شما رمتون چند گیگه؟ مارکش چیه؟من که نصب میکنم و مشکلی هم نداره .
شما رمتون چند گیگه؟ مارکش چیه؟من که نصب میکنم و مشکلی هم نداره .
جواب منو کسی نمیده؟
لطفا کمکم کنین
مموری کارتتو در بیار دوباره بزار.روشن خاموش کن.از اینکارا دیگه.واسه منم چند بار شده از اینکارا کردم حل شده موضوع
مطمئنی نوش 260 تومنه تو تاپیک درخواست قیمت گوشی n78 رو زده بودن 260 تومن![]()
اره بابا. عجيبه، ولي 250 تا 275 تومنه!
آقا من یه مشکل مسخره دارم.یه شماره خاص هستش که بهم اس ام اس میده.اگه ریپلی کنم که جواب بدم اس ام اسم fail میشه.مجبور میشم انتقالش بدم به درفت و دوباره سند کنمش تا بره.شماره رو هم پاک کردم از رو گوشی.بازم وقتی اس ام اس میاد و ریپلی میکنم بازم fail میکنه!
یادمه 3230 که داشتم قدیما یه همچین مشکلی داشتم که فرمت هیچجوره روش جواب نمیداد سره این قضیه.
خلاصه مسیج سنتر رو هم عوض کردم.raplay via same center رو هم فعال کردم ولی بازم fail میشه و مجبورم برم تو قسمت creat new text msg اونجا بتونم اس ام اس بفرستم.کسی راه حلی داره؟
این قضیه از شب عید غدیر شروع شد.اومدم اس ام اس بزنم که چون خطها شلوغ بودش همش fail میشد و من تونستم با کلی دردسر بالاخره بفرستم.بعدش یکی در میون اس ام اس هامو fail کرد تا الان که همه رو fail میکنه
آهان راستی منظورم fail توی ریپورت نیستش ها.منظورم پیامه unabale to send msg هستش
حال کردید چه موضوع خوفی برام درست شده؟ عمرا اگه کسی بتونه جواب بده![]()
بنده هم همین مشکل رو داشتم با یه شماره ایرانسل . ! راهی هم براش نیافتم .. اما فکر نمیکنم به ایرانسل و .. ربط داشته باشه ..
عجیبه من هم همین مشکل رو دارم !
( همراه اول )
هممون منتظر بودیم تا یکی بگه بعد ما هم بیایم بگیم !نکنه یه مشکل شایع هست و ما خبر نداشتیم !
![]()
آقا من خیلی وقته این مشکلو دارم با همه ی سیم کارتا امتحان کردم مشکل از خود گوشیه.
ولی مگه این نوکیا این آپدیت کذایو واسه 5700 میده بیرون.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)