آره بابا ، اگه این بکس ایرنی نبودن که دیگه لول میشد یه چیز مزخرف.باز دم این بکس ایرانی گرم...
آره این LEONA کارش فقط STUN دیگه...
خوب بازی کردیم امروز...![]()
آره بابا ، اگه این بکس ایرنی نبودن که دیگه لول میشد یه چیز مزخرف.باز دم این بکس ایرانی گرم...
آره این LEONA کارش فقط STUN دیگه...
خوب بازی کردیم امروز...![]()
Support نکته جالبش اینه فقط خود آدم میفهمه چه نقش مهمی داره ! وقتی مثلا تیمو با یه Ward کاشتن درست نجات میدی فقط خودتی که میفهمی به خاطر اونه که همه زندن هنوز ! یارای آدم حالیشون نیست !خدایی فقط باید با ایرانیا play کرد,امروز دیدی دیگه draft رفتیم با بروبکس ترکوندیمراستی این leona عجب supp ی هست
![]()
90 درصد بکس های ایرانی که من دیدم بی اعصاب بودن : دی
یا خیلی پرادعا و در عین حال نوب .
ایرانی باحال پیدا نمیشه به راحتی ولی پیدا بشه خیلی خیلی آدم باحالیه : دی
آفرین دقیقاهیچ کی تو تیم و تو درگیریها نمیفهمه supp چه کار مهمی براشون کرده جز خوده شخص ساپورتر
نه داداش addlist های من همه باحالنکلا 207,208 تا addlist ایرانی دارم همه بچه باحال
![]()
وقتی مثلا تیمو با یه Ward کاشتن درست نجات میدی فقط خودتی که میفهمی به خاطر اونه که همه زندن هنوز ! یارای آدم حالیشون نیست !![]()
بابا چرا فقط lol اینجوریه ؟؟من همزمان با lol pwi رو هم باز کردم و رفتم داخل گیم 10 دقیقه از گیم گزشته بود که همون لگ خالص که احتمالا همه میشناسنش !! همون که میتونی حرکت یونیت هارو ببینی ولی جونشون رو نه و این حرفا شروع شد سری alt *tab زدم رفتم توی pwi سریع وارد combat شدم و بدون مشکل طرفو کشتم درصورتی که lol هنوزم همون لگ رو داشت پینگ گرفتم و وارد شدم موقع لگ هیچ to نداشت سرعت دانلود و اپلود رو نست کردم هردو خوب بودن پس این لگ لعنتی بخواطر چیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
داداش نوب همه جا هست اما از اونجایی که لول یه بازیه گرهی هست هرکی فایل بشه میگین نوب من خودم بارها شده فایل بازی کردم فیدر بودم و.. اما بازیهایی هم بوده که تکی جمع کردم قرار نیست که همش همه پرو بازی کنن![]()
Last edited by GL & HF; 30-07-2013 at 22:21.
خدایی دمیج Fizz تو حلقم ...![]()
منظورت از فایل Fail هست؟ اون فِیل تلفظ میشه نه فایل![]()
patch 3.10 تا چند ساعت دیگه ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرور وست که ساعت 3.30 به وقت انگلیس بود
یعنی حدود 4 نیم ساعت مونده از الان حساب کنیم الان ساعت به وقت انگلیس 11.30
این جور که معلومه با ap yi باید خداحافظی کرد
اون کسی که Runic Bulwark رو حذف کرده سلام منو به عمش برسونه با این update کردنش![]()
Last edited by avator20002000; 31-07-2013 at 02:29.
هم اکنون 20 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 20 مهمان)