تو اخبار اعلام کرد کسایی که خودشون رو معرفی کنن فکر کنم تا برج 3 سال دیگه 3 ماه سنواتشون بخشیده میشه؟![]()
تو اخبار اعلام کرد کسایی که خودشون رو معرفی کنن فکر کنم تا برج 3 سال دیگه 3 ماه سنواتشون بخشیده میشه؟![]()
با سلام
پایه خدمتی 1/6/90 هستم. سه ماه سنواتیم بخشیده شد. اما بعد از آموزش 6 روز با تأخیر خودمو به یگان معرفی کرد.میگن بالای 5 روز نهست 3سنواتی بخشیده نمیشه. آیا این درسته؟ تو رو خدا جواب بدید.
دوستان جواب سوال من چی شد؟
سلام
بچه ها امروز بعد از یک هفته دویدن تونستم همه ی کارها رو انجام بدم
حساب بانکی رو هم بالاخره تونستم باز کنم. بعدش مدارک رو بردم پلیس +10 یارو گفت باید بری گروه خونیت رو بگیری و بیاری.
رفتم یه درمانگاه پیدا کردم گروه خونی رو گرفتم و سریع بردم پیشش گفت امروز نمیرسم برو فردا صبح بیار. بهش گفتم جون هرکی دوست داری علافم نکن کارم رو راه بنداز گفت پس مدارکت رو بزار خودم انجام میدم بعدا زنگ میزنم بیا رسید بگیر.
بچه ها اشکالی نداره همه ی مدارکم رو گذاشتم اونجا و رسید نداد بهم؟
حالا تقریبا 10 روز طول میکشه برگ سبز اول بیاد دم خونه درسته؟
از کی میتونم برم دنبال کار های ادامه تحصیلم؟ رسید رو که از پلیس+10 گرفتم میتونم برم دنبالش یا برگ سبز اومد باید برم یا باید اعزام بشم بعد اقدام کنم برای ادامه تحصیل؟
بچه ها واقعا از همتون ممنونم
تو این مدت خیلی بهم کمک کردید و خیلی چیز ها ازتون یاد گرفتم.
امیدوارم هرجا هستید موفق و شاد باشید
ممنون از همگی
دوستان من اگه برم سربازي شهر خودم بيفتم بعد از ظهرا ميتونم بيام خونه تا صبح روز بعد؟
اگه لیسانس باشی بله؟اونم ارتش چو ارتش اینجوری بود لیسانس به بالا 7 حضور 1:30 خروج.
اگه سرباز صفر یا سرجوخه باشی عمراچون هم با ید نگهبانی بدی هم اشخوری
پس خدمت تو فکر خونه ناش تو فکر این باش که زود بری و تموم کنی راحت بشی.
من شهر خودم بودم 6 ماه اولش که نگهبانی زیاد بود شاید هفته ای 1 بار یا اگه حال بدن حسای هفته ای 2 بار.
اما از وقتی که منشی شدم دیگه دست خودم ود کی رم خونه و کی نرم.
بی ادبیه ببخشید ولی از ساعت 7 تا 3:30 بعد از ظهر زور بالا سرم ود ک و ن م پ ا ر ه میشد.جنگ اعصاب فقط داشتم با این خدمت.
خدایا شکرت راحت شدیم![]()
برای لیسانس ها هم 20 روزه ؟ یا دوماه ؟؟؟؟؟؟
منظورش مرخصی بود ، نه کل دوره
مدت دوره کد هم مثل آموزش اولیه 2 ماه هست برای همه
سلام
بچه ها یه اتفاق عجیب برام افتاده امروز
صبح از پلیس +10 زنگ زدن گفتن بیا رسیدت رو بگیر
رفتم اونجا کا رهاشو کردم 8 هزار تومن هم ازم گرفتن.
بعدش یارو کپی مدارک رو برداشت و اصلشون رو بهم داد و گفت برو فردا بیا برگ سبزت رو بگیر
19 اسفند اعزامی !!!!!!؟؟؟؟
گفتم فردا بیام برگ سبز رو بگیرم 19 اسفند اعزامم ؟ گفت اره !!!!! گفتم مگه 10 /15 روز طول نمیکشه برگ سبز بیاد گفت نه......
بچه ها خیلی نگران شدم .مگه میشه همچین چیزی؟
بعدشم گفت از خدات باشه قبل عید بیفتی چون امکان داره از 91 بشه 24 ماه.
من الان پست کردم اگر بعد عید بیفتم مگه با قانون الان حساب نمیشه؟
خواهشا رود تر راهنمائی کنید خیلی استرس گرفتم
Last edited by my.lejend; 26-02-2012 at 11:52.
اساتید اگه میشه جواب منم بدین...
من 53 روز از دوره اموزشی رو گذروندم(نیروی زمینی ارتش) و به خاطر قبولی دانشگاه قبل از اینکه دوره 56 روز تموم بشه تسویه کردم و برگشتم.حالا درسم تموم شده(قبلا فوق دیپلم بودم و الان لیسانس) و میخوام دوباره دفترچه پست کنم،2 تا سوال داشتم:
1-من تجدید دوره اموزشی میشم؟؟؟
2-من همون جای قبلی میافتم و یا جای دیگه اما باز هم ارتش؟![]()
هم اکنون 9 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 9 مهمان)