این مشروطی ها رو توی "اطلاعات جامع دانشجو" میزنن؟؟
الآن واحد گذرانده رو زده 0.00
مشروطی کل هم زده 0
یعنی هنوز ثبت نشده؟
این مشروطی ها رو توی "اطلاعات جامع دانشجو" میزنن؟؟
الآن واحد گذرانده رو زده 0.00
مشروطی کل هم زده 0
یعنی هنوز ثبت نشده؟
Edited***************
Last edited by smahdis; 28-01-2013 at 21:27.
برای منم همینو زده.هنوز ثبت نشده
تو رو خدا اگه اطلاعی داری راهنماییم کنی
من ترم 3 نرم افزار رو توی دانشگاه سراسری روزانه رشته نرم افزار تموم کردم ولی دانشگاه خیلی بی خودو دوره
می خوام انتقالی بگیرم پیام نور اصفهان
اول اینکه نظرتون چیه؟؟
دوم اینکه به طور میانگین شهریه دانشگاه تو هر ترم چقدر میشه؟
ممنون میشم پاسخ بدید![]()
از دوستان کسی فیزیک1 رو پاس کرده؟به سختی و قطوری ریاضی1 هست؟میتونم کنار ریاضی1 و مبانی برنامه نویسی بخونمش؟آزمایشگاهش قضیه اش چیه؟
از دوستان یکی که اینجا گفته بود درسی را اعتراض زده و نمرش درست شده بود میخواستم ببینم مگه الان میشه اعتراض زد؟ چون من هروقت رفتم روی یه درسی خواستم اعتراض بدم نوشته بود محدوده زمانی برای اعتراض تعریف نشده ...! حالا چیکار کنم بنظر شما تقریبا چه زمانی سایت برای اعتراض باز میشه و تا کی مهلت داریم که مثلا به یه درسی اعتراض بزنیم؟ دوستان یادتون هست ترم های قبل روال کار چطور بوده؟
فیزیک آسونه به نظرم ... همون مطالب حرکت یک بعدی و 2 بعدی و قوانین نیوتون دبیرستان و پیش دانشگاهیه و 1-2 فصل جدید داره فقط
به نظرم که زیاد سخت نمیشه ... تازه اون 2 تا درس قبلی رو هم که افتادی قبلا یه نیم نگاهی بهشون انداختی
هر درسی رو که بشه اعتراض زد نمره اش در اطلاعات جامع دانشجو قرمز رنگ میشه و با کلیک روی نمره میری واسه اعتراض ... فکر میکنم استاد یک محدوده ای رو واسه اعتراض مشخص میکنه که توی اون مدت باید اعتراض بدی
از سراسری به پیام نور نمیدونم میشه انتقالی گرفت یا نه .. میانگین 300 تومن
دوست عزیز لطفا کامل تر توضیح بدید میخوام بدونم این محدوده ای که استاد مشخص میکنه تا چقدر اختیار داره وقت بده منظورم اینه که دست خودشه یا زمان اون هم محدود و سراسری هست و اگه اون زمان به اتمام برسه سایت بسته میشه و دیگه از دست استاد هم کاری برنمیاد، یا اینکه استاد خودش هرچقدر که بخواد و تا هر زمانی حتی اگه محدوده اعتراض گذشته باشه میتونه تو نمره ها تغییرات بده.![]()
کسی میدونه نمرات پایان ترم تستی و تشریحی را چطور وارد میکنن منظور من اینه که بعد از اینکه استاد برگه امتحانی را تصحیح کرد وارد لیست میکنه و اون را میده به آموزش وارد سیستم کنه یا اینکه نمرات بوسیله استاد از همونجا (مثلا خونه استاد) وارد سایت گلستان میشه و جای دیگه و تو لیست دیگه ای وارد و بایگانی هم نمیشه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)