چه جوری اسبشو آورده اینجا؟؟؟؟
![]()
کار زیاد سختی نیست !!!! با فتوشاپ![]()
بابا چیزی هست مارو در جریان بزارین ...
![]()
نظرتون چیه؟؟؟
Get a baby girl 59% Give your wife 5 or more flowers and keep giving 5 flowers everyday
till the date of birth then that's all.
How To Get A Visit From The Harvest Goddess 68% Buy two chickens, then make them lay eggs. Once they lay eggs, take one of the eggs up to the stream to the opposite of the Hot Spring. Continue this for a year or so then the Harvest Goddess will eventually appear after you give her your offering. She will grant you three wishes, choose these carefully since this is a one time use so it can not be used in the same game
در مورد شک نکن که الکیهچون اصلا بچت در حدی بزرگ نمیشه که بفهمی دختره یا پسر ......
نه این واسه وقتیه که تو این سه سال که بهت فرصت دادن نتونسته باشی خوب بازی رو تموم کنی یه جوریی یعنی باختی و نمیتونی ادامه بازیو بری مثلا اگه ازدواج نکرده باشی و یا تعداد حیونات کم باشن الهه اصلا ندیده باشی و خونت کامل نباشه و....... ولی کلا کمتر کسی این دمو رو دید چون همه برنده میشنندی ا;7607826]چه جالب
[/QUOTE]
اینم دمویی که قبل از مسابقه رقص که فک کنم تو بهاره یه روز قبلش دختری که دوسش داری میاد پیشتو میگه میشه باهاش تمرین کنی و خلاصه واست میرقصه![]()
اینم دمویی که قبل از مسابقه رقص که فک کنم تو بهاره یه روز قبلش دختری که دوسش داری میاد پیشتو میگه میشه باهاش تمرین کنی و خلاصه واست میرقصه[/QUOTE]
سلام بچه ها
ببینین بچه ها جون من هر دومویی که می بینین بزارین تا بتونیم به هم کمک کنیم دم همگی گرم که دارین فرومو سر و سامون می دین (از جمله خودم با اون کارای مسخرم اون قبل تنوع ایجاد کردم خدایی فروم از خشکی در اومد)
ولی دمتون گرم ازین کارا بکنین تا فروم دوباره مثه قبل یه فروم بزرگ هاروست مونی شه
از کارای صفحات قبلم شرمنده(نا خواسته از هیجان بود
)
کارت درسته آقا ارش دمت گرم
رندی جان پیش ما بیا
آقا ارش سر به ما بزن
ما هم باسه خودمون کسی هستیم(======)
خاک پاتونیم به مولا
امیر داش به ما سر بزن...
چاکر آقا پویا هم هستیم
دم همه گی گرم....
دارم رو یک راهنمای کامله کامل کار می کنم به همین زودی زود میزارم![]()
ببینید تا جایی که من می دونم و گرفتم اینهنوشته شده توسط Harvest_moon_majid [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گرفتن 10 توت قدرتی 10 % (البته اینو تو سونی 1 درصد داده و میشه تا 12 تا توت فرنگی قدرتی گرفت که میشه 12%)
خرید 20 تا گاو و گوسفند 20%
خرید 10 تا مرغ 10%
کامل کردن قلب اسب 10%
کامل کردن قلب سگ 10%
کامل کردن قلب زن 10%
کامل کردن قلب بچه 10%
100 کردن خانه 10%
پختن 64 نوع غذا 8%
-------------------------------------
جمعش میشه 100% (((( اما همانطور که گفتم اولا تو ورژنی که من تو کامپیوتر بازی می کردم برای توت قدرتی درصد نمی داد که اینطوری میشه 88% که الانم یه سیو دارم که 88% شده و تو پاییز سال سومه ولی دیگه حوصله بازی کردنش رو ندارم ))))
* البته با حساب و کتابی که کردم و خودمم می دونم دیدن دموها درصدی به بازی اضافه نمی کنه پس اوناییکه می گن باید بازی 100% بشه تا بریم شهر این ربطی به دمو ها و وسایل مخفی نداره
در ضمن اوناییکه می گن بازی از 88% بالاتر نمیره با شما موافقم چون حداقل این ورژنی که من دارم بازی می کنم با ندادن درصد برای توت قدرتی نمی زاره درصد بازی بیشتر از این بشه چون 12% مال توت قدرتیه
Last edited by kasrasimon; 28-04-2013 at 18:21.
آهان
قربون آدم چیز فهم
دمت گرم داداش خیلیییییییی آقایی![]()
آفرین زدی تو خال.
من معمولا با کنسول بازی می کنم ولی راست می گی با کامپیوتر زیاد درصدا بالا نمی ره معمولا سال دوم درصدم 90 در صد می شد ولی با کامپیوتر هر چی بازی کردم بالا نرفت از88 درصد که
نرفت:(
دیدن دمو ها خیلی مهمه داداش!!!!!!
ولی حرف شمام متین باید آیتمارو ولی بگیری.
ممنون ازینکه کامل کردی راهنماییمو
thank you
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)