تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 749 از 1137 اولاول ... 249649699739745746747748749750751752753759799849 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,481 به 7,490 از 11361

نام تاپيک: ✔ راهنــمای جامـــع کتابــها و جــزوات کمــک آموزشــی و دانشــگاهی

پروفشنال solo8's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    ایران-گرگان

پيش فرض

حالا من یه نرم افزار بهتون معرفی میکنم ، خیلی عالیه : آزمون یار

من کلی باهاش آزمون از خودم میگیرم ، قیمتش فک کنم 12 تومنه ، ولی من از طرف مدرسه یه دونه بهم دادن(مجانی!) ... البته بعضی جاهاش اشتباه داره ( خیلی خیلی کم ) در حد اینکه مثلا گفته گزینه 2 درست است ولی طبق پاسخنامه خودش گزینه 1 درسته ( ولی خیلی کمه ، شاید یکی از هر 500 تست)

تو سایتش هم برید نگاهی بندازید...
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ======================

داداش میشه یه نمونه از آزمون هاشو اینجا بذاری سطحش رو ببینم؟!

ممنون...سعی کن تخصصی ریاضی باشه...ممنون...

2. این کاربر از solo8 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه lohrasbi's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

کتاب های تست ریاضی پایه و حسابان و دیفرانسیل رمزینه (جلد سورمه ای رنگ) رو کسی کار کرده؟ سطحش چجوریه؟ در مقایسه با کنکور 89 ، بالاتره یا پایین تر؟ تعداد تستاش چقده؟ کلا چجور کتابیه؟
    بخاطر تغییر کتاب درسی، ویرایش جدیدشون کی میاد حدودا؟
    جواب بدین دیگه

اگه نباشه جاش خالی می مونه Headphone's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    -.-

پيش فرض

کد:
    ======================

داداش میشه یه نمونه از آزمون هاشو اینجا بذاری سطحش رو ببینم؟!

ممنون...سعی کن تخصصی ریاضی باشه...ممنون...
    چیز خیلی خوبیه

سوالاش کشک نیستن! تو سابت خودش که دقیق نوشته!
    مشخصات نگارش دانش آموز آزمون يار :
    • جامع ترين بانك سوال رايانه اي شامل كليه سوالات كنكور سراسري، دانشگاه آزاد اسلامي، آزمايشي سنجش، گزينه دو، سنجش علمي آزمون يار تا سال جاري به همراه مجموعه اي غني از سوالات تاليفي.
    • شامل كليه دروس عمومي و اختصاصي دبيرستان و پيش دانشگاهي منطبق با كتابهاي درسي جديد براي رشته هاي رياضي و فيزيك، علوم تجربي و علوم انساني به همراه سوالات عمومي رشته هنر
    • با جواب تشريحي كامل به همراه كليه نكات، قواعد، ياد آوريها و ارجاعها
    • به صورت، سطح بندي سده در سه سطح ساده، متوسط و سخت
    • طبقه بندي شده بر اساس موضوع، كتاب، درس، فصل، زير فصل و ...
    • شامل خلاصه ي دروس، نكات و جز وات آموزشي
    • به همراه مجموعه اي غني از سوالات تستي و تشريحي تاليفي
    • با حل و بررسي كليه مسايل و تمرين هاي كتاب درسي
    • به همراه سوالات امتحانات نهايي دبيرستان
    • با امكان مشاهده سوالات به همراه جواب تشريحي و ساير مشخصات سوال
    • با امكان برگزاري آزمون هاي موضوعي يا درسي و تصحيح و اعلام نتيجه
    • با امكان برگزاري كنكورهاي گذشته (سراسري، آزاد و ...)
    • با امكان ثبت سابقه و رسم نمودار پيشرفت تحصيلي، نمودارهاي موضوعي و بررسي اهميت موضوعات درسي
    • به همراه مجموعه اي از آزمون هاي برنامه ريزي شده از اول دبيرستان تا دوره پيش دانشگاهي

---------- Post added at 12:07 AM ---------- Previous post was at 12:05 AM ----------

نمیدونم ، ولی فک نکنم ویرایش جدیدشون بیاد

5. 4 کاربر از Headphone بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

10

آره برادر من خریدمش ! 90 درصد هم بخاطر نمونه سوالاش
    بعد که فهمیدم نمونه سوالا رو همه از سایت گزینه 2 کپی کرده کلی خورد تو حالم
    البته علی جون من به نظر ALt3rnA احترام می گذارم اما به هر حال بستگی داره تو این بسته رو برای چی بگیری؟
    من خودم بیشتر برای نرم افزارش گرفتم. راضی هم هستم .
    اما یک چیزی ، این یک پیکیج و مسلما پکیج میشه مجموعه ی که جمع آوری شده . نمونه سوالات زیادی داره از خیلی سایت ها.
    خوب بد نیست . حالا هم نمونه سوال . هم درس . هم کتاب موبایل ، هم نمونه تست .
    یک جورای مثل کتاب می مونه دیگه .
    حالا بازم بستگی داره خودت دنبال چی هستی؟

راستی جدیدا تو سایت نرم افزار رایگان هم گذاشته که می تونید دانلود کنید.
    فکر کنم هر روز آپدیت بشه.
    کد:

7. این کاربر از sajio بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال solo8's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    ایران-گرگان

پيش فرض

سلام..چرا تاپیک خوابیده!؟!

فک کنم همه دیگه افتادن تو مسیر درس و کتاب هاشون رو خریدن!

میگم بچه ها واسه حسابان چی بخونم که پایم قوی بشه...الان خیلی سبز رو دارم اما اکثرا وقتی تست ها رو میزنم 40% سوالاشو بیشتر نمتونم حل کنم!

ده استاد چطوره؟! ویرایش جدید داره؟!

گاج سفید چی؟!

بغیر اینا چی دیگه خوبه؟!

اگه سریع جواب بدین ممنون...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

سلام..چرا تاپیک خوابیده!؟!

فک کنم همه دیگه افتادن تو مسیر درس و کتاب هاشون رو خریدن!

میگم بچه ها واسه حسابان چی بخونم که پایم قوی بشه...الان خیلی سبز رو دارم اما اکثرا وقتی تست ها رو میزنم 40% سوالاشو بیشتر نمتونم حل کنم!

ده استاد چطوره؟! ویرایش جدید داره؟!

گاج سفید چی؟!

بغیر اینا چی دیگه خوبه؟!

اگه سریع جواب بدین ممنون...
    سلام .
    راستش برای حسابان کتاب گاج خوبه البته به نظر من .
    یک چیزی بگم از تجربه ی خودم solo جان بیشتر سعی کن تمرین کنی. کتاب ها اکثرا مفید هستند اما اینکه چقدر مرور کنی و سوال ح کنی باعث می شه قوی تر بشی.
    چون که گفتی 40% را حل می کنی اینو گفتما

10. 2 کاربر از sajio بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mineworld's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    under the rain

پيش فرض

کتاب های تست ریاضی پایه و حسابان و دیفرانسیل رمزینه (جلد سورمه ای رنگ) رو کسی کار کرده؟ سطحش چجوریه؟ در مقایسه با کنکور 89 ، بالاتره یا پایین تر؟ تعداد تستاش چقده؟ کلا چجور کتابیه؟
    بخاطر تغییر کتاب درسی، ویرایش جدیدشون کی میاد حدودا؟
    سلام

دیره ولی دیگه چیکار کنیم ببخشید ...

عزیزم اینکه میگی سورمه ای رنگ یا خیلی جدیده که من ندیدم یا خیلی قدیمیه ... که اگه اشتباه نکنم من قبلا رمزینه سورمه ای رنگ دیده بودم . نمیدونم دقیق شایدم جدید باشه ... خدممتون عرض کنم من هم جلد یک رو دارم هم جلد سوم رو ... که هر هر دو سفید هستن و عکس اون پسره رو جلده .. اما اونی که شما میخواید یعنی توضیح مطالب کتاب ریاضی پایه : کتاب درسنامه ی نسبتا جامع و کاملی داره ... پاسخاش هم زیاده خوبه تشریحیه .. میمونه تستاش که سه دستس . منظورم اینکه مثلا از یه زیر بخش مثل تابع یک به یک سه دسته تست داره دسته اول تستای سراسری و ازاد از سال 70 و اینا تا این اواخر . دسته دوم تستای اموزش و پروش گزینه 2 تعاونی سنجش . دسته سوم تالیفی . مشکلی که داره اینه که تستا روند اموزشی ندارن . به ترتیب ساله ... مشکل دوم اینه که تست های تالیفی یه جورین نچسپ دیدی یه سطح مزخرف .. درجه سختیش مبهمه و معمولا خیلی بالا .. خیلی خیلی بهتر میشد اگه این مهربون این دسته بندی بدرد نخور رو عوض میکرد بجاش با تستای نسبتا ساده تالیفی اموزشی حاوی مطالب تثبیت کننده نکات و اینا شروع میکرد بعد یه کوچولو سخت بعد بنا به درجه سختی تستای کنکور اونا رو پخش میکرد . مثلا اگه تست 88 اسونه عیبی نداره اول بحث بیاد ولی اگه ازاد 76 خیلی سخته و به ندرت ممکنه شبهش بزیاد و بدرد بخوره اون اواخر بیاد .. متاسفانه اصلا نظرم رو جلب نکرده .. شخصا میخوام از مشورت وحید کمک بگیرم که گفت " استفاده از رمزینه مستلزم خواندن ده استاده (در مرحله اول) .. اونم وقتی که با تجربه شدی و دیدی کجای رمزینه بکار میاد کجاش بکار چی ؟ نمیاد .. خلاصه نظر شخصیم اینه که اول کار زیاد خوب نیست .. سایت هی میگه در حال بروز رسانی هستش و معلوم نیست کی بیاد ویرایش جدید ... من 89 رو بررسی نکردم که ببینم در چه سطحیه ولی میگم تست اسون تو رمزینه نیست . بعد تالیفیها همون دسته سوم اصلا استاندارد کنکور نیست . نظر شخصی بود اینا ... این پست رو به وحید عرضه کن ! ببین چی میگه حتما این کار به دردت میخوره ... این بود توضیح من --- خوب بود ای دوست من !!!

12. این کاربر از mineworld بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mineworld's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    under the rain

پيش فرض

راستی یادم رفت بگم تقربا 1000 تا تست داره . تابع معادله درجه دو بخش پذیری انتقال نمودار مثلثات تصاعد لگاریتم بحثاشه . 7900 قیمتشه .. 336 تعداد صفحشه ... دیگه همین .. چیزی مونده بگو تا بگم .

14. این کاربر از mineworld بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه esilovexp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    دانشگاه فردوسی مشهد - مهندسی گیاه پزشکی

پيش فرض

دوستان پیشنهادتون برای تست زبان و ادبیات فارسی که سخت و مفهومی باشه چی هستش. البته این را در کنار این کتاب های قرابت و املاء دکتر هامون سبطی میخوام که به شکل آزمون و محاسبه درصد ازش استفاده کنم.

اگر خواسته باشم که یک کتاب خوب دیگه از شیمی 3 در کنار این کتاب مهندس بهمن بازرگانی را بخونم چه پیشنهاد می کنید. در واقع هم از برای مبحث استوکیومتری میخوام چون تنها مبحث شیمی که چندان باهاش راحت نیستم همین استوکیومتری هستش.

انتخاب خودم که برای هر دو از خیلی سبز! هستش با این حال خواستم که نظر شما دوستان را دونسته باشم.

پروفشنال Samba's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    in 313

پيش فرض

دوستان پیشنهادتون برای تست زبان و ادبیات فارسی که سخت و مفهومی باشه چی هستش. البته این را در کنار این کتاب های قرابت و املاء دکتر هامون سبطی میخوام که به شکل آزمون و محاسبه درصد ازش استفاده کنم.

اگر خواسته باشم که یک کتاب خوب دیگه از شیمی 3 در کنار این کتاب مهندس بهمن بازرگانی را بخونم چه پیشنهاد می کنید. در واقع هم از برای مبحث استوکیومتری میخوام چون تنها مبحث شیمی که چندان باهاش راحت نیستم همین استوکیومتری هستش.

انتخاب خودم که برای هر دو از خیلی سبز! هستش با این حال خواستم که نظر شما دوستان را دونسته باشم.
    براي ادبيات سري ادبيات خيلي سبز پيشنهاد ميشه اگه وقت داريد تستاي قرابتش عاليه آخر هر كتاب هم يه سري تست داره به عنوان خود زور آزمايي كه شايد كمكتون كنه

براي استوكيومتري هم رو روش تناسب آقاي بازرگاني خيلي تاكيد كنيد چون بهتر از همه كتابا توضيح داده براي تست هم خيلي سبز خوبه! ولي به نظرم تسلط روي تستاي كنكور(مخصوصا 87تا89 ) ميتونه كمك خوبي بهتون بكنه تو اين مبحث سرعت بسيار مهم هستش پس سعي كنيد زياد تمرين كنيد البته ممكنه كه سوال آسون بياد مثل امسال يا كاملا وقت گير مثل 88و89 پس بهتره خودتون رو واسه مواجهه با هر نوع سوالي آماده كنيد

موفق باشيد
    Last edited by Samba; 10-08-2011 at 00:48.

17. 3 کاربر از Samba بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •