با سلام !
ممنون میشم یکی به من بگه چطور می تونم با دسته ی شوکدار بازی کنم ؟
هر چه قدر میزنم نمی شه !
تنظیماتی چیزی داره ؟
با سلام !
ممنون میشم یکی به من بگه چطور می تونم با دسته ی شوکدار بازی کنم ؟
هر چه قدر میزنم نمی شه !
تنظیماتی چیزی داره ؟
راستی دوست عزیز مشخصات 360 اشتباه گفتی سی پی یوش زئون است
CPU : 3.2 GHz PowerPC Tri-Core Xenon
Graphics : 500 MHz ATI Xenos
256 or 512 MB memory cardsاین درسته من هم تاید میکنم.در ضمن گرافیک Xbox از گرافیک Ps3 بالاتره.این مطلب رو می توانی توی Game Spot به خوبی ببینی.
در مورد سیستم Recommended باید بگم اون ها دروغ نمیگن یا من و تو ببین اگر دقت کرده باشی این سیستم که گفته برای High End بازی کردن نیست برای رون بازی کردنه.برای High End باید 2 برابر سیستم Recommended باشه.در ضمن این بازی به طور کلی مشکل داره او از وضعیت سایه هاش که فقط مشکل رو من داخل ATI ها دیدم به دلیل پورت شدن بازی بود.و درست شدنی هم نیست.پس هر چقدر پچ بدن بیرون فایده نداره من با سیستم خودم راحت و رون بازی میکنم با 50 فیریم.ولی باز مشکل سیاه هامنو کلافه میکنه.
الو سلام
میگم هر چند وقت یه بار میل میاد که نسخه جدیدش شهر چینیا و اون موتور سواره و ... ایناش هم اومده
اینا رو چجوری میشه تهیه کرد ؟ و بعد از اون اینا روی کامپیور نصب میشن یا برای ایکس باکس عرضه میشن
iیچ کدوم برای کامپیوتر نیست
ضمنا اسم دارن
بچه ها چطور می تونم random character ها رو پیدا کنم لینک عکس هایی که تو صفه اول هست خرابه
ممنون![]()
نه رفيق تنها گيم پدي كه براي بازي جواب ميده گيم پد هاي طرح 360 هست من FGP-660 فراسو رو دارم براش يك devdata هم تهيه كردم توي مسير C:\WINDOWS فايلي به نام xbox360cmenu.ini هست البته اگه نيست دستي يكي درست كن و اين رو داخلش كپي كن و سيو كن
4 تا فايل dll توي پوشه system32 بايد باشه كه اونها رو هم مي توني توي پست اول تاپيك مشكلات اجراي gta iv گير بياري. بعدش خيلي راحت مي توني با دسته بازي كني ولي به نظر خودم كيبورد بهتره[PAD1]
Left Analog X=1
Left Analog Y=-2
Right Analog X=6
Right Analog Y=-3
D-pad POV=1
A=1
B=2
X=3
Y=4
Left Shoulder=7
Right Shoulder=8
Back=11
Start=12
Left Thumb=9
Right Thumb=10
Left Trigger=5
Right Trigger=6
با سلام من تو این بازی گیر کردم
تو مرحله ای که تلفن زنگ میخوره و یه علامت سوال تو نقشه اضافه میشه میرم اونجا بهم میگه برم کنار بندر ( یه جایی که دور برش پره از دوربین های به زمین چسبیده ... ) اونجا یه اس ام اس ناشناس میاد که یه شماره توشه و 2 گزنیه تماس داره با اون شماره یا با فریند (دوست ) با ناشناس کلی صحبت میکنه بعد بازم میمونم چیکار کنم بعد یهو نوشته قرمز میاد میگه باختی ...
به شماره زنگ ميزني و سعي مي كني ببيني اون پايين كي گوشيش رو اون لحظه كه تو زنگ مي زني جواب ميده البته انصافا تشخيصش سخته از اون دوربين ها هم مي توني استفاده كني سعي كن دوباره بهش زنگ بزني و اگه به كسي شك بردي با ديدن اينكه داره دوباره به تلفن جواب ميده سوژه همون باشه بعد بدون اينكه زياد بهش نزديك بشي بايد قبل اينكه فرار كنه ترور كنيش نسبتا مرحله سختي هست وقت من رو هم زياد گرفت اونجا
krauser درست میگن . برای من کار با اون دوربینا سخت بود اسون ترین راه اینه که از اون پله ها بری پایین یه نیمکت سمت چپ پایین هست یه یارو که لباسش سیاه هست و کناره هاش زرده اونجا هست بعد به اون شماره ناشناس زنگ بزن میبینی بعد از مدتی هرچی تو تلفن میشنوی یکی داره میگه به سمت صدا برو و کاملا بهش نزدیک شو حالا میزنه فرار بکشش و اون چیزی رو که داره کش برو این راهو مرحله رو سه بار همینطوری رفتم !
ممنون از دو دوست عزیز دقیقا همینجا گیرم بود
حالا یه سوال دیگه آیا این بازی رو میشه 2 نفره بازی کرد 2 تا کیس رو با هم بصورت لان بازی کنم همدیگه رو بکشیم و از این جور حرف ها
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)