تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 749 از 949 اولاول ... 249649699739745746747748749750751752753759799849 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,481 به 7,490 از 9483

نام تاپيک: Adsl Fanava / شركت فن آوا

آخر فروم باز shayan0o21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    تهــران

پيش فرض

این شرکت چه طوره؟ سرویس نامحدود 512 رو تا 40 گیگ اول سرعت 4096 میده بقیه سرعت هم فکر کنم خوب باشه
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    داداشم شما به این قسمتش دقت نکردید

شهراد هم زیر مجموعه شرکت پارس آنلاین هست
    یعنی اگر پهنای باند کم بیاره مشترک رو اجباری میفرسته شهراد
    که از نظر سرعت و پینگ افتضاحه
    ------------
    پ ن : سرعت شبانه 190 تا برگشته ولی اصلا نمی صرفه به خاطر 2 گیگ کامپیوتر و برق هدر بره
    این ماه اجبارا موندگاریم
    ماه بعد حتما میرم آسیاتک

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

درسته. اگه گوش شنوایی پیدا نشه دیگه دلیلی برای پرداخت این مبلغ سنگین و ادامه راه باقی نمی مونه.

شما درست می فرمایید، دوست خوبمون نماینده مشهد صحبت خوبی کردن چند پست قبل، که اگر این همه شکایت و اعتراض که نسبت به یک شرکت شد در سطح کلی و نسبت به کسانی بود که این قوانین مقررات بی دلیل، اینترنت حجمی برای سرویس های ADSL، اصلاح نکردن نگاه و طرز فکر نادرست نسبت به هر تکتولوژی جدیدی که وارد کشور میشه، برداشته بودن آلان کشور ما شاهد خیلی معضلات نبود.

ما همیشه و همیشه کارمون محدود سازی، مقید کردن و متاسفانه ترویج فکر غلط و تهاجمی نسبت به هر تکنولوژی بوده و هست، که وارد کشور شده از رادیو، بلند گو، نوار کاست بگیرین، تا همین اواخر ویدیو و ماهواره اینترنت و غیره... متاسفانه و باز هم متاسفانه راه به جایی نبردیم، مگر سوءاستفاده خیلی ها از همین موقعیتها برای منفعت های شخصی و غیره...

در هر صورت اگر این مورد هم ختم ه خیر بشه که امیدوارم همین طور باشه، دوستان محترم فراموش نکنید، که هنوز مشکل داریم...

وقتی دیروز یمی از دوستان با سازمان تنظیم مقررارت تماس گرفته که چرا سرویس های نامحدود بر میدارین اون به اصطلاح کارشناس هم با خیال راحت گفته که ما برای تمامی ISPها نامحدود ممنوع کردیم، مشکل فقط سود و دسترسی دادن به مشترکین دیگه نیست، مشکل جای دیگه است.

با مثلا از یک مدیر سطح بالا انتظار می ره که درک و اشراف بیشتری داشته باشه اما اینو ازش می شنون چی میشه گفت؟؟

"به عقیده مدیران مخابرات استان تهران، کاهش کاربران سرویس های نامحدود اینترنت می تواند کیفیت سرویس های اینترنت کاربران این شرکت را افزایش داده و اختلالات موجود را کم کند."

آیا به جای اینکه کیفیت ببرن بالا مثل همین کاری که مخابرات برای بالا بردن آمار ضریب نفوذ تلفن ثابت دسننگاه PCM می گذاشتن روی خط تلفن و شما هیچکاری نمی تونستین بکنین.

زمانی هم که سوال می کردین چرا من می خوام سرویسADSL استفاده کنم نمی تونم مخابرات به راحتی جواب می داد، "ما تعهد به Voice داریم نه تعهد به Data " چی میشه گفت؟؟

در هر صورت گفتنی ها هزاران بار اینجا گفته شد و تکرار شد.

به قول سعدی:

توانگری نه به مالست پیش اهل کمال

که مال تا لب گورست و بعد از آن اعمال

من آنچه شرط بلاغست با تو می‌گویم

تو خواه از سخنم پند گیر و خواه ملال
    Last edited by codex1; 26-05-2015 at 18:59.

3. 3 کاربر از codex1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه samannnn.hannibal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

داداشم شما به این قسمتش دقت نکردید

شهراد هم زیر مجموعه شرکت پارس آنلاین هست
    یعنی اگر پهنای باند کم بیاره مشترک رو اجباری میفرسته شهراد
    که از نظر سرعت و پینگ افتضاحه
    ------------
    پ ن : سرعت شبانه 190 تا برگشته ولی اصلا نمی صرفه به خاطر 2 گیگ کامپیوتر و برق هدر بره
    این ماه اجبارا موندگاریم
    ماه بعد حتما میرم آسیاتک
    نوشته منصفانه ولی نوشته تا 40 گیگ سرعتش 4096 بعدش میاد تا 2 مگ تا برسه به سرعت اسمی پس خیلی خوبه / شهراد هم زیرمجموعه آسیا هست نه پارس ولی مستقل هست و فقط پهنای باندش رو از آسیا میگیره

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

شما درست می فرمایید، دوست خوبمون نماینده مشهد صحبت خوبی کردن چند پست قبل، که اگر این همه شکایت و اعتراض که نسبت به یک شرکت شد در سطح کلی و نسبت به کسانی بود که این قوانین مقررات بی دلیل، اینترنت حجمی برای سرویس های ADSL، اصلاح نکردن نگاه و طرز فکر نادرست نسبت به هر تکتولوژی جدیدی که وارد کشور میشه، برداشته بودن آلان کشور ما شاهد خیلی معضلات نبود.

ما همیشه و همیشه کارمون محدود سازی، مقید کردن و متاسفانه ترویج فکر غلط و تهاجمی نسبت به هر تکنولوژی بوده و هست، که وارد کشور شده از رادیو، بلند گو، نوار کاست بگیرین، تا همین اواخر ویدیو و ماهواره اینترنت و غیره... متاسفانه و باز هم متاسفانه راه به جایی نبردیم، مگر سوءاستفاده خیلی ها از همین موقعیتها برای منفعت های شخصی و غیره...

در هر صورت اگر این مورد هم ختم ه خیر بشه که امیدوارم همین طور باشه، دوستان محترم فراموش نکنید، که هنوز مشکل داریم...

وقتی دیروز یمی از دوستان با سازمان تنظیم مقررارت تماس گرفته که چرا سرویس های نامحدود بر میدارین اون به اصطلاح کارشناس هم با خیال راحت گفته که ما برای تمامی ISPها نامحدود ممنوع کردیم، مشکل فقط سود و دسترسی دادن به مشترکین دیگه نیست، مشکل جای دیگه است.

با مثلا از یک مدیر سطح بالا انتظار می ره که درک و اشراف بیشتری داشته باشه اما اینو ازش می شنون چی میشه گفت؟؟

"به عقیده مدیران مخابرات استان تهران، کاهش کاربران سرویس های نامحدود اینترنت می تواند کیفیت سرویس های اینترنت کاربران این شرکت را افزایش داده و اختلالات موجود را کم کند."

آیا به جای اینکه کیفیت ببرن بالا مثل همین کاری که مخابرات برای بالا بردن آمار ضریب نفوذ تلفن ثابت دسننگاه PCM می گذاشتن روی خط تلفن و شما هیچکاری نمی تونستین بکنین.

زمانی هم که سوال می کردین چرا من می خوام سرویسADSL استفاده کنم نمی تونم مخابرات به راحتی جواب می داد، "ما تعهد به Voice داریم نه تعهد به Data " چی میشه گفت؟؟

در هر صورت گفتنی ها هزاران بار اینجا گفته شد و تکرار شد.

به قول سعدی:

توانگری نه به مالست پیش اهل کمال

که مال تا لب گورست و بعد از آن اعمال

من آنچه شرط بلاغست با تو می‌گویم

تو خواه از سخنم پند گیر و خواه ملال
    متاسفانه ما خودمون این بلا رو سر خودمون اوردیم. توی قرن 21 و سال 2015 که تکنولوژی داره دیوانه وار جلو می ره خودمون رو گرفتار و اسیر دست کسایی کردیم که ترکیبی هستن از جمود فکری , واپسگرایی
    و عدم صداقت و سلامت اقتصادی. مسلمه که تبادل ازاد اطلاعات با گروه خونی اینا جور در نمیاد و براشون کابوسه که می یان کارت زرد می دن که چرا پهنای باند زیاد میشه؟

اون اقایی هم که گفته ما به همه isp ها دستور دادیم که نامحدود ندن کارشناس نیست, نهایت یه کارنشناس مزدور هست.کارشناس اینترنت توی سال 2015 چنین شر و وری نمی گه در جواب اعتراضات.

اینا این روشو ازش جواب گرفتن که دارن روش مانور می دن.مثلا سر کتاب هم یه برنامه تقریبا مشابه پیاده کردن که امروز کامل حذف شده از سبد خانواده.یه کتاب درست و درمون و حجیم بخوای بگیری خدادتومن پات میفته.
    اینترنتم با محدودیت و گرون کردن بی رویه تمام زورشونو می زن که حذف بکنن از سبد افراد.مشکل کلا گردش اطلاعات هست به هر شکل و نحوش که جیزه!

حداقلش اینه که با تخلیه یه بار مالی رو از دوش خودم بر می دارم.این سرویسی که اینا می خوان بدن با 70 تومن روزی یه گیگ رو ارزون تر میشه از جای دیگه گرفت با همین 1 گیگ.حداقل پول بی خود بهشون نمی دم.
    Last edited by 1nima1; 26-05-2015 at 19:31.

6. 3 کاربر از 1nima1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه sh93's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

کامنت یکی از کاربرا در تاپیک آسیاتک:
    دوستان اصلا سمت سرویسای نامحدود چه برنزی نقره ای یا طلایی نرید.تمام این سرویسا محدود شدند .تمام این سرویسا را گرفتم حتی طلایی 512 را گرفتم بعد از دانلود مشخصی سرعت یک چهارم میشه در صورتی شرکتهای دیگه سرعت دیدیکیت به شما می دهند.

پاسخ نماینده آسیاتک :
    طبق قوانینی که از چند ماه پیش تصویب شده هیچ شرکتی نمیتونه نامحدود ارائه بده و اگر ارائه بده به صورت مصرف منصفانه ارائه میشه که در واقع فقط اسمش نامحدود است

در واقع سازمان تنظیم مقررات با وعده ارزان شدن پهنای باند شرکت ها رو مجبور به قبول حذف سرویس نامحدود و شبانه رایگان کرد و بعد هیچ تغییری در قیمت پهنای باند صورت نگرفت

تمام شرکت ها به این صورت سرویس نامحدود میفروشند ، تنها شرکتی که این محدودیت ها رو اعمال نکرده بود فن آوا بوده که از هفته گذشته اعمال کرده

سرویس های نامحدود مخابرات که فقط 128/256/512 بودند ، آن هم فقط در چند استان باقی مانده بود ، از ماه آینده به این صورت ارائه میشوند

8. 3 کاربر از sh93 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

کامنت یکی از کاربرا در تاپیک آسیاتک:
    دوستان اصلا سمت سرویسای نامحدود چه برنزی نقره ای یا طلایی نرید.تمام این سرویسا محدود شدند .تمام این سرویسا را گرفتم حتی طلایی 512 را گرفتم بعد از دانلود مشخصی سرعت یک چهارم میشه در صورتی شرکتهای دیگه سرعت دیدیکیت به شما می دهند.

پاسخ نماینده آسیاتک :
    طبق قوانینی که از چند ماه پیش تصویب شده هیچ شرکتی نمیتونه نامحدود ارائه بده و اگر ارائه بده به صورت مصرف منصفانه ارائه میشه که در واقع فقط اسمش نامحدود است

در واقع سازمان تنظیم مقررات با وعده ارزان شدن پهنای باند شرکت ها رو مجبور به قبول حذف سرویس نامحدود و شبانه رایگان کرد و بعد هیچ تغییری در قیمت پهنای باند صورت نگرفت

تمام شرکت ها به این صورت سرویس نامحدود میفروشند ، تنها شرکتی که این محدودیت ها رو اعمال نکرده بود فن آوا بوده که از هفته گذشته اعمال کرده

سرویس های نامحدود مخابرات که فقط 128/256/512 بودند ، آن هم فقط در چند استان باقی مانده بود ، از ماه آینده به این صورت ارائه میشوند
    فقط می تونم تبریک عرض کنم بابت این همه فکر عمیقی که پشت این طرح ها خوابیده!!!

واقعا تبریک!!!
    Last edited by codex1; 20-06-2015 at 09:17.

10. این کاربر از codex1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

واقعا به نظر من بهترین سرویس 512 نامحدود مخابرات یا محدود خودشه .
    قیمت از همه جا مناسب تر
    واقعا جای دیگه ای نیست مصرف منصفانه همه جا فعال شده، آخرین جایی که میشی این مخابراته
    واقعا 100 هزار تومان مثلا برای 512 دادن که حالا 20 گیگ رو 4 مگ ببنده بعدش دوباره آدم برسه به سرعته 50 از نظر من معقول نیست.اونی که پولشو داره بده نوش جونش

اگه نباشه جاش خالی می مونه samannnn.hannibal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

واقعا به نظر من بهترین سرویس 512 نامحدود مخابرات یا محدود خودشه .
    قیمت از همه جا مناسب تر
    واقعا جای دیگه ای نیست مصرف منصفانه همه جا فعال شده، آخرین جایی که میشی این مخابراته
    واقعا 100 هزار تومان مثلا برای 512 دادن که حالا 20 گیگ رو 4 مگ ببنده بعدش دوباره آدم برسه به سرعته 50 از نظر من معقول نیست.اونی که پولشو داره بده نوش جونش
    برادر من 40 گیگ رو میبنده رو 4 بعدش هم نمیاد رو 50

آخر فروم باز shayan0o21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    تهــران

پيش فرض

میاد روی 50 و پایین تر
    دقیقا مثل پارس آنلاین هست!

تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

من اصلا این شرکت رو نگفتم منطورم شرکتهایی مثل پارس و... بود اینم نه تعریف ازش شنیدم نه بدی، اصن اسمی نشنیدم ازش و برای سرعت 512 ، 90 تومن زیاده از نظر من

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •