کنترلر حرکتی PS3
![]()
کنترلر حرکتی PS3
![]()
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حسین با این وضعی که SONY داره پیش میره باید به فکر گل گرفتن در شرکتش باشه !!
نه آنلاین درست حسابی داره , نه بازی ها درست حسابی روش اجرا میشن , انحصاری هاشم که داره دونه دونه از دستش در میره !
یه MOVE داده بیرون که خداوکیلی با وجود Kinect حضورش رو نمیشه حس کرد !!
هیچی دیگه !! چند وقت دیگه شرکت باید بره هوا خوری با این وضع !
امیدوارم حداقل PSVITA یه کاری انجام بده وگرنه دیگه SONY نمیتونه جلو MS و Nintendo قد الم کنه. مگر اینکه سره PS4 یه حرکتی بزنه که واقعا AS باشه.
من LBP گرفتم 2 گيگ بعد اومدم بازيو شروع كنم گفت آپديت ...
كلا هم خيلي حال نكردم با LBP ، حد اقل 2 مرحله اولش.
جديدا زدم تو كار PS Store >>> Media >>>Sports همينجور كليپ 1080 ميگيرم ميشينم نگاه ميكنم .
سلام به همه
من ps3 دارم و زمانی که خریدم چندین بازی با multi man روش بود که با یه بازی اورحینال همشون اجرا می شد. حالا می خوام چندین بازی جدید یعنی این کپی ها را بخرم می خوام بدونم وقتی بازی های کپی را گرفتم باید روی هارد ps3 بریزم تا اجرا بشن؟؟
و اینکه ایا تمام بازی ها با این برنامه multi man اجرا می شن؟؟
ممنون می شم راهنماییم کنید
خب یعنی بیخیال ps3 بشم دیگه؟
xbox هم که نمیشه گرفت با این قیمتش.من چی کار کنم؟
بعد از 1 سال انتظار میخوام بخرم ps3 رو.چرا توی دل منو خالی میکنی؟اخه چرا منو توی این شرایط قرار میدی؟(kidding)
کمک کنید.
می تونی اسلیم 0225 بگیری 400ولی خدایی می ارزه...
من PS3 داشتم . ولی به همین دلایل فروختم و یک Xbox 360 arcade دسته دو تمیز با درایو lite-on و یک kinect گرفتم. یعنی دارم زندگی می کنم باهاش. PS3 که داشتم به خاطر حوصله نداشتن برای خرید با زی هاش ( اینکه ببری هارد بدی بریزن توش و .... ) همش افتاده بود خاک می خورد. ولی این خیلی بهتر هست.
تمام عضلاتم الان درد می کنه اینقدر با اون بوکس و والیبال ساحلیش بازی کردم (Kinect)
خرید 0225 عالیه ولی اگه با قیمت گیر بیاد که بعید می دونم. من میخواستم 450 بدم 0225 بگیرم. 470 دادم XBOX ARCADE و KINECT گرفتم
Last edited by sony_W810i; 06-06-2011 at 08:25.
سلام .آخه کپی خور نشده هنوز.به محض اینکه کپی خور بشه قیمت هاش میره تا 600.
---------- Post added at 01:05 PM ---------- Previous post was at 01:03 PM ----------
شما میگی xbox360 arcade با کینکت بهتر از ps3 160 با move هستش؟؟؟؟؟؟
به نظر من اره. ممکنه نظر شما متفاوت باشه ولی
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)