سلام.میشه لطفا فرق حسگرCMOSوCCDرا توضیح بدین؟من میخوام یه دوربین سونی با فوکوس در حالت ماکرو1سانتیمتر بکیرم که لنز بزرگی داشته باشه واسه عکسبرداری از فاصله خیلی نزدیک.فعلاHX1 و H50 رو پیدا کردم که نمیدونم کدوم بهتره!میشه راهنماییم کنین؟ ممنون!
سلام.میشه لطفا فرق حسگرCMOSوCCDرا توضیح بدین؟من میخوام یه دوربین سونی با فوکوس در حالت ماکرو1سانتیمتر بکیرم که لنز بزرگی داشته باشه واسه عکسبرداری از فاصله خیلی نزدیک.فعلاHX1 و H50 رو پیدا کردم که نمیدونم کدوم بهتره!میشه راهنماییم کنین؟ ممنون!
سلام
CMOS ها دارای مدارات مجتمع پیشرفته تر ، اتلاف انرژی کمتر در مقابل کیفیت تصویری که ارائه می دهند بهتر ، وهمچنین برای تولید انبوه دارای تکنولوژی مناسب تری هستند
البته استفاده از این سنسور ها در دوربینهای کامپکت هنوز رایج نشده
دوربین شما حتما باید سونی باشه؟
سلام دوستان بین این دو دوربین کدام بهتر است
Canon IXUS 210 IS
Canon IXUS 200 IS
من شنیدم اولی با اینکه گرون تره اما دومی بهتره چون دومی لنز و صفحه نمایش واید داره
لطفا راهنمایی کنید برای کسی که آماتور هست و میخواد دوربین کامپکت بگیره تا قیمت 250 تومن برند سونی بهتره یا canon وبفرماید چه دوربینهایی کلا در این رنج قیمت مناسب هست البته کامپکت باشه و بزرگ نباشه و نظرتون راجع به سری Canon IXUS چیه و چه معایب و چه مزایایی داره
ممنونم![]()
ممنون از راهنماییتون,ولی جواب سوال دومم رو نگرفتم,
اگه فقط و فقط کیفیت عکس مهم باشه از بین سوپرزوم ها کدوم رو پیشنهاد میدید؟
من با اون دو آشنا نیستم اما لنز واید مهمه
من دوربین SX130 رو پیشنهاد میدم که فقط کمی از اونا بزرگ تره اما ارزش بیشتری داره قیمت حدود 260
اول FZ35 بعد FZ40
سلام ! به برو بچ گل پی سی ورلد !
دوستان من یه دوربین عکاسی Canon s3 IS دارم ! بعد قصد دارم بفروشمش ! و یه مدل بهتر خریداری کنم ! از این s3 is خیلی راضی بودم ! اما یه خورده قدیمی شده !
بریم سر اصل مطلب :
من 400 هزار تا 450 هزار پول دارم قصد خرید یه دوربین Canon حرفه ای یا نیمه حرفه ای رو دارم
نیاز های من شامل :
اندازه دوربین برام مهم نیست ! بزرگ هم باشه مشکلی ندارم
باتری خور باشه ( باتری قلمی )
در عکاسی در شب ضعف نداشته باشه !
فیلم برداری هم داشته باشه
زوم اپتیک مناسبی داشته باشه ! و بقیه نکات اساسی ...
مرسیییی
Last edited by lamia.boy; 14-12-2010 at 02:45.
سلام
این باطری قلمی که گفتی یکم انتخاب رو محدود میکنه.
canon sx130 is دوربین خوبیه و قلمی میخوره ولی تو مارکهای دیگه با 400 تومن میتونی
fuji hs10 بگیری که اونم دوربین خوبیه.
عجله نکن منتظر نظر بقیه دوستان باش.
Last edited by abera; 14-12-2010 at 03:08.
S95 یا S90 کانن تو این رنج قیمت دوربین بسیار خوبیه
وجزء دوربینهای نیمه حرفه ای محسوب میشن![]()
canon sx20
حسگر CCD با کیفیت 12.1 مگاپیکسل
ضبط تصاویر ویدیویی HD (720p
درعکسبرداری سرعت شاتر از 1 به 3200 ثانیه تا 15 ثانیه
نمایش LCD 2.5 اینچی چرخنده
استفاده از باطري قلمي
زوم اپتيکال 20x
زوم ديجيتال x 4
حساسيت سنسورشم 80 الي 1600
پردازنده ی تصویر DIGIC4
اين دوربين روي مرز حرفه اي ها و نيمه حرفه اي ها قرار داره.اگه قصد خريد يه دوربين نيمه حرفه اي با قيمت مناسب رو داريد در انتخابش شک نکنيد
سلام
نظرتان راجع به دوربین Fujifilm FinePix S2800HD چیست؟ (مثلا در مقایسه با SX210 IS)
به نظرم با قیمت 250 تومان خیلی مناسبه، و فقط باتری آن یکم مشکل داره.
در مورد کیفیت عکسهاش چیزی دیدید؟
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)