اون پست من دقیقا روز اول و دومی بود که من از همیار گرفتم... خیلی 2 3 روز اول خراب بود... اس ام اس اومد شرکت داره به نت ملی وصل میشه یه چند روز مشکل داریم... بعد 2 3 روز درست شد....
با تشکر
تیم مدیرت اینترنت و شبکه
اون پست من دقیقا روز اول و دومی بود که من از همیار گرفتم... خیلی 2 3 روز اول خراب بود... اس ام اس اومد شرکت داره به نت ملی وصل میشه یه چند روز مشکل داریم... بعد 2 3 روز درست شد....
اینم تست ساعات رایگان شبانه با قند شکن
![]()
کسی اطلاع داره که هنوز طرح نامحدود بیست نت هست یا نه؟آخه تو سایتش هست ولی تو همه جای ایران میگن که دیگه ملغی شده!اگه هست سرعت 1 مگ میانگین سرعت دانلودش چقدره؟
داداش سرویس های نا محدود در همه شرکت ها همون سرعت واقعیشون رو میدن.....مثلا اگه 1 مگ نا محدود بگیری نهایتا 128 کیلو بایت سرعت میده بهت
فقط مخابرات سرعت واقعی رو میده.شما برو شاتل نامحدود خدا تومن بگیر 2 روز بذار دانلود سرعتت میشه 2 کیلو بایت![]()
خخخخخخخخخخخخخخ...
والا شاتل که گل سر سبد سرویس دهی عادلانه هست..
یه قانون من درآوردی دارن به نام استفاده عادلانه....بهت سرویس نا محدود میدن...اونوقت هر چی استفاده میکنی تصاعدی از سرعتت کم میکنن....خاک تو سرشون....شاتل و صبا نت دزدان به تمام معنا هستند...
من احتمال زیاد این ماه 1 مگ مخابرات نامحدود میگیرم . یه سوال دارم : با توجه به اینکه هر دوره 2 ماهه هست میشه 1 ماه 1 مگ نامحدود بگیرم یک ماه 1 مگ محدود ؟
نه داداش نمیشه......هر دوره یک بار میتونی تعرفه عوض کنی فقط......
این دوره من 1 بهمن تمام میشه و باید دوباره سرویس بگیرم . منظورم اینه که تو دوره که از 1 بهمن شروع میشه 1 مگ نامجدود بگیرم بعد از 1 اسفند تا 1 فروردین تغییر تعرفه بدم به 1 مگ محدود یعنی در اصل میشه یک بار تغییر تعرفه دیگه . درسته ؟
داداش هر دوره 2 ماهه.....هر دو ماه یک بار میتونی تغییر تعرفه بدی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)