تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 749 از 973 اولاول ... 249649699739745746747748749750751752753759799849 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,481 به 7,490 از 9724

نام تاپيک: Grand Theft Auto IV

پروفشنال Hamed-Beckham's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    UnDeRGrOuND

پيش فرض

با سلام !
    ممنون میشم یکی به من بگه چطور می تونم با دسته ی شوکدار بازی کنم ؟
    هر چه قدر میزنم نمی شه !
    تنظیماتی چیزی داره ؟

پروفشنال sima_6600's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

راستی دوست عزیز مشخصات 360 اشتباه گفتی سی پی یوش زئون است

CPU : 3.2 GHz PowerPC Tri-Core Xenon
    Graphics : 500 MHz ATI Xenos
    256 or 512 MB memory cardsاین درسته من هم تاید میکنم.در ضمن گرافیک Xbox از گرافیک Ps3 بالاتره.این مطلب رو می توانی توی Game Spot به خوبی ببینی.
    در مورد سیستم Recommended باید بگم اون ها دروغ نمیگن یا من و تو ببین اگر دقت کرده باشی این سیستم که گفته برای High End بازی کردن نیست برای رون بازی کردنه.برای High End باید 2 برابر سیستم Recommended باشه.در ضمن این بازی به طور کلی مشکل داره او از وضعیت سایه هاش که فقط مشکل رو من داخل ATI ها دیدم به دلیل پورت شدن بازی بود.و درست شدنی هم نیست.پس هر چقدر پچ بدن بیرون فایده نداره من با سیستم خودم راحت و رون بازی میکنم با 50 فیریم.ولی باز مشکل سیاه هامنو کلافه میکنه.

پروفشنال davidjoker's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    جایی که فقط دو نفر هست...

پيش فرض

الو سلام

میگم هر چند وقت یه بار میل میاد که نسخه جدیدش شهر چینیا و اون موتور سواره و ... ایناش هم اومده

اینا رو چجوری میشه تهیه کرد ؟ و بعد از اون اینا روی کامپیور نصب میشن یا برای ایکس باکس عرضه میشن

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Wait wut

پيش فرض

iیچ کدوم برای کامپیوتر نیست

ضمنا اسم دارن

5. این کاربر از HoJJaT_007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

بچه ها چطور می تونم random character ها رو پیدا کنم لینک عکس هایی که تو صفه اول هست خرابه
    ممنون

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

با سلام !
    ممنون میشم یکی به من بگه چطور می تونم با دسته ی شوکدار بازی کنم ؟
    هر چه قدر میزنم نمی شه !
    تنظیماتی چیزی داره ؟
    نه رفيق تنها گيم پدي كه براي بازي جواب ميده گيم پد هاي طرح 360 هست من FGP-660 فراسو رو دارم براش يك devdata هم تهيه كردم توي مسير C:\WINDOWS فايلي به نام xbox360cmenu.ini هست البته اگه نيست دستي يكي درست كن و اين رو داخلش كپي كن و سيو كن

[PAD1]
    Left Analog X=1
    Left Analog Y=-2
    Right Analog X=6
    Right Analog Y=-3
    D-pad POV=1
    A=1
    B=2
    X=3
    Y=4
    Left Shoulder=7
    Right Shoulder=8
    Back=11
    Start=12
    Left Thumb=9
    Right Thumb=10
    Left Trigger=5
    Right Trigger=6
    4 تا فايل dll توي پوشه system32 بايد باشه كه اونها رو هم مي توني توي پست اول تاپيك مشكلات اجراي gta iv گير بياري. بعدش خيلي راحت مي توني با دسته بازي كني ولي به نظر خودم كيبورد بهتره

پروفشنال arash2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    Abayland

پيش فرض

با سلام من تو این بازی گیر کردم
    تو مرحله ای که تلفن زنگ میخوره و یه علامت سوال تو نقشه اضافه میشه میرم اونجا بهم میگه برم کنار بندر ( یه جایی که دور برش پره از دوربین های به زمین چسبیده ... ) اونجا یه اس ام اس ناشناس میاد که یه شماره توشه و 2 گزنیه تماس داره با اون شماره یا با فریند (دوست ) با ناشناس کلی صحبت میکنه بعد بازم میمونم چیکار کنم بعد یهو نوشته قرمز میاد میگه باختی ...

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

تو مرحله ای که تلفن زنگ میخوره و یه علامت سوال تو نقشه اضافه میشه میرم اونجا بهم میگه برم کنار بندر ( یه جایی که دور برش پره از دوربین های به زمین چسبیده ... ) اونجا یه اس ام اس ناشناس میاد که یه شماره توشه و 2 گزنیه تماس داره با اون شماره یا با فریند (دوست ) با ناشناس کلی صحبت میکنه بعد بازم میمونم چیکار کنم بعد یهو نوشته قرمز میاد میگه باختی ...
    به شماره زنگ ميزني و سعي مي كني ببيني اون پايين كي گوشيش رو اون لحظه كه تو زنگ مي زني جواب ميده البته انصافا تشخيصش سخته از اون دوربين ها هم مي توني استفاده كني سعي كن دوباره بهش زنگ بزني و اگه به كسي شك بردي با ديدن اينكه داره دوباره به تلفن جواب ميده سوژه همون باشه بعد بدون اينكه زياد بهش نزديك بشي بايد قبل اينكه فرار كنه ترور كنيش نسبتا مرحله سختي هست وقت من رو هم زياد گرفت اونجا

10. این کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

krauser درست میگن . برای من کار با اون دوربینا سخت بود اسون ترین راه اینه که از اون پله ها بری پایین یه نیمکت سمت چپ پایین هست یه یارو که لباسش سیاه هست و کناره هاش زرده اونجا هست بعد به اون شماره ناشناس زنگ بزن میبینی بعد از مدتی هرچی تو تلفن میشنوی یکی داره میگه به سمت صدا برو و کاملا بهش نزدیک شو حالا میزنه فرار بکشش و اون چیزی رو که داره کش برو این راهو مرحله رو سه بار همینطوری رفتم !

12. این کاربر از mohammadrezams بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال arash2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    Abayland

پيش فرض

ممنون از دو دوست عزیز دقیقا همینجا گیرم بود
    حالا یه سوال دیگه آیا این بازی رو میشه 2 نفره بازی کرد 2 تا کیس رو با هم بصورت لان بازی کنم همدیگه رو بکشیم و از این جور حرف ها

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •