چجوری میشه اون افکت ها و صحنه های مصاحبه و حرکات تماشاچیان و .... رو فعال کرد ؟
چجوری میشه اون افکت ها و صحنه های مصاحبه و حرکات تماشاچیان و .... رو فعال کرد ؟
سلام دوست عزیز
شماره های :
153
154
155
161
36
101
با تشکر از شما![]()
سلام. من فکر نمی کنم مربوط به پستم باشه. چون میگم که من 4 تا پست رو واسه خودم فعال کردم. یعنی علاوه بر amf که پست اصلیم هستش، wf, ss, cf رو هم اضاف کردم. اما بازم دعوت نمیشم. فکر هم نمی کنم مربوط به تعداد شتاره های زیاد آرژانتین باشه. جون اگه اینجوری باشه من همون اویل هم نباید دعوت می شدم، چون آرژانتین در همه خطوط زمین ستاره های زیادی داره!!!!
سلام
دوست عزیز حق با شما ست اما اگه دقت کرده باشین من گفتم وقتی این اتفاق میفته با این که احتمالش هم کمه که بازیکن تعویضی باشه و یا مصدوم. اما به هر حال من همین الان میرم یه مد بال جدید باز می کنم وتیم خودم رو ارزانتین انتخاب میکنم تا ببینم که چی میشه بعدا نتیجه رو بهتون اطلاع میدم .
خیلی ازت ممنون مرتضی جان. چون من فقط از pes یا همین balرو بازی می کنم و یا مستر. لیگ قهرمانان رو یه بار فتح کردم و دیگه مزه ای نداره، بقیه قسمتها رو هم حال نمی کنم. مر30.![]()
گزارشگر بازي ها خيلي باهاله.. نكاته جالب بازي pes ...
لحجه خيلي باهالي داره
من خیلی وقته دنبال صدا گزارشگر به صورت Full می گردم. یعنی تمام زبان ها رو واسه گزارشگر می خوام. به غیر از انگلیسی، اسپانیایی، ایتالیایی، فرانسوی و آلمانی. به گمونم همین 5تا بشاه. کسی می تونه اینا رو روی یه DVDواسم بفرسته؟؟؟؟
سلام دوستان کسی پچ کامل لیگ ایران رو داره لیگ جدید ایران یعنی بازیکنان امسال تو ش باشن اگر دارید خواهشن بگذارید و بگید چطوری نصب کنم
salam
چه طور میشه تبلیغ های کنار زمین رو عوض کرد؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)