‌گري A آسيا گفت: به هر حال ما كار مربي‌گري خود را آغاز كرده‌ايم و تلاش مي‌كنيم اقدامات لازم را براي پيشبرد كارهاي خود در اين ارتباط انجام دهيم.
    وي افزود:‌ چند روزي است درگير اين كلاس هستيم تا با اتمام آن اگر پيشنهاد خاصي براي مربي‌گري داشتم آن را بررسي كنم. ضمن اينكه ساعات بسيار خوبي را در كلاس‌هاي مربي‌گري سپري مي‌كنيم.
    وي با اشاره به ديدار دربي استقلال و پرسپوليس گفت: به نظر من حداقل نيمي از هواداران، برخلاف يكي دو سال اخير راضي از استاديوم ازادي خارج شدند و از اين اتفاق خوشحال شدم.
    وي در خصوص ادعاي دايي كه گفته است در پرسپوليس مديريت باشگاه از او حمايت مي‌كند اما در تيم ملي اين‌طور نبود گفت: حتما همين‌طور بود خود علي دايي در اين قضيه با كسي تعارف ندارد مطمئنا در حال حاضر آقاي كاشاني به عنوان سرپرست پرسپوليس حمايت‌هاي لازم را از او انجام مي‌دهد.
    عزيزي همچنين در رابطه با بازگشت مهدي مهدوي‌كيا به فوتبال كشورمان گفت: وقتي بازيكني چندين سال خارج از ايران بازي مي‌كند، آزروي بازگشت به فوتبال كشورش را خواهد داشت و دنبال فراهم كردن شرايطي است كه به ليگ كشورش برگردد. در اين بين مهدوي‌كيا هم بر اساس همين قاعده تصميم گرفت كه در يكي از تيم‌هاي ليگ برتري ايران بازي كند.
    وي با اشاره به اخراج او در اولين حضورش پس از 11 سال دوري از فوتبال ايران اظهار داشت: مي‌گويند مهدوي‌كيا به داور فحاشي كرده است،‌ اما با خصوصيات اخلاقي كه از او سراغ دارم بعيد است كاري كرده باشد كه باعث اخراجش شود.
    عزيزي ضمن رد خبر حضورش در تيم استيل آذين گفت: اين درست كه من رابطه خوبي با سردار آجرلو مديرعامل اين باشگاه دارم اما هيچ‌گاه در مورد مربيگري در اين تيم صحبتي با هم نكرده‌اند.
    مربي سابق تيم استقلال اهواز درخصوص حضور محمد احمدزاده در اين تيم نيز گفت: من در اين ارتباط اطلاع دقيقي ندارم اما با توجه به اينكه در شروع فصل مقطعي را در كنار اين تيم بودم يكسري خطرات با آنها دارم، اميدوارم اين تيم در 8 مسابقه آينده نتايج لازم را كسب و در ليگ برتر بماند.
    عزيزي در ادامه درخصوص پرداخت طلب خود از باشگاه پيام گفت: اصلا نمي‌دانم در فدراسيون فوتبال چه خبر است. هر بار كه به موعد دريافت طلبمان نزديك مي‌شويم با يك ترفندي مهلت پرداخت طلم به تعويق مي افتد. جالب است كه در حكم اوليه كميته انضباطي، باشگاه پيام تعليق شد، اما بعد از آن مهلت يك‌ماه به آنها دادند و پس از آن هربار اين مهلت را تمديد مي كنند. گويا هيچ‌كس به فكر ما نيست.
    وي ادامه داد: آخرين باري هم كه براي مشخص شدن وضعيتمان به آقاي عزيزالله محمدي رئيس سازمان ليگ برتر مراجعه كرديم او در جواب به من گفت كه آقاي سعيدلو به عنوان رئيس سازمان تربيت بدني اعلام كرده 20 روز ديگر به باشگاه پيام مهلت دهند تا شايد مطالبات ما را پرداخت كنند. دائما زمان پرداخت پول ما را به عقب مي‌اندازند.
    وي با اشاره به اوضاع كنوني فوتبال كشورمان گفت: از قديم مي‌گفتند هر كه بامش بيش، برفش بيشتر، اما متاسفانه در مورد فوتبال ايران بايد گفت«هر كه رابطه و زد و بندش بيش، موفقيتش بيشتر».
    بازيكن سابق تيم ملي كشورمان درخصوص گلزني كريم باقري هافبك با سابقه تيم پرسپوليس در ديدار برابر استقلال تهران گفت: اين بدبختي فوتبال ماست كه بايد بازيكناني مانند باقري و مجيدي با اين سن و سال ستاره هاي آن باشند. اين نشان از دنده عقب رفتن و فوتبال ما بوده و اثبات مي كند اوضاع خوبي را سپري نمي كنيم.
    وي ادامه داد: با اين وضعيت شايد من و دايي هم برنامه‌ريزي كنيم و به تيم ملي برگرديم!، وقتي كريم باقري كه هم سن و سال ماست، مي‌تواند بازي كند چرا ما نتوانيم، ضمن اينكه بازي در پست ما راحت‌تر ازباقري است، البته شايد هم قطبي ما را هم به تيم ملي دعوت كرد!.

منبع:هورا اسپرت

آخر فروم باز sasan816's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Malaga

پيش فرض اردوی تدارکاتی تیم ملی امید در ترکیه

کمیته جوانان از برگزاری اردوی تدارکاتی تیم ملی امید در ترکیه خبر داد.
    محمد صالح خلیل آزاد از برق شیراز، محمد مظاهری از استقلال اهواز، داود نوشی صوفیانی از راه آهن، رسول کر از شموشک ، سید رضا طلبه از سپاهان نوین، شجاع خلیل آزاد از مس رفسنجان، علی زینالی از سایپا، سروش رفیعی و سید ایمان موسوی از مقاومت سپاسی، مهدی دغاغله و امیر شرفی از استقلال اهواز، شهریار شیروند از سپاهان، بختیار رحمانی از فولاد خوزستان، سیامک کوروشی از کاوه تهران، رضا رحمتی از استیل آذین، مصطفی اسلامی از سایپا، هادی سهرابی از داماش گیلان، میلاد نصرتی از داماش درود، سید رضا امیری از سایپا، آرش افشین از فولاد خوزستان، امید ابوالحسنی از پاس همدان، مسعود ابراهیم زاده و حسن ابهری از تراکتورسازی، کمال کامیابی نیا از راه آهن، سامان آقا زمانی و حمید رضا علی عسگری از پرسپولیس تهران، میثم تقیان از استیل آذین، علی مرزبان از سپاهان نوین، کریم انصاری فرد از سایپا، احسان حاج صفی از سپاهان اصفهان و رضا حقیقی شاندیز از فار س نفراتی هستند که از 21/11/88 الی 28/11/88 در آنتالیا ترکیه تمرینات خود را زیر نظر غلامحسین پیروانی پیگیری می کنند.

منبع :هورا اسپرت

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •