امید جان شوخی کردم جدی نگیریا
یک راه دیکه هم به ذدهنم میسه بریم ماشین حاوی مدیر عاملو با RPG بزنیم
ولی خدایییش داشتم تو تاپیک سایر شهر ها گشت میزدم به جز قم هیچ جا به دزدی اینا نبودن!
امید جان شوخی کردم جدی نگیریا
یک راه دیکه هم به ذدهنم میسه بریم ماشین حاوی مدیر عاملو با RPG بزنیم
ولی خدایییش داشتم تو تاپیک سایر شهر ها گشت میزدم به جز قم هیچ جا به دزدی اینا نبودن!
سایت گلد نت کی درست میشه؟
من که این هفته ایی که بیاد رو هم مهلت میدم به مخابرات ( همون طور که م.ج گفـتـــ که اوضاع درست میشه )
اگر هم درست نشد یکــ وکیل حقوقی سراغ دارم ( قبلا هم باهاش صحبت کردم راجع این قضیه و گفته خیلی راحت میشه حقمون رو ازشون گرفت ) و میرم از مخابرات شکایت میکنم .
تمام مدارک و ضررهایی هم که بهم زدند رو دارم . ( این شرکت کوفتی مخابرات هر چقدر هم که کله گنده باشه ولی راحت میشه شاخ هاشو شکست )
فوقش کارم اینجا باز هم نتیجه نداد میرم تهران . اونجا دیگه وقتی برگردم با نامه ی اخراج خیلی ها برمیگردم .
خلاصه مخابرات خودم شخصا یه هفته به مهلت میدم . حواست رو جمع کن .
حالا ببین کی گفتم .
تایید میشه
سامانه کلا مصرف رو 30-20% بیشتر نشون میده
البته فکر کنم به خاطر اینه که آپلود ها رو جداگانه حساب نمیکنه
آپلود رو 0 نشون میده دانلود رو بالاتر
Last edited by Reza31001; 23-11-2013 at 08:50.
دیشب تا صب فقط 500 مگ گرفته. ساعت 2:20 قطع شده بدون وصل مجدد در صورتی که تنظیماتم همیشه روی حداکثر شماره گیری مجدده. مال شماها چطور بوده؟
من سایت های دانشگاه فردوسی و آزاد برام باز نمیشد و با چیز- شکن باز میشد مشکل از منظقممون بود و 2020 هم ماشالا خیلی اپراتوراشون حالیشونه و علمشون زیاده نتیجه نگرفتیم منم که هر موقع زنگ میزنم اونجا حسابی دعوام میشه باهاشون خودم رفتم مخابرات منطقه و مشکل از منطقممون بود ولی هنوز سایت 2020 و 2030 گلدنت باز نمیشه از روی تلفن گویاش حجم باقی ماندمو میفهمم
جالبه مخابرات منظقممون و خود 2020 از این مشکل خبر نداشتن من رفتم به یارو گفتم
Last edited by EXTREME; 22-11-2013 at 21:56.
بابا اینا اینقدر گاون که خدا میدونه نمیتونن یک سامانه درست حسابی بزارن البته احتمال میدم که نمیخام سامانه سروسامون بگیره!
من که هر چند وقت یه بار اینجا سر میزنم به این امید که شاید خبر خوشی بشنویم ، ولی انگار ملک جعفرخان اینجارو زیاد جدی نگرفته.
باید بهش یه اولتیماتوم داد![]()
این سامانه 2020 ظاهرن درست شده خوشبختانه حجمه من درسته.سرعته وبگردیم خیلی خوب شده.![]()
والا واسه ما که هنوز باز نمیشه چه با 2020 چه با 2030 (DNS رو هم خیلی وقته عوض کردم...)
کلا ping هم که بهش میزنم(چه به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چه به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) جواب برنمی گرده!!(تا دیشب پینگ میزدم reply میداد،ولی با اون IP که میداد هم سایت باز نمیشد...امشب پینگ میکنم،replay نمیده واسه من و کلا میگه هاست یافت نشد!)
ولی سرعت وبگردی همونطور که گفتید بهتر شده...
Last edited by Milad_Sky; 23-11-2013 at 00:06.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)