امکان داره ریپ های این YIFY فقط اینجوری باشن. باید از یه ریپر دیگه بگیرم
![]()
امکان داره ریپ های این YIFY فقط اینجوری باشن. باید از یه ریپر دیگه بگیرم
![]()
واقعا متعجبم!چون مشکلات عجیبی برام پیش میاد.امروز دوتا فیلم با این گیرنده سمادیدم زیرنویس یکیش دقیقه 88 و دومی دقیقه 52 از کارافتاد و دیگه پخش نمیکنه .وقتی برمیرگدم پخش میکنه ولی باز درهمون جای قبلی از کارمیوفته. نه زیرنویس فارسی نه انگلیسی.این دوتا فیلم XVID بودن!!!!![]()
من همه این مواردو رو یه دستگاه سما دیگه که با مال خودم برا دوستم خریدم تست کردم دقیقا همین اتفاقا براش افتاد.من مال خودمو نرم افزارشو آپگرید کردم دوستم نکرده.دقیقا این ایرادا وجود داره.خسته نباشن واقعا با این شق القمرشون محصول دست چین و تاجر طماع ایرانی .بازهم فیلمای بیشتری تست کردم همه زیرنویس های فارسی در این دستگاه در یه تایمی از کار میوفتن .این تایم متفاوته.مهمترین چیز برای من پخش خوب زیرنویس فارسی بود.متاسفم![]()
Last edited by kurtcobain; 20-01-2013 at 22:17.
شما داخل کامپیوترتون تست کنید ببینید شاید مشکل از فیلم باشه
راستی قیمت آمپ 520 که واسه دستگاه rs777 هست 230 دلار هست. آمپ 820 فی 300 دلار و مدل 920 فی 400 دلار
این مدل 920 رو اینجا(فروشگاه راستین) 1400 قیمت میدن و آمپ 520 رو به صورت تک فروشی 800 میگه ولی 600 ازت بر میداره. یعنی اگه بخوای 520 رو برنداری جاش 920 برداری باید 800 تومن دیگه بدی در حالی که اختلاف قیمت این دو مدل 170 دلار هست که با دلار 3500 تومنی میشه 595000 یا 600 تومن ولی اینا میخوان 800 تومن بگیرن. نامردا
ببینید من چنتا فیلم با فرمتایی که گفتم تست کردم زیرنویس و فیلم روی کامپیوتر هیچ مشکلی نداشت اما روی دستگاه سما زیرنویس یه دفه دیگه پخش نمیشه.هیچ فیلمیو با زیرنویس فارسی تا آخر پخش نمیکنه.دوستانی که دارن امتحان کنن با چندتا فیلم نتیجه رو بگن لطفا.آخه با دو تا دستگاه و چنتا فیلم تست کردم!
نمایندگی مرکزیش خیلی توی اینجور موارد بی انصافی می کنه.یسر برو پاساژ شرکا اونجا باهات بهتر راه میان.
بچه ها هرکی می خواد pioneer بخره بره بخره. چون قیمتش داره میره بالای 2 تومن. 2100 . حتی اون آقایی که سر امین حضور هست
راستی پاساژ شرکا کجا میشه دقیقا؟
Last edited by hamidcrazy2; 21-01-2013 at 13:50.
روی چه حساب اینو میگید؟
شرکا جمهوری بین حافظ و ولیعصر هست.
الان زنگ زدم به اون مغازه تو امین حضور،گفت جنسا شنبه میرسه. قیمت جدید شرکت هم 2100 هست. اون 1750 هم قیمت قدیم بوده. حالا خود دانید. من عصری میرم بگیرم شرش کنده بشه.
مرسی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)