بچه ها جون هر کی دوست دارین بگین آُسیاتک باز شب ها ساعت یک و نه صبح قطع می شه یا نه ؟
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
بچه ها جون هر کی دوست دارین بگین آُسیاتک باز شب ها ساعت یک و نه صبح قطع می شه یا نه ؟
اون که آره باید بیشتر از 150 بدن ولی ببین الان من از مهر میرم سره کار خونه نیستم 8:30 - 9 میام یه خورده وب گردی و بعد میشه دانلود رایگان بنظرم 1 تا 9 سرعت 150 خوبه واسم اینجوری شبی 3.5 رو حتمن دانلود دارم!نه بابا این جوری فک نکن
2 مگ هم بگیرین مطمئن باشین سرعت 250 بهتون نمیدن. اگه خیلی خوش شانس باشین همین 150 که به ما دادنو به شمام میده که واسه یه 2 مگ اصلا راضی کننده نیستالان نامحدود نهایت 60 سرعتشه تازه همش وسطش بخاطر وب گردی اِستُپ میکنم!
الان واسم سرویس حجمی 2 مگ به صرفه تره...
من منظورم طلایی بود.....
پست اون دوستمون رو دقیق نخوندم که نوشته بود یرنزی....
بله برنزی مثل ماله مخابراته نهایتش 50 تا 60
نه دیگه جدیدا قطع نمیشه فقط service group change میشه ... از جدول اول میتونید ببینید کی میره تو زمان رایگان معمولا یا ساعت 00:53 یا 01:04 میره تو زمان رایگان ...
دوستان من الان صبا دارم می خوام سرویسمو عوض کنم اسیاتک خوبه؟؟کدوم سرویس راضی کنندست؟؟و از همه مهمتر سرویس شبانه چجوره؟
خب بله با این تفاسیر فک کنم مناسبتون باشه
مهمترین اصل همیشه توقع خود ادم هست. اگه این شرایط واستون مناسبه بگیرین
ولی اینکه پول سرویس 250 رو از ادم می گیرن ولی 150 تا بیشتر سرویس نمیدن واقعا خیلی زور داره. هدچند فک کنم این مسئله تو این مملکت دیگه یه چیز عادی شده. مردم ما ماشالله تو کم فروشی و سر همدیگه رو کلاه گذاشتن دارن از هم سبقت میگیرن.از سوپرمارکت های سر کوچه گرفته تا شرکت های اسم و رسم دار![]()
پینگ : افتضاح
سرعت روزانه : خوب (معادل سرویس خریداری شده)
سرعت شبانه : افتضاح (حداقل یک چندم سرعت روزانه)
قطعی و افت سرعت های مکرر : کم ( نه زیاد)
پشتیبانی : سیمای خونتون رو چک کردین؟ پس مشکل از ما نیست از مرکز مخابراتتونه
در مجموع : بهتون پیشنهاد نمی کنم
من 2 روزه که سرعت دانلود شبانه سرویس 2 مگ ام ، از 150 رسیده به 30 !
بقیه دوستان هم ، این مشکل رو دارن.
خب دوست عزیز سرویس دو مگش چجوریه؟؟
من دارم افتضاح !! downstream رو روي 2مگ بستن نه 4مگ ! خوب معلومه سرعت هميشه زير 2 هست شب ها هم كه افتضاحه ... البته گفتن فعلا پهناي باند كم آورديم ...خب دوست عزیز سرویس دو مگش چجوریه؟؟
افتضاح یعنی چند؟خوب معلومه سرعت هميشه زير 2 هست شب ها هم كه افتضاحه ...چون اون دوستمون سرعتش 150 بود ولی خب انتظارش بالاتر بود میگفت افتضاحه... میخوام ببینم واسه شما چنده
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)