تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 749 از 1783 اولاول ... 24964969973974574674774874975075175275375979984912491749 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,481 به 7,490 از 17828

نام تاپيک: ADSL Sabanet / شرکت صبانت

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

بله . تا زمان تهیه پهنای باند ، کاربران شبانه رایگان همین وضعو دارند.
    البته این مطلبی که من نوشتم . نقل قول از مدیر یکی از شناخته شده ترین نمایندگیهای صبانت بود ...

داره خودمونی میشه LightningII's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

سلام دوستان برای من شبی 2 تا فیلم بسته یعنی حدود1700مگ.
    حالا شاتل میزاره شبی1700 دان کنی یا پارس انلاین یا نوین نت؟؟
    اگه برای شما اینطوره باید خیلی راضی باشید .
    من امروز طبق قراری که قبلاً گفتم تماس گرفتم . میگفت : «به ما ابلاغ شده باید سرعت واقعی باشه ! یعنی حدود 15KB/s » !!
    در حالیکه سرعت شبانه ی من با ارتقای سرویس !! که انجام دادم به زیر 10 رسیده !!

گفتم چطور وقتی 64 داشتم دانلود شبانه به 50KB/s میرسید ؟ گفت «خوش شانس بودید و همون هم طبق شرایط جدید نباید داده میشد ! یک فرقی باید بین 128 با یک مگ باشه مگه نه ؟!!!.....»
    اینم از جواب رسمی . وقتی ما کاربرها متفرق باشیم نه متحد، هر بلایی با این وضع سرمون بیارند حقمونه .

حالا اونهایی که سرعتشون خوبه قدرش رو بدونند چون چند صباحی بیشتر ممکنه دووم نیاره .
    اینا خونه به خونه دارن دنبال شما میگردند تا سرعتتون رو واقعی ! کنند !

یادتون نره : اینجا ایران است . هر روز بهتر از دیروز !
    Last edited by LightningII; 28-08-2012 at 13:13.

3. 2 کاربر از LightningII بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

اینکه سرعتا واقعی بشه خوبه ولی اگر 128 و 15 کیلو میده باید 2 مگ و 256 کیلوبایت بده اگه یذره کم و زیاد کنه دیگه بستگی به اعصابه خودتون داره که چیکار کنید ....
    Last edited by zed2; 29-08-2012 at 18:36. دليل: لطفا از لحن مناسب استفاده کنید.

در آغاز فعالیت Pouyas0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

من تازه میخواهم برم از صبا نت بگیرم دوستم میگفت روزا 180 و شبا 20 تا 30 است ؟؟؟ لطفا راهنمایی کنید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

کاربر فعال انجمن سریال‌های خارجی M A S T 3 R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    Out of My Mind

پيش فرض

اینکه سرعتا واقعی بشه خوبه ولی اگر 128 و 15 کیلو میده باید 2 مگ و 256 کیلوبایت بده اگه یذره کم و زیاد کنه دیگه بستگی به اعصابه خودتون داره که چیکار کنید به نظر من مادرشونو ..... ولی اول یاد بگیرید چجوری اینکارو بکنید!
    چیش خوبه؟
    اگه بخوایم سرعت واقعی بگیریم مخابرات هم هستش
    تازه شب و روز میتونی دانلود کنی هزینه اش هم مطمئن باش از این صبانت بیشتر نمیشه

داره خودمونی میشه Lonely Victor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    باغ گلابی

پيش فرض

من سرویس 128 دارم
    سرعت روزانه مثل قبل حدودا 100 کیلوبایته
    سرعت شبانه ثابت نیست و خیلی نوسان داره ، ولی هر شب تقریبا 1 گیگ دانلود میکنم

در آغاز فعالیت Pouyas0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

شب 1 گیگ اول بگو ببینم شهرت کجاست ؟؟؟ منم میخوام بیام صبا چه کار کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

آخر فروم باز mahdy2021's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    Iran-Tehran

پيش فرض

من فکر می کردم بعد از ماه رمضون مثل هر سال سرعتا درست میشه و 3 ماه شارژ کردم. عجب اشتباهی....

ولی دیگه مهم نیست.... به احتمال زیاد به زودی تغییر منزل میدیم و اصلا دیگه از صبا سرویس نخواهم گرفت. فقط بین نامحدود مخابرات و محدود برخی شرکتها شک دارم!!!

پروفشنال iilliya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    یه جایی زیره آسمونه خدا ! !!

پيش فرض

من فکر می کردم بعد از ماه رمضون مثل هر سال سرعتا درست میشه و 3 ماه شارژ کردم. عجب اشتباهی....

ولی دیگه مهم نیست.... به احتمال زیاد به زودی تغییر منزل میدیم و اصلا دیگه از صبا سرویس نخواهم گرفت. فقط بین نامحدود مخابرات و محدود برخی شرکتها شک دارم!!!

نامحدود مخابرات ؟؟؟
    اصفهان که نامحدود نداره ! البته سمت لرستان یه دوستام بود میگفت من 1 مگ رو ماهی 10 تومن میگیرم نامحدود !

اون دوستی هم که بهتون گفتن تهیه برنامه این حرفا من که میگم چرت پرت گفته بهتون از رو شبکه نرین اگه نه مگه پولشون زیادی کرده این خصیصا برنامه بنویسن !
    مثل شبکه مثلا یه سری سرویس داره شبانه هست فقط هم تایم شبانش بیشتره هم سرعت شبانش خوبه کمی قیمتش بالاتره اما روزانه اصلا حجم نداره مثلا 3 ماه 1گیگ ! این کار که راحت تره !
    Last edited by iilliya; 28-08-2012 at 17:05.

پروفشنال sorooshfm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

تو آمریکا و اروپا مشتریان اگر سرعتشان از 2 یا 3 مگ کمتر بشه شکایت می کنند و سریع کارشون راه میفته ولی تو ایران ما برای این که سرعتمون به 100 یا 200 کیلوبیت برسه خودمون رو به آب و آتیش می زنیم واقعا دلم برای خودم و بقیه ایرانی ها میسوزد

12. 3 کاربر از sorooshfm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •