تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 749 از 946 اولاول ... 249649699739745746747748749750751752753759799849 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,481 به 7,490 از 9460

نام تاپيک: دانلود ویروس، تروجان، بررسی مخرب ها و تست آنتی‌ویروس ╣══ مقررات پست اول حتما مطالعه شود ══╠

اگه نباشه جاش خالی می مونه Shahroozs2's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    .:313:.

پيش فرض

سلام

دیتابیس و رفتارشناسی امسی سافت قوی هست ولی یکم رفتارشناسیش تو دست و پا هست.
    و از نظر من اگر رفتارشناسی امسی سافت حالت اتوماتیک بود بهتر بود ، درسته میگن انتی ویروس باید سوالی باشه ولی امسی سافت دیگه خز کرده هم در HIPS و BB که اینطوری کاربر اگر مثل من با حوصله هم باشه اخر بار خسته میشه..رفتار شناسی امسی سافت بروی پچ ها و کرک ها هم فکر کنم احاطه داشته باشه..و این خوب نیست و کاربر را سر در گم میکنه و رفتارشناسی امسی سافت قوی هست ولی گاهی وقت ها هم روی اعصاب هست و هم گیج کننده..چون سره یک مخرب یک طور سوال میکنه با تشریفات و اطلاعات دهی و سره اجرا کردن یک کرک یا کیجن یا پچی هم سوالت تقریبا مثل هم هست.
    البته نظر شخصی من هست : امسی سافت درسته و من اطلاع ندارم ولی طبق گفته دوستان اینطور هست که اولین شرکتی بوده که رفتارشناسی را به سوییت اضافه کرده ولی بااین که اولین شرکت بوده نتوانسته رفتارشناسی خوبی در سوییت خود تعبیه کنه .
    درسته تفکر شرکت امسی سافت ایجاد امنیت هست ولی نه به هر بهایی ، اینطوری بخواد پیش بره فقط با هشدارهاش ، برای کاربر مشکل ساز میشه و در زمان الان که سوییت ها در حالت رفت به حالت سایلنت برای ایجاد امنیت هستند ، امسی سافت داره برعکس عمل میکنه.
    درسته شما راست میگی خیلی گیر میده ولی به نظر من چون اپشن هاش خیلی دم دسته(منظورم اینه مثلا اگه خواستی به یه برنامه اجازه بدی و براش rule بسازی راحت میتونی این کارو بکنی و اصلا اذیتت نمیکنه و یا میتونی یه فایلو ببری توexception به راحتی , چون گزینه ها دم دسته)
    من خیلی انتی ویروس تا حالا امتحان کردم ولی تا حالا هیچکودوم مثل امسی سافت راحت و قوی نبوده.

2. 3 کاربر از Shahroozs2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

كاربر فعال انجمن آنتی‌ويروس
    (کارشناس Emsisoft)
    xman681's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    اصفهان يگانه شهر زيباي خدا

پيش فرض

سلام

دیتابیس و رفتارشناسی امسی سافت قوی هست ولی یکم رفتارشناسیش تو دست و پا هست.
    و از نظر من اگر رفتارشناسی امسی سافت حالت اتوماتیک بود بهتر بود ، درسته میگن انتی ویروس باید سوالی باشه ولی امسی سافت دیگه خز کرده هم در HIPS و BB که اینطوری کاربر اگر مثل من با حوصله هم باشه اخر بار خسته میشه..رفتار شناسی امسی سافت بروی پچ ها و کرک ها هم فکر کنم احاطه داشته باشه..و این خوب نیست و کاربر را سر در گم میکنه و رفتارشناسی امسی سافت قوی هست ولی گاهی وقت ها هم روی اعصاب هست و هم گیج کننده..چون سره یک مخرب یک طور سوال میکنه با تشریفات و اطلاعات دهی و سره اجرا کردن یک کرک یا کیجن یا پچی هم سوالت تقریبا مثل هم هست.
    البته نظر شخصی من هست : امسی سافت درسته و من اطلاع ندارم ولی طبق گفته دوستان اینطور هست که اولین شرکتی بوده که رفتارشناسی را به سوییت اضافه کرده ولی بااین که اولین شرکت بوده نتوانسته رفتارشناسی خوبی در سوییت خود تعبیه کنه .
    درسته تفکر شرکت امسی سافت ایجاد امنیت هست ولی نه به هر بهایی ، اینطوری بخواد پیش بره فقط با هشدارهاش ، برای کاربر مشکل ساز میشه و در زمان الان که سوییت ها در حالت رفت به حالت سایلنت برای ایجاد امنیت هستند ، امسی سافت داره برعکس عمل میکنه.
    سلام

امیر جان چطوری پسر ؟؟؟ خوبی عزیز ؟؟

البته من علاقه مند هستم بقیه سوییت ها تست بزنند مثل Eset و بیت دیفندر و بقیه سوییت ها را محک بزنیم در هوش مصنوعی

چون چند وقت پیش بحث بود بر اینکه Eset در هوش مصنوعی خیلی خوبه حالا این تست را اگر یکی از دوستان با این سوییت بزنه میتونیم اطلاعات خودمون را بهبود ببخشیم

چندی پیش مدیر عامل امسی سافت صحبت جالبی داشت که صحبت ایشون خالی از لطف نیست :

ایراد ما این بود که چرا امسی به کاربر اجازه نصب بر روی سرویس پک های قدیمی را نمیده در صورتی که بقیه سوییت ها همگی نصب میشوند بر روی سرویس پک های قدیمی

ایشون جواب دادند ما برای امنیت ارزش قائل هستیم و ابتدا بدنبال امنیت هستیم تا دلار ؛ سرویس پک های امنیتی پر از مشکلات امنیتی حل نشده هستند و باعث مشکلات فراوان میشه و نصب امسی بر روی آنها امنیتی ایده آل را فراهم نمیکنه

البته مواردی دیگری هم هست که گفتن آنها ضرورتی نداره و لازم نیست گفته بشه

ولی در مورد رفتار شناسی و فایروال امسی سافت

فایروال که اصلا برنامه نویسی این شرکت نیست ؛ که استارت برنامه نویسی از نو ان آغاز شده است و احتمالا نسخه بتا آن در اوایل سال 2013 و نسخه نهایی آن برای نسخه 8 این شرکت آماده خواهد شد

ولی در مورد خود برنامه : شما تا حالا با این سوییت بطور کامل کار نکردید عزیز وگرنه خیلی راحت میتونید رفتار شناسی را تنظیم و مدیریت کنید

اینها بخشی از آن هست عزیز :

ضمنا نسبت به سوییت های دیگر بسیار بسیار کمتر کاربر را با خودش درگیر میکنه و سعی شده است درگیری ها را کمتر کنه و ضمنا به نکات امنیتی توجه ویژه ای داره داخل سوییت خودش
    از جنگولک بازی و به قول معروف قرتی بازی های بقیه سوییت ها بدور هست

مثل داشتن گجت ( که خود باگ امنیتی هست و مایکروسافت قراره بطور کلی حذفش کنه ) ؛ پیغام برای اسکن فلاش ؛ کنترل والدین ؛ بهینه سازی سیستم و ده ها امکانات احمقانه ای که وجود داره داخل سوییت های معروف دیگر
    چرا احمقانه ::

چون این ماژول ها در نرم افزار های فراوان دیگر وجود داره و بسیار قدرتمند تر از اینها هم عمل میکنه و بیخودی باعث سنگینی و شلوغی نرم افزار شده است

و مطلب آخر اینکه ما ایرانی ها هستیم که روی سیستم خود هزاران نرم افزار نصب میکنم و کلی کرک داریم پس بهتر نیست ایراد را به کار خود بگیریم به جای اینکه ایراد را به نرم افزار بگیریم

ضمنا امسی سافت من به هیچ وجه دست و پاگیر نیست چون قرار نیست هر روز بخاطر برنامه ها سوال کنه و فقط یکبار هست

ضمنا با دو کلیک ساده میشه محافظ های آن را بصورت موقتی خاموش کرد و راحت با کرک و برنامه های خود کار کنید

در کل هدف من از این تست تست امسی نبود تست بقیه سوییت ها بود که منتظر بچه ها هستیم چون میخوام اگر اطلاعاتم ناقص و اشتباه هست اصلاح کنم

ممنون و فدای شما

4. 7 کاربر از xman681 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ali.reihani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

نود32 با دیتابیس{7} تا را شناخت !!!
    Last edited by ali.reihani; 21-11-2012 at 15:13.

6. 3 کاربر از ali.reihani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن آنتی ویروس و نرم افزارهای امنیتی aylar6888's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    تکه ای از زمین

پيش فرض

سلام

دوستان عزیز انگار توجه نداشتید

تست ؛ تست دیتابیس که نیست

شما باید دیتابیس آنتی ویروس خود را خاموش کنید در واقع محافظ آنتی را خاموش کنید
    اگر از نسخه اینترنت سکیورتی استفاده میکنید باید در بخش فایروال گارد نرم افزاری را هم خاموش کنید که دخالتی نکنه در اجرا

بعد مخرب ها را اجرا کنید اگر جلوشون را گرفت که میشه + ولی اگر نگرفت و اجرا شد میشه -

حله !!!!
    سلام:
    من متوجه ام.
    من با گارد غیر فعال وبا هروستیک تست کردم اویرا رو.بعدشم با گارد فعال برای تست خودم.هر دو بار دیشب 5 مورد رو در هر دو حالت شناخت....اما کومودو کلینینگ رو با دیتابیس تست کردم .الانم فایروال کومودو رو که اون دو بار خاموش بود تست و نتیجه رو میذارم.
    پ.ن :نتیجه تست فایروال کومودو با پرواکتیو و دیفنس پلاس روی سیف مد.روی پارانویید مد نذاشتم اگه وقت کردم روی پارانویید که بیشترین سختگیری رو داره تست میزنم.
    پاینده باشید
    Last edited by aylar6888; 21-11-2012 at 15:30.

8. 2 کاربر از aylar6888 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

(کارشناس Emsisoft)
    xman681's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت

پيش فرض

دوستان لطف کنند شات بگذارند ببینم پیغام ها مشابه هست یا نه ؟؟

دوستان میخواند نتیجه بگذارند یا شات باشه یا فیلم اینطوری خیلی بی روح هست

ممنون از همه شما

10. 4 کاربر از xman681 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

یک سال داشتم که هیچ ربطبی به موضوع دانلود ویروس ندارد:
    من برای این که عکس صفحه مانیتور را در این جا بگذارم رفتم نرم افزار HyperSnap 7 را دانلود کردم!!
    حال باید عکس گرفته شده را با چه نوع فایلی save کرد و باید چه جوری اون عکس را داخل این جا بگذارم!!!
    ببخشید اگر این جا این سوال را گفتم !!!!!!!؟؟؟؟!!!
    Last edited by ali.reihani; 21-11-2012 at 15:30.

12. این کاربر از ali.reihani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن آنتی ویروس و نرم افزارهای امنیتی aylar6888's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    تکه ای از زمین

پيش فرض

من برای این که عکس صفحه مانیتور را در این جا بگذارم رفتم نرم افزار HyperSnap 7 را دانلود کردم!!
    حال باید عکس گرفته شده را با چه نوع فایلی save کرد و باید چه جوری اون عکس را داخل این جا بگذارم!!!
    علی آقا خود ویندوز یه ابزار عالی برای عکس گرفتن داره بنام snipping tool هم باهاش میتونی از یه قسمت هم کل پنجره باز شده و هم از کل صفحه و هم از قسمت برش خورده انتخابی عکس بگیری.توی منوی استارت اسمشو تایپ کن اولین گزینه میاد

14. 2 کاربر از aylar6888 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

علی آقا خود ویندوز یه ابزار عالی برای عکس گرفتن داره بنام snipping tool هم باهاش میتونی از یه قسمت هم کل پنجره باز شده و هم از کل صفحه و هم از قسمت برش خورده انتخابی عکس بگیری.توی منوی استارت اسمشو تایپ کن اولین گزینه میاد
    من که نوشتم چیزی پیدا نکر منظورتون داخل منوی استارت توی search بود دیگه ؟!!!!

16. این کاربر از ali.reihani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

(کارشناس Emsisoft)
    xman681's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت

پيش فرض

سلام

هر موقع تصویر شما آماده شد عزیز

از صفحه کلید ، کلید Print Screen را بزنید

برنامه Paint را باز کنید و Ctrl+V را بزنید

از منوی File برنامه گزینه Save As را انتخاب کنید

از فیلد های پایینی Jpeg را انتخاب کرد و تصویر را ذخیره کنید

سر بلند باشید عزیز

18. این کاربر از xman681 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

خیلی ممنون ازتون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •