اون برنامه هه اصلن هارد رو به عنوان درایو نمیاره و initialized هم که زدم ارور داد
اگه هیچ راهی نداره بهترین جا کجاس هاردمو ببرم حد اقل اطلاعاتمو برگردونن؟
اون برنامه هه اصلن هارد رو به عنوان درایو نمیاره و initialized هم که زدم ارور داد
اگه هیچ راهی نداره بهترین جا کجاس هاردمو ببرم حد اقل اطلاعاتمو برگردونن؟
پس متاسفانه كاري نميتونيد انجام بديد (بخاطر errorـي كه بعد از initialized گرفتيد پس معلوم ميشه هارد ديسك مشكل دارد) و حتماً بايد بفرستيد مراكز تخصصي تعميرات هارد ديسك اگر اطلاعات براي شما مهم هست . در گوگل جستجو كنيد چند مورد را ميتونيد پيدا كنيد .
پس خود هارد درست بشو نیست دیگه؟
شما جایی رو سراغ ندارید؟
بايد بررسي بشه تا دقيقاً مشخص بشه ولي به احتمال زياد درست شدني هست .
چند نمونه كلينيكهاي تخصصي را براي شما پيغام خصوصي ميكنم .
سلام
دیروز یه هارد اکسترنال 2 ترابایتی مدل ADATA hd710 خریدم
میخواستم بدونم با توجه به اینکه من برای آرشیو فیلم و موزیک میخوام از این هارد اکسترنال استفاده کنم و نه مثلا نصب ویندوز ؛ آیا نیاز هستش که هارد رو پارتیشن بندی کنم ؟ اگه آره به چند تا و هر کدوم چند گیگ ؟ با چه نرم افزاری بهتره ؟
اگرم نه خودتون چه توصیه هایی رو قبل از شروع به استفاده از هارد توصیه میکنید ؟
ممنون
سلام .
اکثر هارد دیسک های اکسترنال از قبل پارتیشن بندی (معمولا یک عدد پارتیشن) شده و با فایل سیستمهایی مثل NTFS و ... فرمت میشوند و آماده استفاده هست .آیا نیاز هستش که هارد رو پارتیشن بندی کنم ؟
اینکه یک پارتیشن بسازید و اطلاعات را به روش فولدربندي را مرتب كنيد یا اینکه چند پارتیشن بسازید ، بیشتر سليقه اي هست مخصوصاً به حجم هر فایل بستگی دارد و نميتوان دستور العمل واحدي براي همه تعيين كرد . بنظرم اگر حجم هر فايل كم هست (مثل فايلهاي TXT يا Doc و موردهاي مشابه) ميتونيد تا نهایت چهار پارتيشن 500GB بسازيد ولي اگر حجم هر فايل زياد هست (مثلاً فیلمهاي چندگيگابايتي) هارد ديسك يك یا نهایت دو پارتيشن داشته باشد .اگه آره به چند تا و هر کدوم چند گیگ
همان Disk management ویندوز برای اینکار کفایت میکند .با چه نرم افزاری بهتره ؟
پست اول تاپیک زیر را مطالعه کنید که نکاتی درباره نحوه استفاده و نگهداری توضیح دادم .اگرم نه خودتون چه توصیه هایی رو قبل از شروع به استفاده از هارد توصیه میکنید ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام.
موقع Safely Remove کردن هارد اکسترنالم پیغام خطای زیر رو میده:
از برنامهی USB Safely Remove هم استفاده کردم ولی نمیتونه و پیغام زیر رو میده:
حتّی اون Processهایی که تو پنجرهی بالا اومده رو Kill هم میکنم ولی مشکل حل نمیشه.
ویندوز رو Log Off کردم درست نشد. ReStart کردم درست نشد.
فکر کنم هاردتون ویروس گرفته ، که در حال اجرا هستن و اجازه نمیدن هاردSafely Remove بشه .
یک انتی ویروس نصب کنید.
آنتیویروس COMODO نصب هست. آپدیت هم هست.
پس احتمالا برنامه جاسوسی باشه . همیشه توصیه میشه یک برنامه Anti trojan هم نصب کنید .Trojan Killer ، Loaris Trojan Remover یکی از این دو رو هم تست کنید .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)